Kleine fijne momentjes

 

Een net schoongepoetste bril opzetten, met een fris gewassen pyjama je bed in stappen, het warme water van de douche door je haren voelen stromen, een eerste kopje koffie in de ochtend, het zijn allemaal kleine dingen waarvan je groots kunt genieten. Soms weet je niet eens welke dingen dat zijn, maar besef je het pas als je eraan herinnerd wordt. In onderstaande video komen 22 van dit soort kleine fijne momentjes in een video voorbij. Ik ben benieuwd welke je herkent van jezelf?

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

PluiS - Vrijdag 6 december 2013 16:58
Lekker warm douchen, schone pyjama aan en in een bed met schoon beddengoed stappen! En inderdaad een nieuw favoriet liedje ontdekken om die vervolgens tig keer achter elkaar te luisteren. ;)
m - Vrijdag 6 december 2013 17:48
owh, wat wow dit eigenlijk, vooral sokken zijn best goedkoop, ik wil gewoon vaker nieuwe sokken, want ze worden vaak zo snel lelijk of raken uitgerekt, oid haha, heerlijk, nieuwe sokken en ook al die andere dingen die ik in dit filmpje voorbij zie komen, wauw, wat simpel eigenlijk, maar toch zo gelukmakend idd, om iedere dag bij stil te BLIJVEN staan!
ThinkBelieveAchieve - Vrijdag 6 december 2013 18:29
De geur van een geurkaars die net eventjes aanstaat. Tegen een warme verwarming aan gaan zitten als je het koud hebt, een extreem warm en zacht dekentje om je heen slaan. De blije begroeting van je hond als je thuiskomt. Leuk om je te beseffen dat er best veel dingetjes zijn om bij stil te staan.
vlinder... - Vrijdag 6 december 2013 18:33
Ik vind het ook heerlijk om in een schoon bed te stappen en helemaal als jezelf net uit de douche komt...
*** - Maandag 9 december 2013 09:16
Mijn lenzen meteen goed inkrijgen! :-)
GLM1993 - Maandag 9 december 2013 19:41
Allemaal! Behalve een uur langer slapen (: