Update nieuwe site: we hebben jullie feedback meegenomen!

 

Via onze website en sociale media hebben we ontzettend veel reacties gekregen op de eerste schetsen van het ontwerp van de nieuwe website. Veel dank daarvoor! We hebben jullie reacties én onze eigen visie meegenomen en onze ontwerpers weer aan het werk gezet. Het is een hoop wikken en wegen, want nooit zal je iedereen tevreden kunnen stellen, maar we gaan er het allerbeste van maken. Sterker nog: het wordt fantastisch! Vol spanning hebben we gewacht op de Zoom-meeting van deze week, want daar werd deze nieuwste schets aan ons gepresenteert.

Het is ons heel duidelijk geworden dat de meesten van jullie echt op zoek zijn naar een rustige en warme uitstraling van de site. Dat is begrijpelijk voor een hulp- en steunwebsite, waar je naartoe kom voor de geborgenheid, veiligheid en troost. Ook bleken de meesten liever geen lichamen terug te zien in het beeldmerk. Hoe mooi en inclusief deze ook kunnen worden getekend. Liever halen jullie de focus even van het lichaam af. Mooi eigenlijk, want daarmee verkleinen we ook weer het risico om iemand buiten te sluiten. Check, check, dubbelcheck.

We hebben al jullie wensen samengevoegd en we zijn heel tevreden over hoe de ontwerpers dit hebben aangepakt. De final schets is een samenvoeging geworden van wat jullie wél aansprak in de drie schetsen die we hebben laten zien. Het is dus weer een op zichzelf staande schets geworden. Hoe het er precies uit gaat zien, houden we nog wel even geheim. Zo blijft het echt een verrassing tot de onthulling van de nieuwe site. Heel erg bedankt nogmaals voor jullie feedback, daar hebben we veel aan gehad. We hopen en verwachten zo echt een site neer te zetten waar iedereen zich thuis voelt! 

Ook is er afgelopen dagen weer gesproken over het technische gedeelte van de website. De ontwikkelingen die daarin gaan komen, zullen het gebruikersgemak echt ten goede komen. Het wordt een mega-grote klus, want Proud2Bme is in de afgelopen bijna 14 jaar uitgegroeid tot een enorme site. Met gigantisch veel informatie en die willen we zo goed mogelijk behouden. We hebben er alle vertrouwen in dat dat gaat lukken! We zijn heel erg blij met het technische team dat hieraan werkt en we blijven jullie natuurlijk op de hoogte houden van alle ontwikkelingen. 

Tot zover!

Veel liefs,
Team Proud2Bme


Kom bij Proud2Bme gratis en anoniem in contact met lotgenoten, ervaringsdeskundigen, psychologen en dietisten. Op ons forum kun je jouw verhaal delen en/of vragen stellen. Ook kan je dagelijks met ons chatten (de agenda vind je hier). Wij staan voor je klaar.

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

anoniem - Vrijdag 19 mei 2023 14:54
Ben zo benieuwd (L)
britneyangel - Vrijdag 19 mei 2023 15:34
spannend zeg, ik ben benieuwd!
Malukah - Vrijdag 19 mei 2023 16:28
Gaaf! Hebben jullie al een idee van wanneer je wilt dat het klaar is? / Welk jaartal?
Daniel -hoofdredacteur Proud2Bme - Vrijdag 19 mei 2023 17:50
Haha, welk jaartal. Nou, we hopen toch echt wel 2023. Maar om heel eerlijk te zijn is het nog te vroeg om er met zekerheid iets over te kunnen zeggen. Er kunnen nog heeeeeel veel onverwachte vertragingen optreden dus we houden onze vingers nog even gekruist.

We zullen jullie op de hoogte blijven houden van de ontwikkelingen en zodra er enige zekerheid is over een datum melden we dat natuurlijk ook.

Wij vinden het ook spannend allemaal (en heel erg leuk)!
Juul__ - Zaterdag 20 mei 2023 00:01
Dankjewel voor de update. Heb alle vertrouwen in jullie en de techneuten. Kijk ernaar uit. Liefs.