Uitnodiging: Proud2Party!

 

Op zondagmiddag 25 september geven we een feest! We kondigden het een tijdje geleden al aan. Inmiddels is het alweer een stukje concreter en komt het steeds dichterbij. Feest je mee? Je bent welkom! Update: bekijk ook even dit blog voor de laatste nieuwtjes en wijzigingen!

Wat gaan we vieren?

Van alles eigenlijk! Geheel conform mijn motto: never waste an opportunity to party! Dusssss...

  • Dat we al ruim dertien jaar bestaan! Ons twaalfenhalfjarig jubileum konden we niet vieren vanwege de coronamaatregelen, maar 13 is ook een mooi getal, toch? In China schijnt het een geluksgetal te zijn, waarbij de 1 staat voor harmonie en de 3 voor groei. Hoe toepasselijk is dat?

  • Dat we superblij zijn met de Proud-community, waar jij ook bij hoort. Omdat jij hier meeleest en misschien ook forumt en chat. Die ijzersterke community, waarin we elkaar laten voelen dat je er niet alleen voor staat, waar je ook mee worstelt.

  • Daar willen we je voor bedanken en daarom nodigen we je uit om mee te feesten. Want jij bent jij en daar mag je trots op zijn. Altijd!

  • Dat we onze ProudFunding gaan afronden. Donaties zijn uiteraard nog steeds welkom, maar het wordt wel tijd om er een punt achter te zetten.

Nourish to flourish!

Weet je nog hoe trots we waren toen de zeefdrukken binnenkwamen, die Sanne Boekel speciaal voor de ProudFunding in een gelimiteerde oplage heeft gemaakt?

Nou, we hebben goed nieuws! Onlangs hebben we de eerste van die zeefdrukken verstuurd, mét een uitnodiging voor ons feest op 25 september. Zo snel als mogelijk zullen ook de digitale donateursbeloningen de deur uit gaan. Dus als jij zo lief bent geweest om een bijdrage te leveren voor onze websitevernieuwingsplannen én hebt aangekruist daarvoor een beloning te willen ontvangen, houd dan je mailbox in de gaten.

zeefdruk 

Waar hopen we jou te zien?

Op een superleuke locatie in Woerden, op loopafstand van het station. De precieze locatie en routebeschrijving ontvang je per mail, na aanmelding. Samen met jouw persoonlijke uitnodiging, want met het oog op ieders privacy houden houden we het graag besloten.

Wat gaan we doen?

Aan het programma wordt nog druk gewerkt, maar we denken alles wat hier wordt genoemd wel waar te kunnen maken. Wat we in elk geval vast kunnen verklappen: vanaf 14 uur staan we klaar met een welkomstdrankje en om 18 uur grijpen we de bezem om te gaan opruimen en schoonmaken. (Edit op 21 september: deze tijden zijn aangepast, meer daarover kun je lezen in het vandaag verschenen updateblog vol nieuwtjes)

Wat kost me dat?

De toegang is gratis en we zorgen voor koffie, thee en overheerlijke hapjes van The Garden of Vegan. Fris en andere drankjes kan je kopen aan de bar en we zetten een fooienpot neer voor bijdragen aan de organisatie van het feest. Je bent niet verplicht daar iets in te stoppen, we zijn sowieso blij met je komst. Verder hebben we wilde plannen om wat unieke Proud-spullen te verkopen of verloten. Ook daarvoor kan het handig zijn om wel wat contant geld mee te nemen, maar ook daarvoor geldt: het is niet verplicht. Ook zonder een cent op zak ben je superwelkom!

Hoe kan ik me aanmelden?

Feest jij mee? Stuur dan snel een mailtje aan info@proud2bme.nl want we willen graag weten op hoeveel feestvierders we kunnen rekenen. Voor de hapjes krijgen we namelijk hulp van The Garden of Vegan uit Utrecht en het zou natuurlijk jammer zijn als we veel te veel of weinig inkopen.

Ik wil nog iets vragen...

Dat kan! Stuur al je vragen over Proud2Party aan info@proud2bme.nl en ik zal ze hoogstpersoonlijk zo goed mogelijk beantwoorden. Misschien wel hier in een blog.

Tot dan!

Nou, dat was het wel zo’n beetje, voor dit moment. Weet je wat ik nog leuk zou vinden? Als je hieronder aangeeft wat JIJ wilt vieren op 25 september. Dat je Proud2Bme gevonden hebt? Dat je jarig bent die dag? Dat je het afgelopen jaar een belangrijke (grote of kleine) beslissing hebt genomen? Dat het bijna herfst is? Het kan van alles zijn, hoe groot of klein ook – ik lees het met liefde.


Liefs en tot de 25e,
Daniël ♥


Kom bij Proud2Bme gratis en anoniem in contact met lotgenoten, ervaringsdeskundigen, psychologen en dietisten. Op ons forum kun je jouw verhaal delen en/of vragen stellen. Ook kan je dagelijks met ons chatten (de agenda vind je hier). Wij staan voor je klaar.

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

LotteS - Woensdag 7 september 2022 19:57
Je schrijft leuk Daniel! Ik ben ooit op de eerste EDAD geweest, heel lang geleden. Het was een absolute aanrader. Dat ik al ruim 10 jaar lid ben zegt denk ik genoeg over de steun die ik hier ervaar
Daniël - hoofdredacteur Proud2Bme - Donderdag 8 september 2022 22:26
Wat lief, dank je! Heel fijn om te lezen dat je het een aanrader vindt en dat je hier zoveel steun ervaart. Je bent ook van harte welkom op de 25e!
Mercedes1976 - Woensdag 7 september 2022 20:48
Ik weet nog niet of ik kan komen, maar ik wil zo graag vieren dat ik leef. In de ruimste zin van het woord. Ik ben er nog en ben niet aan het overleven. Ik LEEF šŸ™.
Daniël - hoofdredacteur Proud2Bme - Donderdag 8 september 2022 22:28
Mercedes, als er iets het vieren waard is... dan is dat het wel! Wauw!
Minke - Donderdag 8 september 2022 06:09
dat proud me heeft geleed dat ik ook wat te bieden heb ook in donkere tijden ; dat ik niet alleen maar consumeer. en ik vier dat ik nu door die donkere tijd heen ben en grote stappen vooruit heb gezet en weer aan het werk ben gegaan. En wat ik ook vier is dat niet meer alleen op de wereld ben. Tot de 25e!
Daniël - hoofdredacteur Proud2Bme - Donderdag 8 september 2022 22:30
Minke, ik word er stil van. En dat bedoel ik positief. Tot de 25e!
britneyangel - Vrijdag 9 september 2022 10:09
ik heb veel geleerd op proud over me eetstoornis en dat vind ik fijn.
Daniël - hoofdredacteur Proud2Bme - Woensdag 21 september 2022 17:38
Goed om te lezen Britney! Ik hoop dat je voluit kiest voor herstel want dat verdien je.
britneyangel - Zaterdag 24 september 2022 09:30
bedankt!
Samantha - Zaterdag 10 september 2022 09:01
Vroeg me af waar dut feest gehouden wordt?
Zoals locatie, tijd etc.

Groetjes
Phoi Cai - Proud2bme - Zaterdag 10 september 2022 09:10
Hoi Samantha!

We hebben een superlocatie in Woerden gevonden, op loopafstand van het station. Je bent welkom vanaf 13.00 en het zal tot ongeveer 17.00 duren. Verdere informatie zul je ontvangen als je je aanmeldt voor het feest via info@proud2bme.nl.

Hopelijk tot dan! Liefs
Daniël - hoofdredacteur Proud2Bme - Woensdag 21 september 2022 17:42
Hoi Samantha, zie de reactie van Phoi Cai hieronder. We beginnen alleen door omstandigheden een uurtje later: om 14 uur. Daarmee schuift het hele programma op. Dus het is van 14 tot 18 uur.
Kijk snel op het updateblog van vandaag 21 september ("Belangrijke update:Proud2Party!) voor alle last minute wijzigingen en nieuwtjes.
F - Zaterdag 10 september 2022 22:33
Had ik graag bij willen zijn, maar ik ben op vakantie. Ook leuk, maar ik had velen van jullie wel willen ontmoeten.
Daniël - hoofdredacteur Proud2Bme - Woensdag 21 september 2022 17:42
Fijne vakantie en bedankt voor je reactie!
Myrthe - Maandag 12 september 2022 09:38
Naar aanleiding van m'n donatie kreeg ik de uitnodiging per mail. Heel leuk initiatief Proud! Sinds 2012 ben ik geen actief lid meer en evenzolang ben ik van mijn eetstoornis af. Ik ben er de 25ste niet bij want ik heb bij Proud niet veel meer te zoeken. Ondanks de fijne steun die ik tussen 2010 en 2012 hier heb ervaren, is dat wel fijn om te kunnen zeggen! :) Ik ga zeker een wijntje op jullie drinken, ga door met het goede werk en heel veel succes gewenst!
Daniël - hoofdredacteur Proud2Bme - Woensdag 21 september 2022 17:43
Wat goed om te lezen en wat leuk dat je een wijntje op ons drinkt zondag! Bedankt en veel liefs!
WanderingPhoenix - Maandag 12 september 2022 10:05
Ah jammer, ik ben er die dag niet. Veel plezier iedereen! :)
Daniël - hoofdredacteur Proud2Bme - Woensdag 21 september 2022 17:44
Dankjewel en hopelijk heb je zelf ook een fijne dag zondag!
Jezebel - Dinsdag 13 september 2022 09:06
Ik heb gedoneerd maar kan er helaas om gezondheidsredenen niet bij zijn, ik heb recent op de intensive care gelegen dus het is even niet anders.
Ik wens iedereen veel plezier!
Daniël - hoofdredacteur Proud2Bme - Woensdag 21 september 2022 17:45
Beterschap en veel sterkte. Bedankt voor je lieve reactie!
Anne - Dinsdag 13 september 2022 12:50
Ik ben er niet bij, want ben niet meer echt onderdeel van de community. Kom af en toe eens op de website kijken, verder niet. Maar wil wel even de gelegenheid nemen om jullie te feliciteren. Ik ben nog van de 'oude garde' van proud, was rond 2010 erg actief (duizenden berichten op het forum, dat niveau zegmaar haha). Heb voor de eerste EDAD op verzoek van Scarlet nog een item voor RTL gemaakt met Sandra Schuurman en ook nog een poosje geschreven voor de blog (die je met wat goed googlewerk nog terug kan vinden... bijna genant om terug te lezen haha maargoed ik was toen 16 en nu 28 dus iets andere levensfase). Alle contacten zijn inmiddels verwaterd (want mijn eetstoornis is dat gelukkig ook, dus ik zit gewoon niet meer 'in dat wereldje') maar heb toen ik midden in mijn ES zat zo ontzettend veel gehad aan de community, de blogs, de mod chats! Dus gefeliciteerd met dit jubileum, bedankt voor alles, hopelijk kunnen jullie nog heel lang heel veel meisjes (en jongens) helpen.
Daniël - hoofdredacteur Proud2Bme - Woensdag 21 september 2022 17:46
Wat goed dat het zo goed met je gaat en wat leuk om je herinneringen te lezen. Bedankt voor je steun en je lieve berichtje!
MetalKreeft - Dinsdag 13 september 2022 13:31
Ik had ook gedoneerd en via de mail een uitnodiging gehad.
De locatie is vlakbij waar ik woon en werk dus dat is goed te doen.
Alleen zie ik het niet zo zitten om in mijn eentje daar naar toe te gaan tussen vreemden, dus ik zou liever met een vriendin gaan.
Maar dat is denk ik niet helemaal de bedoeling?
En de vriendin die ik in gedachte had weet niet dat ik vroeger een es heb gehad, dus dan moet ik dat eerst vertellen, dat vind ik best wel lastig
Anoniem - Woensdag 14 september 2022 19:57
@Metalkreeft: ik las in een reactie van Daniel op het forum (voorpret Proud2Party) dat je wel iemand mag meenemen: "Je mag natuurlijk ook altijd iemand meenemen hĆØ, als dat de drempel voor jou verlaagt.".
En zoiets met iemand delen is lastig, maar je kwetsbaar opstellen kan de band ook weer enorm versterken en wat dieper maken, dus dat is misschien ook een mooie kans? Succes met de keuze!
MetalKreeft - Donderdag 15 september 2022 16:42
Bedankt voor je uitgebreide antwoord.
Ik heb het topic inmiddels net gelezen.
Daar heb je wel gelijk in dat het de band versterkt, mischien ga ik dan toch maar die vriendin vragen.
Daniël - hoofdredacteur Proud2Bme - Woensdag 21 september 2022 17:48
Dat klopt helemaal, wat Anoniem schrijft. Wie weet tot zondag en sowieso goed en dapper om er met je vriendin over te praten!
Sharon - Vrijdag 23 september 2022 20:17
Hallo,
Nog even een vraagje voor aanstaande Zondag.
Hoef je niet perse tot 17.00uur te blijven? Ik moet namelijk ook nog 1 1/2 uur met de trein terug.
Daniël -hoofdredacteur Proud2Bme - Vrijdag 23 september 2022 22:55
Hey lieve Sharon,
Natuurlijk hoef je niet tot het eind te blijven! En wie wil mag ook gerust wat later binnenkomen, hoor.
Gewoon doen waar jij je goed bij voelt, en energie en tijd voor hebt. Je bent sowieso hartstikke welkom, hoe laat je ook komt en hoe vroeg je ook vertrekt!