Mensen krijgen hondenvoer te eten

 

Kattenvoer en hondenvoer. Waar het precies van gemaakt is, dat weet alleen de Keuringsdienst van Waarde goed uit te leggen. Ik vind het vooral stinken en er niet zo lekker uitzien. Toch vindt mijn kat Knor het heerlijk, maar ik hoef het niet te proeven. De mensen die meededen aan het experiment in deze video wisten ook niet dat ze hondenvoer te eten kregen. Ik weet niet precies hoe hard ik er zelf om zou lachen, als ik een van deze mensen was, maar de video maakte me wel aan het lachen. En zorgde ervoor dat ik met een vies gezicht deze video bekeek, alhoewel sommige van de mensen die het hebben gegeten er niet eens zo vies van opkeken.

:)

 

Gerelateerde blogposts

08
SEP
Gevoelens?
3

Reacties

L - Zondag 6 september 2015 21:23
Ik weet bijna zeker dat dingen als taco's, brood en dat soort dingen in hondenvoer zit.. + dat hondenvoer uit de supermarkt uiteraard WAAAAAAAAYyy anders is dan op het filmpje. Als het er zo uitziet en t smaakt prima, dan eet bijna iedereen t wel.
Ad - Zaterdag 9 juli 2022 14:02
Er zit slachtafval in, waaronder darmen vol met ontlasting. Keuringsdienst van waarde laat dat zien in de uitzending over "dierlijke bijproducten". Eet smakelijk.