ProudPraat: food freedom

 

Geen prietpraat, maar ProudPraat! In deze videoreeks spreken we over onderwerpen waar wij zelf mee hebben geworsteld, waar niemand zich voor hoeft te schamen. Dit keer praat ik over 'food freedom'; vrijer kunnen eten en keuzes maken zonder dat je eetstoornis zich ermee bemoeit. Wellicht is dat één van de redenen dat je voor herstel gekozen hebt. Maar hoe ziet dat er precies uit? Hoe zien die dagelijkse situaties en routines eruit zonder eetstoornis? Iets groots en vaags als 'vrijer eten' kun je best wat concreter maken. Hoe ziet food freedom eruit en wat is de eerste stap om te zetten als je daar naartoe wilt? Ik bespreek het allemaal in de video van deze week. 

Elke dinsdag komt er een nieuwe video online! Wil je dus meer van dit soort video's zien? Of kijk je liever een dagje mee met één van de redactieleden? Neem dan eens een kijkje op ons YouTube-kanaal!


Kom bij Proud2Bme gratis en anoniem in contact met lotgenoten, ervaringsdeskundigen, psychologen en dietisten. Op ons forum kun je jouw verhaal delen en/of vragen stellen. Ook kan je dagelijks met ons chatten (de agenda vind je hier). Wij staan voor je klaar.

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Cindy - Dinsdag 23 februari 2021 16:34
Mooi gezegd! Goede video..nog heel veel hardnekkigheid hier helaas X dank je om het delen
Patroklos10 - Dinsdag 1 juni 2021 19:35
zooo gaaf en helpend. Inspiratie en energie zoeken, focus verleggen, ga ik echt weer eens doen. Voor meer vrijheid!!
Sara - Woensdag 2 juni 2021 15:37
Heeel inspireerd maar je sprak er ook over dat je het soms ook moeilijk had om iets van eten te laten liggen/staan, nauw dat is bij mij ook het geval! Ik ben ondertussen al hersteld en mijn gewicht is ook gezond maar ik ervaar dit nog wel is. Hebt u misschien extra tips om er voor te zorgen dat ik geen spijt meer krijg wanneer ik iets van eten laat staan als ik vol zit?
Mvg, šŸ˜Š