Proud Instastory templates

 

Ben je meer een introvert of een extravert persoon? Eet je vlees of vega? Wat zijn je dromen en doelen? Wie inspireert jou? Wat heb jij de afgelopen week overwonnen? Welke uitdagingen ga je de komende tijd aan? Hoe kan je vandaag goed voor jezelf zorgen? Samen staan we sterk en jij mag er zijn. Met de nieuwe Proud2Bme 'Instastory Templates' deel je in jouw verhaal op Instagram wie jij bent en wat je bezighoudt. 

Voor de Instagrammers onder ons hebben we vanaf nu Proud2Bme Templates voor je Instastory. Sla de afbeeldingen op in je telefoon, plaats je in je story, vul ze in met tekst en stickers, wees lekker creatief, of niet, en deel ze met je volgers. 

♥ Proud Q&A 
Ieder mens in insteressant en waardevol. Je volgers zijn vast en zeker benieuwd naar wie jij bent. Daarom hebben we voor jou een mini Proud Q&A gemaakt met een aantal vragen die je kan beantwoorden.

♥ Selfcare checklist
Voor jezelf zorgen is niet altijd makkelijk. Om het toch ietsje overzichtelijker en behapbaarder te maken hebben we een checklist voor je gemaakt. Op welke manieren heb jij vandaag voor jezelf gezorgd of ga je vandaag voor jezelf zorgen? Zelfzorg kan soms al in de kleinste dingen zitten en echt een goed gevoel geven. Niet alles hoeft per se op jou van toepassing te zijn, maar hopelijk biedt het een beetje inspiratie. Je bent de moeite waard, dus zorg goed voor jezelf.

♥ This or that?
We zijn allemaal verschillend en dat is helemaal oke. De één is meer introvert en de ander meer extravert. De één is gek op honden en de ander is toch meer een crazy cat lady. Een keuze maken is soms lastig, maar til er niet te zwaar in en wees lekker creatief. Misschien hou je gewoon echt evenveel van koffie als thee? Of drink je het door elkaar in een dirty chai latte. ;-) Je eetstoornis en je gezonde kant worden hier en daar ook een beetje uitgedaagd. Misschien lastig, maar je kan het niet goed of fout doen. Het is weer stof tot nadenken en misschien iets om over te praten. 

♥ Overwinningen van de week
Wat heb jij de afgelopen week overwonnen? Het moge grote, maar ook kleine overwinningen zijn. Alle kleine beetjes helpen. Soms kan iets ogenschijnlijk kleins, voor jou een hoop betekenen en uitmaken. Het is waardevol om hierbij stil te staan, ook als andere dingen misschien niet zo goed lukken. Perfectie bestaat niet. Steek de overwinningen in je zak. Je mag trots zijn op jezelf. 

♥ Foodgoals deze week
Misschien heb je wel een hele lijst aan uitdagingen, verboden producten en stappen die je nog zou willen zetten op het gebied van voeding. Soms is zo'n lijst zo groot dat je haast niet meer weet waar je moet beginnen. Kleine stapjes houden het overzichtelijk en maken het behapbaar voor jezelf. Welke 5 doelen zou je deze week voor jezelf kunnen stellen? Deel ze in je Instastory voor extra motivatie! Misschien inspireer je er ook nog wel een ander mee. 

♥ Tag je inspiratie
Welke personen en/of Instagramaccount geven jou een goed gevoel en inspireren je? Laat het ze weten door ze te taggen in je story, maar inspireer er misschien ook andere mensen mee? Tip: Het mag eetstoornis en zelfbeeld relateerd zijn, maar het hoeft niet. Misschien zijn het maken van mooie reizen of is een bepaalde hobby wel een grote inspiratiebron voor jou op voor herstel te blijven gaan en het leven leuk te vinden. 

Zelf heb ik zojuist ook al één van de templates ingevuld en gedeeld in de Instastory van Proud2Bme. Neem gerust een kijkje en vul hierna dezelfde of een andere template in! Als blijkt dat jullie dit heel leuk vinden gaan we er zeker meer maken! Dus laat vooral een reactie achter en tag ons in je berichtjes. Ik ben ontzettend benieuwd naar jullie verhalen, persoonlijkheden, voorkeuren, overwinnigen, inspiraties, doelen en dromen!

♥ Liefs,
Irene

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

I. - Woensdag 13 maart 2019 10:08
Wauw, ik ga ze gebruiken ♥
x - Woensdag 13 maart 2019 10:11
Onwijs leuk!
Evemary - Woensdag 13 maart 2019 10:42
Wat een leuke ideeën! Weet niet of ik het durf te delen, maar geeft wel heel mooie focuspunten op een dag of per week.
Anoniem - Woensdag 13 maart 2019 12:43
Wat leuk! Die this or that is ook wel weer even confronterent. Ik merk dat toch mijn eerste intuïtie vaak de eetstoornis gedachte is en dan in tweede instantie komt mijn gezonde verstand me vertellen dat ik die ander moet kiezen...
Dianne1312 - Woensdag 13 maart 2019 12:49
Super leuk dit 😃😃
Cindy - Woensdag 13 maart 2019 16:17
Tof gedaan!
g - Donderdag 14 maart 2019 09:38
hoe werkt dat ?
Gigi - Vrijdag 15 maart 2019 15:32
Heb geen insta, maar wat een leuk idee!