The Carrie diaries serie

 

Eerder hebben we al geblogd over the Carrie diaries omdat toen het boek uitkwam met deze titel. The Carrie diaries gaat over de 4 vriendinnen uit Sex and the City, Carrie, Miranda, Charlotte en Samantha, maar dan over de periode voor de sex and the city serie en films. Dus hoe de vriendinnen elkaar leren kennen en een vriendschap opbouwen.

Er waren geruchten dat er een film zou komen over de jaren voor Sex and the City, maar nu heeft de Amerikaanse tv zender The CW bevestigd dat er geen film komt, maar een serie The Carrie diaries. De serie speelt zich af in de jaren 80 en toen woonde Carrie nog niet eens in New York...

De schrijfster van de Sex and the City serie is gevraagd om het script te schrijven en o.a. Elizabeth Olsen, Selena Gomez, Emma Roberts en Blake Lively zouden auditie gaan doen voor een rol in de serie.

Ik kan niet wachten tot deze serie op tv komt. Ik ben verslaafd aan de Sex and the City serie en films en ga dit ook zeker kijken. Wel vind ik het jammer dat Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon, Kristin Davis en Kim Cattrall de rollen niet kunnen spelen want ik ben gek op de dames, maar wel logisch omdat het om de jonge jaren van de vriendinnen gaat.

Ga jij the Carrie diaries kijken als dit in Nederland op tv komt?

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

mya - Zaterdag 18 februari 2012 16:25
ja ik zekr