Webshop 'een nieuw avontuur'

 

Laatst kwam ik deze webshop tegen met heel veel leuke papieren spulletjes en daaraan verwante producten. De webwinkel heet 'een nieuw avontuur' en is ontstaan uit het label 'omstebeurt' van Martine. Ondertussen is in de webwinkel véél meer te koop dan alleen maar de artikelen van dit label.

In deze webwinkel vind je een hele grote collectie papier. Niet zomaar papier, maar allemaal leuke en originele materialen om te knutselen, tekenen, schrijven, versieren of cadeautjes mee in te pakken.

een nieuw avontuur

Wat dacht je bijvoorbeeld van dit teken- en kleurboek? Het staat vol met mooie platen om in te kleuren met ruimte om er zelf nog vanalles bij te tekenen (6,95)

kleurboek

Of een mooi notitieboekje 'play' van Silvia Portella (4,50):

notitieboekje

Deze vind ik helemaal schattig: fluffy papieren bollen van 'omstebeurt'. Handgemaakt van ecovriendelijk materiaal en verkrijgbaar in 38 verschillende kleuren en drie verschillende maten. Ze worden geleverd met een eenvoudige instructie om uit te vouwen en te modelleren en nylondraad om mee op te hangen. (3,95):

bollen

Japanse Ballonnen:

japanse ballon

Bij deze snorren-stempelset zitten wel heel grappige stempels (9,95) :

stempels

Wrap Magazine is 1 van hun nieuwe aanwinsten. Zo werkt het:

Als je iemand een cadeautje wil geven dan is het altijd erg leuk om het is zo'n origineel pakje te doen. Het is natuurlijk helemaal leuk als je zelf een cadeauzakje maakt. Met deze mal kan je je eigen cadeauzakjes maken van bijvoorbeeld een oude krant, cadeaupapier of retrobehang:

mal

Ga jij hier iets bestellen?

 

Gerelateerde blogposts

10
NOV
La Lisette
3

Reacties

GLM1993 - Maandag 14 mei 2012 20:56
Die stempels hahahahahaha!