Een Make-under met Patty Brard

 

Vanavond is de eerste aflevering van het programma 'Lust, liefde of laten lopen' waarin vrouwen een make-under krijgen. Naturel is dus not done voor de meiden die meedoen aan de Nederlandse versie van het programma Snog, Marry, Avoid op RTL 5. De deelnemers ‘verfraaien' zichzelf dagelijks met self tanner, nepwimpers, kunstnagels en hair extensions om een betere versie van zichzelf te creëren. Maar worden ze er wel mooier van? Presentatrice Patty Brard denkt dat deze meiden zich beter niet zo kunnen toetakelen en biedt hen, met hulp van computer IRIS (Ideaal Resultaat In Schoonheid), een hoognodige make-under.

lust, liefde of laat maar lopen patty brard

Voor het zover is, krijgen enkele mannen op straat een foto van de deelneemster in vol ornaat te zien. Hij mag kiezen wat hij zo op het eerste gezicht voor haar voelt: lust, liefde of laat hij haar maar liever lopen? Het zal niemand verbazen dat de dramatische look van de meeste meiden maar weinig heren aanspreekt. Na dit oordeel is het duidelijk: hier moet nodig worden ingegrepen! Dit gebeurt niet voor Patty er achter is hoe het allemaal zo ver heeft kunnen komen. Want achter deze maskers gaan vaak bijzondere personen met bijbehorende verhalen schuil.

lust, liefde of laten lopen patty brardDaarna is er geen uitstel meer mogelijk en staan de meiden oog in oog met de onverbiddelijke IRIS, die geen blad voor haar mond neemt en er voor zorgt dat haarmatten, opvallende french manicure nagels, rinkelende piercings en dikke lagen make-up zo snel mogelijk worden verwijderd.Na elke make-under krijgen willekeurige mannen nogmaals een foto van de deelneemsters te zien met daarbij dezelfde vraag: voel je lust, liefde of laat je haar lopen? Dan blijkt of het werk van IRIS resultaat heeft gehad. Na een paar weken checkt Patty bij de meiden of ze nog steeds hun nieuwe look hebben of dat alle opsmuk weer terug is.

In de eerste aflevering van ‘Lust, Liefde of Laten Lopen' is het de beurt aan RTL 5-realitybabe Michella. Patty kent haar al uit ‘Echte Meisjes op de Prairie' en haar handen jeuken om deze kettingrookster eens goed onder handen te nemen. Want hoe ziet Michella er uit als ze wordt ontdaan van haar bos krullen en zware make-up? Ook komt Luiza voorbij. Zij maakt zich al sinds haar tiende op en heeft diverse ingrepen ondergaan. IRIS pakt haar grondig aan. Alexandra tenslotte gaat als Lolita door het leven. Als zij op straat loopt in een van haar dure jurkjes uit Japan, zijn alle ogen op haar gericht. Toch wil ook zij weten hoe ze er naturel uit zou zien.

Vanavond: RTL 5, 20.30 - 21.30 uur.

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

La Joie - Maandag 6 mei 2013 16:04
Ik vind het een kopie van Gordon zijn programma..
Trade mistakes - Maandag 6 mei 2013 16:09
De Engelse versie vind ik in ieder geval altijd leuk om te zien,
maar eh... Patty Brard heeft zelf toch ook allerlei ingrepen gedaan en draagt enorm veel make-up? Beetje tegenstrijdig haha
May2 - Maandag 6 mei 2013 16:28
De Engelse versie vind ik echt heel irritant vooral met P.O.D. Denk niet dat dit programma iets voor mij is, maar blijkbaar loopt het wel erg goed in de UK en vinden dus genoeg mensen het wel leuk.
HH - Maandag 6 mei 2013 16:35
ik ga kijken! Lijkt mij wel leuk!
Anonyma - Maandag 6 mei 2013 17:21
Vind de Engelse variant na 1x kijken al niet meer leuk!
En Patty geeft naar mijn idee inderdaad niet het meest geweldige voorbeeld...
Ben wel benieuwd !
meisje14 - Maandag 6 mei 2013 17:24
eens met La Joie
Astrid - Maandag 6 mei 2013 17:51
Een meisje dat ik ken doet mee aan dat programma. Weet niet in welke aflevering ze zit though! ^^
violindustrial - Maandag 6 mei 2013 18:45
vond Snog, Marry, Avoid altijd wel grappig. maar van de andere kant denk ik wel altijd dat als die meiden gelukkig zijn met al hun makeup/extenstions/nepwimpers etc. laat ze toch lekker:P
Flower - Maandag 6 mei 2013 18:54
Waarom moeten nederlanders altijd al die buitenlandse programma's namaken! Begin het heel vervelend te vinden....
Amber - Maandag 6 mei 2013 19:02
Ik vind dat dit programma (of in ieder geval de engelse variant) vooral uitdraagt: je moet eruitzien zoals wij (de mainstream media) dat voorschrijven!
Amber - Maandag 6 mei 2013 19:04
Ik merk trouwens net op dat ik best vaak negatieve kritiek geef. Maar dat is niet mijn bedoeling! Deze site is voornamelijk heel tof!
My - Maandag 6 mei 2013 19:46
Patty brard heeft zelf 6 make-unders nodig:)
struggle4life - Maandag 6 mei 2013 20:23
whahahaaa.My, inderdaad!! Enne gejat van TLC....
Tyrande Whisperwind - Maandag 6 mei 2013 20:45
Vind de Engelse versie altijd zo leuk. Daarin is de presentatrice in elk geval zélf niet zo fake haha
Lot1995 - Maandag 6 mei 2013 21:13
patty=zelf nep toch?!!
S. - Maandag 6 mei 2013 21:36
Ik vind de engelse versie soms best grappig. En het is niet perse een Nederlands iets hoor, programma's namaken. Ze verkopen een format van een succesvol programma gewoon over de hele wereld zodat er remakes gemaakt kunnen worden enzo.

Ik vind het alleen altijd wel jammer bij dit soort programma's dat ze voor mijn gevoel gewoon iemands eigenheid en smaak 'weg' nemen of proberen af te vlakken. Dan kijk ik liever van die make over programma's, omdat daar nog wel eens mensen bij zitten die ook niet tevreden zijn met hun eigen uiterlijk, maar niet goed weten hoe ze het kunnen veranderen.
Meisje - Dinsdag 7 mei 2013 09:56
Dit is wel wat anders dan Gordons programma hoor.
Hotter Than My Daughter gaat over moeders die zich als 16jarigen kleden, dit gaat over mensen die zichzelf 'verpesten' door te veel van alles..
Emi - Dinsdag 7 mei 2013 10:40
Je wordt toch helemaal gek van al die programma waarin mensen zichzelf moeten verbeteren. Net zoals als die talentenprogramma. Iedereen denkt dat hij/zij kan dansen of zingen. Dan wordt je afgekraakt omdat je niet goed genoeg bent. Het gaat er toch om of je plezier heb. Laat ze lekker. Be proud!
amanda - Dinsdag 7 mei 2013 14:37
haha ik dacht al, ik ken de engelse en wat @may2 zegt pod is idd heel iritant, dit lijkt me eigenlijk niks aan om te kijken. er zijn al zoveel van die programmas en daarbij na die tijd zijn die vrouwen toch weer hoe ze er voor waren. de meeste dan

liefs x
m - Woensdag 8 mei 2013 00:54
Ik vind de engelse versie altijd heel leuk om te zien! Al die mensen vaak die dan zich dan soms echt niet thuisvoelen in eigenlijk een normale "kloffie" na de "make-under" en nadien het liefst zo snel mogelijk weer snel terug gaan naar hun vertrouwde out-fit/look.
Patty Brard vind ik een heel leuke vrouw, lijkt me gaaf als zij het presenteert, ik ben erg benieuwd!