Proud2bme live op Instagram II

 

Zoals jullie misschien al weten, hebben wij vorige week als een soort experiment iets nieuws gedaan. Het leek ons waardevol om jullie ook op Instagram te steunen met jullie strijd. We hebben namelijk gemerkt dat een groot deel van jullie actief is op Instagram. Wij zien regelmatig jullie berichtjes en beantwoorden deze ook, maar het leek ons ook goed om op een snellere en nog persoonlijkere manier contact met jullie te hebben. We hebben daarom iets nieuws bedacht: Proud2bme live op Instagram.

Vorige week vrijdag zijn we van start gegaan. We hadden geen idee wat we zouden kunnen verwachten. De blog hierover stond pas vrijdagochtend op de site en we wisten niet hoeveel mensen het hadden gezien. Daarbij wisten we natuurlijk ook niet of jullie hier behoefte aan hadden. Spannend dus, omdat het zo nieuw was, maar we geloven dat het zeker een succes is geweest.

proud2bme live op instagram

De bedoeling van Proud2bme live op Instagram was dat jullie ons vragen konden stellen en dat wij deze vanuit onze ervaringsdeskundigheid zouden beantwoorden. Via de livevideo konden jullie vragen aan ons typen. Wij zagen deze vragen voorbijkomen, lazen ze hardop voor en gaven antwoord. Op die manier hadden we wat sneller contact met elkaar en kregen jullie sneller antwoord op vragen en problemen waar jullie mee zaten.

Irene en Danique gingen van start met dit experiment. Samen zaten ze achter de telefoon te wachten op jullie. Wat kwamen er een hoop! Superfijn om dat te zien. Het laatste kwartiertje kwamen Scarlet en Jasmijn er ook nog gezellig bij. 

"Ik was best een beetje zenuwachtig om live te gaan op Instagram. Hoeveel mensen komen er kijken? Wat voor vragen worden er gesteld? Wat nou als niemand vragen stelt? Dit waren allemaal dingen die door m'n hoofd heen gingen. Niet zo gek, iets voor de eerste keer doen is altijd een beetje spannend, maar ik had er wel zin in. Ik vond het echt een succes. Leuk dat er zo veel mensen keken en wat stelde jullie veel goede vragen. Er hing een heel ontspannen sfeer in de video en het directe contact was erg fijn. Ik ben blij dat jullie het ook leuk en helpend vonden. Dat is uiteindelijk het doel! Wat mij betreft voor herhaling vatbaar." – Irene

Collage proud2bme live op instagram

“Ik was stiekem wel een beetje nerveus toen we live gingen op Instagram. Wat als er niemand zou komen of ik geen goed antwoord zou kunnen geven op vragen? Ik was bang dat het misschien super ongemakkelijk zou zijn. Gelukkig was ik dit gevoel meteen kwijt toen we van start gingen. Het was leuk om te zien hoeveel van jullie er naar de video keken en hoeveel vragen jullie stelden. Ik heb het gevoel dat we de vragen goed hebben kunnen beantwoorden. De sfeer was fijn en volgens mij vonden jullie het ook leuk om op deze manier met ons te ‘praten’. Ik hoop dat we dit vaker gaan doen!” – Danique

We hebben een hoop leuke reacties van jullie mogen ontvangen waarin jullie ook aangaven het fijn te vinden als we dit vaker doen. We zijn daarom dan ook van plan om dit elke vrijdag om 13.00 ongeveer een half uurtje te doen. Houd hiervoor onze agenda op de homepage in de gaten.

Dus mocht je vragen hebben aan ons over eetstoornissen, de hulpverlening of andere problemen en heb je behoefte aan snel antwoord? Bekijk dan de livevideo van ons account @Proud2bmenl, stel je vraag en klets lekker met ons mee!

Wie weet, tot op Instagram!

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Nikki - Vrijdag 28 juli 2017 09:31
Wat fijn dat het vaker komt. Ik zou graag eens kijken en vragen stellen.
Is er ook een mogelijkheid dat het heel af en toe op een andere dag komt?

In ieder geval succes vanmiddag ermee! (Ik kan helaas niet komen)
Xirislz - Vrijdag 28 juli 2017 10:14
Hoi!

Superleuk! Vorige week kon ik helaas niet kijken, maar hopelijk vandaag wel.
Zouden jullie misschien de livevideo willen opslaan, zodat je hem later nog terug kan bekijken? Want volgens mij kan dat wel op insta!

Lieefs
Anoniempje k - Vrijdag 28 juli 2017 12:00
Wat leuk maar heel erg jammer dat ik er nooit bij zal kunnen zijn, mits ik gewoon aan het werk ben
s - Vrijdag 28 juli 2017 13:17
super fijn!!
Laura V. - Vrijdag 28 juli 2017 21:49
Ontzettend leuk initiatief!! Zoveel beter dat de chats. Jammer dat ik het weer eens gemist heb. Ik kijk alvast uit naar volgende vrijdag.