Proud Instastory Templates 2

 

Naast deze website is Proud2Bme ook actief op Instagram. We doen ons best om een positieve en motiverende stem te zijn binnen de recovery community. Al eerder deelden we een serie templates die je kan delen in je Instastory. Templates met vragen over wie jij bent, hoe je denkt en wat je bezig houdt. Sla de afbeeldingen op op je telefoon, deel ze en vul ze in op je Instastory en vergeet ons niet te taggen @Proud2Bmenl

1. Hoe voel je je als... Laten zien hoe je je voelt is soms al lastig genoeg. Geef er maar eens woorden aan. Soms zegt een gifje of emoji al een hele hoop. Hoe voel jij je eigenlijk?

2. Een bucket-list vol positiviteit. Heb jij al bingo? Wees lekker creatief met het invullen/afvinken van de vakjes.

3. Een paar vragen om iets meer over jou te weten te komen. Misschien ook om iets meer over jezelf te weten te komen. Hoe vaak stel jij jezelf een paar vragen? Wie ben jij? Wat wil jij? Het is belangrijk, want jij telt mee!

4. Keuzes maken is soms nog knap lastig. Zeker vroeger vond ik het lastig om te kiezen en mijn mening uit te spreken. Nu kan ik soms gewoon niet kiezen, omdat het allemaal leuk is. Ook een valkuil trouwens, want soms is het nu eenmaal belangrijk om prioriteiten te stellen. Dit wordt al veel te serieus, want we willen je eigenlijk gewoon uitnodigen om dit leuke spelletje mee te spelen. Stel dat je moest kiezen? Wat koos je dan? 

Zelf heb ik ook al één van de templates ingevuld. Hij blijft nog 24 uur in onze story staan. Voor meer templates kan je ook nog een kijkje nemen in deze blog! Ik ben super benieuwd naar hoe jullie het gaan invullen. 

Liefs,
Irene

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

w - Woensdag 14 augustus 2019 11:48
Heel mooi maar het maakt me verdrietig, dan zou ik moeten zijn en daarin is het mis gegaan/kapot gegaan. Ik wil niet negatief doen, maar voel dan zelfs bij mensen met ook een eetstoornis geen plek.
Tinka - Woensdag 14 augustus 2019 22:13
leuk!
Rosa - Donderdag 15 augustus 2019 18:48
Dit zijn echt leuke lijsten!