Bright Monday Show

 

Winterdepressies, lockdowns en dan ook nog eens blue monday? Hou op, ga weg! Blue monday 2022 lijkt extra somber te zijn en we kunnen wel een zonnestraaltje en lichtpuntje gebruiken. Dat denken meerderen, zo ook Meester Hidde, aardrijkskundeleraar en influencer op sociale media. Op maandagavond 17 januari presenteert hij niet de blue, maar Bright Monday Show vanuit het Posttheater in Arnhem. Hiermee wil hij jongeren, die in deze tijd flink te maken hebben met de mentale gevolgen van de coronacrisis, een hart onder de riem steken. Even iets leuks, even iets grappigs, even iets gezelligs. Deze livestream is hopelijk een zonnestraaltje op jouw blauwe maandag. We doen het samen!

Blue monday staat bekend als de meest depressieve dag van het jaar. De feestmaand is achter de rug, de dagen zijn koud en donker en de lente laat nog even op zich wachten. Tel daar een coronacrisis bij op en je begrijpt dat het voor veel mensen een zware tijd is. Daarom willen hij en organisator Bram Bakker juist op deze dag iets positiefs brengen. Een Bright Monday Show waar BN'ers als Dolf Jansen, olympische sporters als Markt Tuitert en bekende influencers en jongeren energie brengen met muziek, humor en tips om positief te blijven. Als steuntje in de rug in deze moeilijke tijd.


Fotografie: Mandy Brander

Veel jongeren hebben het zwaar. De scholen zijn alweer gesloten, de wereld zit op slot en dat in de periode in je leven waarin je zo in ontwikkeling bent. Dat is niet niks. Dat kunnen we helaas niet zomaar even ongedaan maken, maar elk steuntje in de rug, is er hopelijk weer eentje en kan een klein verschil maken. Hoewel de livestream voor jongeren is gemaakt, zal Meester Hidde vast een oogje toeknijpen, als je als niet-jongere nieuwsgierig bent geworden en de livestream wilt bekijken. Voor slechts de kostendekkende prijs van 2,50 euro kijk jij maandag 17 januari om 20:30 op jouw beeldscherm naar de Bright Monday Show. 

Voor meer informatie kan je hier terecht.


Kom bij Proud2Bme gratis en anoniem in contact met lotgenoten, ervaringsdeskundigen, psychologen en dietisten. Op ons forum kun je jouw verhaal delen en/of vragen stellen. Ook kan je dagelijks met ons chatten (de agenda vind je hier). Wij staan voor je klaar.

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Www - Vrijdag 28 januari 2022 09:09
Leuk idee. Is de uitzending terug te kijken?
Redactie Proud2Bme - Donderdag 3 februari 2022 18:10
Ja, je kunt het terugkijken als je op YouTube zoekt naar Bright Monday Show 2022