Een liedje voor een meisje met anorexia

 

Sinds begin deze maand gaat Sanne Hans, beter bekend als Miss Montreal, in het AVROTROS-programma Lieve S-S-Sanne met haar gitaar het land door. Sanne gaat langs bij mensen die iemand willen bedanken, de liefde willen verklaren of een hart onder de riem willen steken. Aan de hand van hun persoonlijke verhaal schrijft Sanne een lied, waarmee ze een geliefde gaan verrassen. Vanavond kan je zien hoe Sanne langs gaat bij een meisje die haar vriendin met anorexia graag een hart onder de riem wil steken.

Vanavond bezoekt Sanne Patty, Jan en Rika. Patty wil graag een nummer voor haar beste vriendin Imke, die sinds afgelopen zomer anorexia heeft. Patty gaat samen met Sanne naar de kliniek van Imke in Venlo, omdat ze wil laten zien dat ze er voor haar is.

Ook gaat Sanne op de speedboot naar Vlieland. Campingdirecteur Jan denkt dat Sanne een van zijn campinggasten gaat verrassen, maar die zitten juist in het complot net als het personeel. Sanne verzamelt op de camping verhalen over Jan, want hij verdient een liedje. Tot slot gaat Sanne op bezoek bij Rika. Rika is transgender en wil haar vriend Dominique bedanken. Sanne verrast haar man met een lied in het Vondelpark in Amsterdam.

Iedere woensdag 21.30 uur - NPO 3

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Ellie-x - Woensdag 21 september 2016 16:29
Klinkt leuk! Ik ga kijken.
Ann - Woensdag 21 september 2016 21:44
Wauw, twas echt heel mooi.... Kon m'n tranen niet inhouden....
Robijntje - Woensdag 21 september 2016 21:46
Boda - Woensdag 21 september 2016 21:51
Erg mooi, ik moest wel even een traantje laten gaan.
Robijntje - Woensdag 21 september 2016 21:52
Ik ook
Struggle4life - Zaterdag 24 september 2016 02:24
Prachtig
lisette - Vrijdag 30 september 2016 16:12
heyyheyy!

Ik was te laat met kijken! kan iemand me de link nog sturen?
kan hem zelf nergens vinden en wil hem wel heel graag zien!

thx!