Q&A: anorexia versus boulimia, de spaarstand en emotionele dagen

 

Er zijn weer een hoop vragen gesteld via de vraagstickers op Instagram en ik doe weer m'n best om deze - vanuit mijn perspectief - te beantwoorden. Want vanaf welk moment wist ik eigenlijk dat ik een eetstoornis had? En hoe ga je om met dagen die emotioneler zijn? Hoe komt het toch dat er zoveel schaamte heerst rondom boulimia, maar dat anorexia veel vaker sterk en oké voelt? En wat als je in de spaarstand staat? Hoe ga je daarmee om? Ook deel ik twee mooie quotes die jou hopelijk ook weer een beetje inspireren. En een vraag aan mij voor jou: wat vind jij nou echt een mooie, helpende quote?

Meer video's van Proud2Bme vind je op ons YouTube-kanaal. Hier kan je bijvoorbeeld dagjes mee van de andere redactieleden bekijken, verschillende Q&A's en meer.


Kom bij Proud2Bme gratis en anoniem in contact met lotgenoten, ervaringsdeskundigen, psychologen en dietisten. Op ons forum kun je jouw verhaal delen en/of vragen stellen. Ook kan je dagelijks met ons chatten (de agenda vind je hier). Wij staan voor je klaar.

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

patroklos - Vrijdag 14 juli 2023 22:01
quote of the day: Je hoofd kan best gevaarlijk zijn, wanneer je niet zo goed weet wat je ermee moet. ⁠
Lisanne - Zaterdag 15 juli 2023 20:29
Mijn quotes:
1) Gewoon goed, is gewoon goed genoeg.
2) Als het niet kan zoals het moet, dan moet het maar zoals het kan.
3) Het maakt niet uit hoe snel je gaat, als je maar vooruit komt.
4) Wees je eigen beste vriend(in).
5) I'm proud to be me.
Laura - Woensdag 19 juli 2023 23:48
"Différent bodies, different paths"