Tygo in de psychiatrie: effecten corona

 

Eerder kon je al lezen over de EO- serie Tygo in de psychiatrie. Hierin zag je hoe Tygo Gernandt de wereld van labels onderzocht en volgde hij mensen die vast zijn gelopen in de huidige geestelijke gezondheidszorg. In een eenmalige vervolgaflevering onderzoekt hij de gevolgen van de coronacrisis. Hij keert terug naar de mensen die hij eerder sprak en gaat in gesprek met staatssecretaris van Volksgezondheid, Welzijn en Sport: Paul Blokhuis.

Hoe gaat het nu met Jason, David, Jeroen en Denise? Welke effecten heeft het coronavirus op hun leven, hun label en psychische gezondheid? En boekt de de geestelijke gezondheidszorg in Nederland vooruitgang? Onder andere deze zaken zullen aan bod komen in de aflevering.


Bron: EO npo3


Bron: EO

Deze aflevering van Tygo in de psychiatrie is te zien op donderdag 9 juli, 20.55 uur op NPO3.


Kom bij Proud2Bme gratis en anoniem in contact met lotgenoten, ervaringsdeskundigen, psychologen en dietisten. Op ons forum kun je jouw verhaal delen en/of vragen stellen. Ook kan je dagelijks met ons chatten (de agenda vind je hier). Wij staan voor je klaar.

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Jenthe - Zaterdag 20 juni 2020 19:31
Ben heel benieuwd! Goed dat dit wordt uitgezonden.
Wat mij betreft komt er nog een heel nieuwe serie van Tygo in de psychiatrie. Hij mag wel een tijdje mee lopen met mijn oud-behandelaren (die door de zorgverzekeringen gedwongen worden keuzes te maken die ontzettend nadelig zijn voor de cliënten)