Belangrijke update: Proud2Party!

 

Belangrijke update: Proud2Party!

Het komt dichterbij, het komt dichterbij! Aanstaande zondagmiddag 25 september is ons feest in Woerden en we hebben er superveel zin in! Graag deel ik de laatste nieuwtjes met jullie, zoals wat tipjes van de sluier over het programma. En het allerbelangrijkste nieuws is: door omstandigheden gaan de deuren om 14 uur open. Dat is een uurtje later dan oorspronkelijk aangekondigd!

‘Later is leuker!’, riep mijn beste vriendin enthousiast toen ik vertelde dat ik jullie moest melden dat we om 14 uur beginnen. Ik zag er een beetje tegenop om het hier te schrijven, want ik snap dat het onverwacht komt en vervelend kan zijn als je al helemaal je planning erop had afgestemd. Het spijt me echt, maar er is helaas sprake van overmacht waardoor deze last minute wijziging noodzakelijk was.

Maar ja: later betekent ook nog een uurtje langer voorpret. Dus ik houd mijzelf toch vooral de relativerende woorden voor van mijn vriendin en ik hoop dat jullie het ook zo kunnen en willen zien. Mocht je toch te vroeg arriveren, dan is er genoeg te zien en beleven rondom onze feestlocatie, zeker als het mooi weer is. Die ligt namelijk in een prachtig park, waar die dag stomtoevallig ook gratis activiteiten worden georganiseerd (daar heeft het ook mee te maken dat we pas een uurtje later open kunnen). Later betekent misschien ook wel minder haasten en iets langer uitslapen!

Voel je welkom!

Vol trots kan ik verder het een en ander onthullen van het programma. Vanaf 14 uur worden jullie ontvangen met een welkomstdrankje. Er is gelegenheid om kennis te maken met elkaar en natuurlijk met de redactieleden. Wees niet bang om ons (en elkaar) aan te spreken. We horen allemaal bij dezelfde Proud-community en dat schept een band. Ongemakkelijke stiltes zullen er niet snel vallen, want mijn persoonlijke good old friends van De Groeten Thuis zorgen voor een gezellig welkomstdeuntje.

Kunst en literatuur

Eenmaal binnen zul je al snel zien dat we heel bijzondere gasten hebben. Jij bent er eentje van, twijfel daar geen moment aan: we zijn blij met je komst. Daarom hebben we ons best gedaan om een mooi programma samen te stellen vol andere bijzondere gasten.

Zo is Julia Vaessen, onder meer bekend van de webshop Amour Chapters te gast. Neem vooral een kijkje bij haar tafel, dan kan je kennis met haar maken en zien hoe ze haar unieke bestek maakt. Smaakt dat naar meer, of wil je iemand verrassen die wel een motiverend besteksetje kan gebruiken? Dan kan je ter plekke de mooiste uitzoeken en kopen.

Ook Elisabeth Riphagen, bekend als schrijfster én als gastblogger van Proud2Bme zit klaar om jullie te ontmoeten. Knoop gerust een praatje met haar aan, dit is je kans om te vertellen wat haar blogs voor jou betekenen of welke vragen ze bij je oproepen. Je kunt ook haar boek ‘Het verborgen leven van Emma’ kopen tijdens het feest en laten signeren. Heb je het boek al en zou je het fijn vinden als Elisabeth er een handtekening of een persoonlijk woordje in zet? Neem jouw exemplaar dan mee en vraag het haar. Ze doet het met liefde.

Een ander creatief multitalent dat we met trots aan je voorstellen is grafisch vormgever Esther Verschoor. Zij heeft onder meer het logo en de illustraties van de ProudFunding ontworpen en ze leent graag wat van haar creativiteit aan jou. We willen je namelijk vragen om een of meer kaartjes te maken voor je mede-Proudies. Wij zorgen voor de kaarten, stiften en pennen en je kunt er alles op kwijt: een mooie tekening, een motiverende tekst, wat je vindt van Proud2Party of gewoon de groetjes, wat je maar wilt! En bij een eventueel gebrek aan inspiratie helpt Esther je graag een beetje op weg.

Speeddaten

Op verschillende momenten tijdens het feest kan je speeddaten met redactieleden! Wat dat inhoudt? We zitten voor je klaar en je mag bij een redactielid naar keuze aanschuiven om gedurende enkele minuten alles te vragen of vertellen wat je maar wilt. Lida kan er helaas niet bij zijn, maar verder is dit dé gelegenheid om te vragen waar Phoi Cai het liefst een ijsje eet met haar kinderen, wat Peggy’s lievelingsdier is, of Marli’s kat een roversdochter is, met wat voor camera Lonneke het liefst fotografeert, waar Irene haar duikbril heeft gekocht, hoe je Daniël haar naam uitspreekt of wat je verder maar op je hart hebt.

 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Proud2Bme (@proud2bmenl)

Muziek en cabaret

Ik hoop serieus dat jullie hier net zo van gaan genieten als ik nu al doe, want terwijl ik dit allemaal opschrijf ontroert het me gewoon hoeveel mooie, bijzondere, lieve mensen de Proud2Bme-community een hart onder de riem willen steken aanstaande zondagmiddag. Behalve jij en alle andere bijzondere gasten die ik al genoemd heb, zijn er nog zaaleigenaar Menno en zijn medewerkers plus technicus die ons helpen om alles op rolletjes te laten lopen en Margherita van The Garden of Vegan die al dagen van tevoren in touw is om te zorgen voor heerlijke salades en hapjes, zodat hopelijk niemand met een knorrende maag het feest hoeft te verlaten. En dan zijn er ook nog optredens! Daar ben ik zo blij mee, ik weet gewoon niet eens hoe ik daar woorden aan moet geven.

Misschien moet ik het dus eigenlijk maar laten bij deze prachtige woorden, die naar het schijnt afkomstig zijn van sprookjesschrijver Hans Christian Andersen. Een sprookjesschrijver, hoe toepasselijk is dat?

"Where words fail, music speaks."

Met heel veel trots mag ik dan ook bekendmaken dat de volgende bijzondere artiesten een bijdrage zullen leveren aan Proud2Party.

Maeve, het veelbelovende, jonge talent achter dit Instagram-account:

 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door maeve (@_maevemusic_)

Iris Bleeker, dé verrassing van de Wedad dit jaar. Als jij hebt meegedaan aan de Social Walk in Park Sonsbeek dit jaar, zal ze je vast niet ontgaan zijn. Een bescheiden maar keigoede singer-songwriter!

Psychisch Gestoord: cabaretduo met een bite en een serieuze ondertoon – niet bang om eigen ervaring in te zetten en en passant de hele GGZ op de hak te nemen, wat wil je nog meer?

Daisy Veenstra, die nog maar relatief kort geleden razend populair is geworden als rappende en zingende psycholoog. En dat meer dan verdient omdat ze niet alleen een groot artistiek talent is, maar ook het hart op de goede plek heeft en daarmee onze harten in één rake klap heeft weten te veroveren.

@daiisz95

Wie wil die boost? 🌼

♬ origineel geluid - Daisy Veenstra

Als kers op de taart en ultieme Proud-heroe zal Sylvia Aimee komen optreden! Bekend van onder meer haar optredens in De Wereld Draait Door en De Beste Singer-Songwriter, beroemd van Nashville tot Nederland en voor ons extra dierbaar vanwege het fantastische nummer Don’t Be Afraid To be You – óns nummer, het nummer bij uitstek van de Proud-community! Voel je vrij om mee te zingen, we love it!

Kortom

Kortom: genoeg te genieten aanstaande zondag! Heb je je nog niet aangemeld maar wil je ook graag komen? Stuur dan een mailtje aan info@proud2bme.nl – maar doe het wel snel, want we zitten al bijna vol.

Heb je je aangemeld? Dan ontvang je uiterlijk zaterdag een mailtje met het adres van de locatie en de routebeschrijving. Bewaar dat mailtje goed, want het is jouw unieke toegangsbewijs – in verband met ieders privacy houden we ons feest graag besloten.

Nog vragen?

Ik probeer alle vragen die binnenkomen per mail en onder de blogs over Proud2Party zo snel en goed mogelijk te beantwoorden. Maar helaas, ik heb het druk en zie weleens iets over het hoofd! Heb je een prangende vraag en/of nog geen antwoord gehad? Stuur me dan ajb nog een berichtje via info@proud2Bme.nl of klamp me even aan op zondagmiddag 25 september en ik zal je (alsnog) zo goed als ik kan te woord te staan!


Liefs en tot zondag, Daniël


Kom bij Proud2Bme gratis en anoniem in contact met lotgenoten, ervaringsdeskundigen, psychologen en dietisten. Op ons forum kun je jouw verhaal delen en/of vragen stellen. Ook kan je dagelijks met ons chatten (de agenda vind je hier). Wij staan voor je klaar.

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Veer - Woensdag 21 september 2022 16:10
Zoveel zin in!!!
Daniël -hoofdredacteur Proud2Bme - Vrijdag 23 september 2022 22:59
Leuk, tot dan! (Ik heb er ook superveel zin in!)
britneyangel - Woensdag 21 september 2022 18:35
word het feest ook gefilmd? ik hoop hrt want oor mij is het te ver weg en zou het leuk vinden om het terug te zien!
Daniël -hoofdredacteur Proud2Bme - Vrijdag 23 september 2022 23:04
Ah nee, het wordt niet gefilmd maar misschien worden er wel wat kleine filmpjes gemaakt of foto's van de optredens. Die zullen we dan verwerken in een blog, dat is ook leuk!
Groetjes en een fijn weekend Britney!
britneyangel - Zaterdag 24 september 2022 09:29
ja dat is ook leuk, fijn weekend!
anoniem - Woensdag 21 september 2022 18:58
Mogen we alleen met jullie praten tijdens de speed date of ook tussen door?
Daniël -hoofdredacteur Proud2Bme - Vrijdag 23 september 2022 23:07
Och wat een lieve vraag! Natuurlijk mag mogen jullie de hele middag redactieleden aanspreken en een praatje maken! We dachten dat sommigen dat misschien een beetje spannend zouden vinden, daarom hadden we bedacht een paar keer speeddaten tussendoor te doen. Maar dat is dus bedoeld om de drempel te verlagen en zeer zeker niet om de drempel te verhogen!

Spreek ons gewoon aan! En als we toevallig net even druk zijn op dat moment, probeer het dan later gewoon nog een keer. Want we vinden het juist hartstikke leuk om jullie te ontmoeten en willen heel graag met jullie praten.

Lieve groet en tot zondag!
Sharon - Woensdag 21 september 2022 19:48
Als het goed is, heb ik me ook opgegeven. Ik ben daar namelijk niet heel handig in, maar als ik uiterlijk zaterdag een mailtje krijg met het adres enzo, kom ik er gezellig naar toe. Het is gelukkig niet heel erg ver met de trein, dus ik kan dat wel, want ik ben een sterke jonge vrouw! Of zoals ik zelf altijd zeg: Wees trots en leef!
Daniël -hoofdredacteur Proud2Bme - Vrijdag 23 september 2022 23:09
Mooi gezegd! Ik ga straks de mailtjes maken en versturen dus als het goed is vind je zaterdagochtend alle benodigde info in je mailbox. Tot zondag en ik ben het helemaal met je eens: wees trots en leef!
Celine - Woensdag 21 september 2022 21:21
Komen Nouska en Scarlet ook?
Sharon - Woensdag 21 september 2022 21:28
Ik denk het niet. Die zijn namelijk al een aantal jaar niet meer werkzaam bij proud! Zou ik ook wel leuk vinden als hun komen, al acht ik die kans zeer klein!
Amanda - Donderdag 22 september 2022 00:45
Vind het wel heel leuk maar durf niet. En voor nu is het ook niet handig want ben nog een soort van opgenomen en heb die dag ook een afspraak staan met mijn pber. Maar anders was ik misschien wel gekomen. Maar misschien ook niet want zit nu minder goed in mijn vel en dan vind ik het nu super spannend
Daniël -hoofdredacteur Proud2Bme - Vrijdag 23 september 2022 23:16
Ha lieve Amanda, jammer dat je niet durft, je bent hartstikke welkom, maar je moet vooral doen wat voor jouzelf goed voelt. Dus als het nu voor jou te spannend is en niet zo goed uitkomt, dan snap ik goed dat je ervoor kiest om niet te komen en dan is dat ook helemaal goed. Wees lief voor jezelf en probeer een fijne dag van je zondag te maken.
britneyangel - Zondag 25 september 2022 10:06
veel plezier allemaal!
Daniël - redactie Proud2Bme - Zondag 25 september 2022 11:25
Dankjewel Britney! Ik hoop dat iedereen vandaag een fijne dag heeft, zowel de mensen die naar Woerden komen als degenen die thuisblijven. Liefs en een stralende, zonnige dag gewenst!
britneyangel - Zondag 25 september 2022 14:19
bedankt!
Kimberley - Zondag 25 september 2022 18:55
Het was echt super leuk!!
Sharon - Maandag 26 september 2022 09:41
Het was een fijne middag. Van mij mogen er meer van zulk soort middagen komen.
Ik heb er van genoten!
Bedankt Daniel!