Printic App

 

Ik vind het super leuk om foto's te maken. Een foto legt de beleving van momenten vast. Als ik nu bijvoorbeeld foto's bekijk van de zomervakantie, komt dat vakantiegevoel weer helemaal terug. Nu de meeste mobiele telefoons zo'n goede camera hebben is het extra makkelijk om foto's te maken. Wel merk ik dat deze foto's vaak op mijn telefoon blijven staan en ik ze weinig terugkijk. Daarom heb ik de Printic-app gedownload.

De printic-app is een gratis app voor op de iPhone waarmee je foto's kan printen. Doordat je via je telefoon de foto's uit kan laten printen gaat het erg snel. De foto's worden afgedrukt als polaroid. Drie dagen later liggen ze in jouw brievenbus. Maar hoe werkt het?

printic app printic app
Bron foto's

Je kan foto's van je Facebook, Instagram of je iPhone kiezen. Het is de bedoeling dat je elke keer minimaal 3 foto's uitkiest. Je kan er ook voor kiezen om dezelfde foto meerdere keren uit te printen.

printic app1

 

De foto's kan je in de app bijsnijden. Het is ook mogelijk om de foto's naar iemand anders te sturen. Je kan dan een briefje met een leuke tekst erbij verzenden. Voor de tekst worden geen extra kosten gerekend. De foto's worden in een hip envelopje opgestuurd, dus erg leuk om iemand anders mee te verrassen.

3 printic app

De foto's zijn van goede kwaliteit en snel klaar, binnen 3 dagen heb je ze binnen. Het kost 0,79 euro per foto en er komen geen verzendkosten bij. Je kan wel alleen met een credicard of via PayPal betalen.

app

printic app
Bron foto

Is de Printic app iets voor jou?

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Firefly89 - Dinsdag 30 april 2013 19:10
Wat leuk!!! :) Ik ga eens kijken of die er ook voor Android is.
MissV - Dinsdag 30 april 2013 19:44
Super leuk, maar wel een beetje duur!
Lot1995 - Dinsdag 30 april 2013 20:53
handig maar wel duur:(
PeanuttButterfly - Dinsdag 30 april 2013 21:06
Dan ga ik wel gewoon naar de Kruidvat, met 10 cent per fotootje! (:
Wel een leuke/handige app btw.
Schaatster - Woensdag 1 mei 2013 09:15
Hmm als polaroid ziet er super cool uit! :D eens kijken of ik dat ook goedkoper kan, want om nou een heel fotoalbum te vullen met foto's van 79 cent wordt wel een beetje kostbaar..