Ploggen: de week van Scarlet 16

 

Het is weer PLOGTIJD! Afgelopen week heb ik weer de nodige foto's gemaakt van wat ik allemaal aan het doen was. Ik had een lekker drukke week, maar met een dagje vrij op de donderdag. Toen ging ik met mijn vriendin naar Den Haag. Dit weekend was het heerlijk weer. We zijn in de tuin bezig geweest, hebben lekker gewandeld met Sjors en we zijn even naar Amsterdam geweest.

week plog

♥ Maandag
Vandaag begint weer een nieuwe week! Vroeg in de ochtend maak ik nog even wat foto's voor een blog en hierna spring ik snel op de fiets om met Sjors lekker te gaan fietsen. Het is heel gezellig om met hem door het bos te fietsen terwijl hij vrolijk naast me rent. Een fijne en vrolijke start van de week.

hond hond

Overdag werk ik de hele dag thuis. Ik heb een aantal artikelen geschreven en wat andere dingen gedaan voor de website. Het was weer een productief dagje. Hierna heb ik lekker gekookt voor mijn vriendin. Na het eten zijn we druk bezig gegaan met het monteren van onze video die de volgende dag online moest. Ik vond dit shot zo grappig.

koken pebbles pug

♥ Dinsdag
Vandaag kwam Sandra met haar hondje Pebbles gezellig op bezoek. We hebben thee gedronken, gekletst en haar hondje heeft met mijn hond Sjors gespeeld.

pebbles pug

's Avonds heb ik weer lekker gekookt. Gewoon simpel gebakken aardappeltjes, broccoli en een Toscaanse burger. Hierna hebben we uitzending gemist gekeken en nog wat geblogd.

eten

♥ Woensdag
Vandaag ging ik naar Leiden om te werken. Daar kocht ik op het station eerst de Glamour omdat ik hoorde dat ik daarin stond. Ik had een tijdje ervoor een interview gehad met een fotoshoot. Ik vond het een leuk artikel geworden met een lekker stoere foto.

glamour glamour

Op kantoor heb ik samen met Laura insecten gegeten voor de camera. Dat was echt een hele bizarre ervaring. De video komt morgen online, hij is erg grappig en gek geworden!

insecten eten insecten eten

♥ Donderdag
Donderdag had ik een dagje vrij genomen en ging ik samen met Joyce naar Den Haag. We waren voor onze blog uitgenodigd voor een citytour van Eastpak. Erg leuk! We zaten al vroeg in de trein!

trein mijn weekje in foto's ploggen

Tijdens de dag kregen we allerlei lekkere hapjes en drankjes. Linksonder zie je luxe zelfgemaakte bonbons en rechts lekkere broodjes die we tijdens de lunch kregen.

mijn weekje in foto's ploggen mijn weekje in foto's ploggen

We reden de halve stad door met een aantal andere leuke dames. Ik reed op deze stoere fiets, superleuk om op te rijden. We zijn zelfs nog even met een oldtimer bus in Scheveningen geweest. Het was een bijzondere dag.

mijn weekje in foto's ploggen

♥ Vrijdag
Vrijdag heb ik weer gewerkt in Leiden. Op weg naar kantoor maakte Laura deze foto van me. Ik droeg mijn  nieuwe platform sneakers naar kantoor. Het was erg gezellig. We hebben iedereen die langskwam bij onze werkplek insecten gevoerd die we nog over hadden. 

schoenen vuil

Het was erg rustig op onze werkplek, dus we konden gezellig hardop kletsen tijdens het werken. We hebben weer veel nuttige dingen gedaan. ......en toen was het WEEKEND!

plog KANTOOR

♥ Zaterdag
Vandaag ging ik samen met Joyce en Sjors lekker wandelen rond de Maarsseveense plassen. Na het wandelen hebben we poffertjes en een hartige pannenkoek gegeten. Het was heel fijn weer omdat de zon zo lekker scheen. Een prima dagje!

maarsseveenseplassen pizza en poffertjes

♥ Zondag
Zondag hebben we eerst een tijdje in de tuin gewerkt. Dat was hard nodig! Hierna zijn we even naar Amsterdam gegaan. We wilden voor onze blog graag wat filmen op de NDSM werf en vonden het gezellig om wat te gaan borrelen bij Pllek. Het was een fijne middag met mooi weer en veel gezelligheid.

plog hapjes

Hier zijn we nog even wat aan het filmen in de IJhallen. Ik had deze eerder gezien toen er allemaal kraampjes stonden. Het was erg tof om de hallen zo leeg te zien.

ijhallen

En dat was alweer mijn weekje in foto's. Ik hoop dat jullie het weer gezellig vonden om naar te kijken.
Ik wens jullie voor nu in ieder geval een hele fijne week toe en hoop dat we weer wat daagjes zon krijgen.

Liefs, Scarlet

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Nathalie - Maandag 9 maart 2015 12:49
Erg leuk! Ben ook al verslaafd aan de Ik Vrouw Van Jou blog en youtube pagina, heb echt bewondering voor jullie! liefs xxx
Aine - Maandag 9 maart 2015 12:56
Leuke Plog weer Scarlet! Kan niet wachten op de video met die insecten...haha ik krijg nu al de kriebels. Hey en was je met die sprong nog goed terrecht gekomen?
Floor* - Maandag 9 maart 2015 13:30
Hahaha wat een awesome spring foto
Maanmeisje - Maandag 9 maart 2015 13:40
Ziet er heel fijn uit, Scarlet. Ik ben ook heel benieuwd naar de video met de insecten! Dode insecten, neem ik aan, haha ;-).
miri - Maandag 9 maart 2015 13:51
leuk !! het valt me op dat je zo vaak op pad gaat, haha ben je nooit moe?? :-) Lijkt mij leuk om zo actief te kunnen zijn!
cynthiaxd - Maandag 9 maart 2015 14:42
ik ben ook echt verslaafd aan ikvrouwvanjouw echt heel gaaf blog en wat een leuk weekje in foto's weer :)
Dankje voor het delen van je week
en bedankt dat je me vrolijk hebt gemaakt
Liza - Maandag 9 maart 2015 20:10
Leuke week Scarlet! Waaaaaar heb je die gympen met witte zool vandaan?! Die zijn zo leuk!! X
yoyootje - Maandag 9 maart 2015 20:24
Leuk! Tovert weer een glimlach op m'n gezicht, dankjewel!
n - Maandag 9 maart 2015 21:35
Ik vind ikvrouwvanjou ook superleuk!
Claire - Maandag 9 maart 2015 21:53
Super tof weer om te lezen! Dit soort dingen maakt me erg blij en leuk om naar uit te kunnen kijken!
Vlinder - Dinsdag 10 maart 2015 19:29
Er mag wel wat meer info bij de foto's komen vind ik. Ik vraag me bv af wat het doel van de Eastpak citytoer was. Is dat omdat jullie bekend zijn en ze zo reclame maken?
kate02 - Woensdag 11 maart 2015 11:44
Wat leuk deze week in foto's Scarlet! Ik vind je outfit ook kei grappig! Die met die grote bril haha! En wat ziet die pannenkoek er heerlijk uit! Ik dacht eerst dat het een pizza was! Bedankt voor deze week in foto's! Het ziet er leuk uit!
Liefs! x