Ploggen: de week van Phoicai 2

 

Het is weer mijn beurt om jullie mee te nemen in mijn week! Omdat ik voornamelijk 's avonds werk, heb ik overdag tijd om allerlei dingen in het huis te doen. Zoals je in deze plog zult lezen, zijn wij druk bezig met het zoeken van een koophuis. Erg spannend maar jammer genoeg ook erg veel werk en dat geeft toch best wat stress. Gelukkig vind ik genoeg afleiding en ontspanning in andere fijne dingen. Ik hoop dat jullie het weer leuk vinden om mee te kijken.

collage

Maandag
Zoals altijd is maandag voor ons boodschappendag. Elke week maak ik een boodschappenlijst maar dan kom ik toch altijd weer wat lekkers tegen en dat moet ik dan gewoon meenemen. Vandaag was dat Vienetta Caramel. Zo lekker! Vandaag hoefde ik in de middag niet te werken en had ik nog even ontspanning gevonden in het kleuren. Ik ben daar nog niet zo snel in, maar het is wel altijd erg fijn om te doen. 's Avonds heb ik wel gewerkt.

foto 1

Dinsdag
Vandaag hadden mijn man en ik vrij en zijn we druk bezig geweest met huizenjacht. We willen nu echt gaan voor een koophuis en daar komt heeeeeel veel bij kijken. Vandaag hadden we een gesprek bij een aankoopmakelaar om ons alvast te oriënteren. Mijn man krijgt deze week ook te horen of hij een vast contract krijgt. Als dat zo is, kunnen we echt aan de slag! Spannend!

foto2

Omdat we vandaag zo druk waren geweest, hadden we geen zin meer om te koken. Vanavond hebben we daarom heerlijk gegeten bij La Cubanita.

Woensdag
Na wat regenachtige dagen was het vandaag eindelijk wat opgeklaard. Mijn zusje en ik besloten om een heerlijke wandeling te maken op de Veluwezoom. De heide was nog mooi in bloei en dit kleurde alles heel mooi paars! 's Avonds heb ik nog fijn gewerkt.

foto 3

Donderdag
Vandaag was het knuffeltijd met mijn beestenboel. We hadden voor Miso een kartonnen doos meegenomen en zij vond dat erg interessant! Ika lijkt de laatste dagen wat minder actief, alsof ze zich niet zo lekker voelt. Op dit soort dagen is ze wel extra knuffelig!

foto 4

Vandaag kwam er ook eindelijk post binnen voor mijn man waarin stond dat hij een vast contract heeft gekregen! We waren daar echt super blij mee omdat we nu echt wat zekerheid hebben bij het kopen van een huis. Dit hebben we gevierd met onze favoriete eten!

foto 5

Vrijdag
Vandaag was ik de hele dag thuis en dan kan ik me wel eens gaan ergeren aan dingen in het huis. Dit keer ergerde ik me aan alle kattenharen hier. Met twee katten kan dat ook niet anders, maar ik vond het wel weer eens tijd voor een goede schoonmaakbeurt. 's Avonds heb ik een heerlijk avondje gehad op de bank met mijn goede vrienden Ben en Jerry!

foto 6

Zaterdag
Op zaterdag staat hier altijd een grote markt en dan vind ik het heerlijk om lekker rond te neuzen. Helaas begon het ineens heel hard te regenen. Tijdens het schuilen hebben we een heerlijk gebakje gehad met een warm kopje koffie. 

foto 7

's Avonds kwamen mijn broer en schoonzusje plotseling langs om mij nog te bedanken. Ik was namelijk hun ceremoniemeester op de bruiloft. Ik kreeg een hele mooie bos bloemen met een dinercheque. Super leuk!

bloemen

Zondag
Vandaag hebben we heerlijke herinneringen aan mijn reis in Vietnam opgehaald. Ik was namelijk bij mijn ouders om 'Goi cuon' te maken. Dit is een soort loempia maar dan koud en vol met heerlijke frisse ingrediënten. Voor even waande ik me weer in Vietnam.

foto 9

Ik hoop dat jullie het weer leuk vonden om mee te kijken in mijn weekje!
Ik wens jullie allemaal een hele fijne week toe.

Liefs, Phoi Cai ♥

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Leanne - Maandag 7 september 2015 19:18
Wow wat een mooie tekening! En een leuk en lekker weekje ookšŸ‘ā˜ŗ
xChanel - Maandag 7 september 2015 19:23
Wat leuk Phoicai!
d - Maandag 7 september 2015 20:44
leuk!
Sabine - Maandag 7 september 2015 21:17
Leuke plog & gefeliciteerd met het vaste contract van je man! :)
Paula. - Dinsdag 8 september 2015 07:53
Leuk om ook een plog van jou te lezen! Super dat je man een vast contract hebt gekregen. Succes met jullie huizenjacht :))
Tessa - Dinsdag 8 september 2015 10:15
Heel leuk!!
L - Dinsdag 8 september 2015 12:15
Leuk een plog van jou te lezen! Wij hebben ook niet zo lang geleden een huis gekocht en ik weet alles van de stress inderdaad. Aan de andere kant was het ook erg leuk en kijken we nu uit naar het moment dat we de sleutel krijgen van ons paleisje.
yoyootje - Dinsdag 8 september 2015 13:43
Leuk om zo ook een beetje met jou mee te mogen kijken!
Maanmeisje - Dinsdag 8 september 2015 13:47
Jij hebt zo'n lieve uitstraling. Leuk om je weekje weer te zien!
barbara - Dinsdag 8 september 2015 14:58
Mooie blog
kate02 - Woensdag 23 september 2015 19:04
Goed dat je af en toe wat lekkers meeneemt dat niet op je lijstje staat, anders zou je nooit nieuwe dingen mee kunnen nemen ;)
Wat leuk dat jullie voor een huisje willen gaan. Het eten ziet er ook goed uit.
Super zo'n ontspanning met je zus! En gefeliciteerd met je man zijn vaste baan!