Ploggen: de week van Phoi Cai 26

 

Hoi allemaal! Vandaag deel ik mijn weekje weer met jullie door middel van foto's. Ondanks dat ik niet veel heb gedaan, vloog mijn week voorbij. Iets wat ik dit keer niet zo erg vond, aangezien het niet altijd even fijn was. Echter hoort een minder weekje er natuurlijk ook bij en maken de lichtpuntjes weer veel goed... Ik hoop dat jullie het toch leuk vinden om te lezen. Veel leesplezier. 

collage

♥ Maandag
Zoals elke maandag werk ik ook vandaag in de middag en avond. Mijn schoonmoeder kwam oppassen en nam dit keer lunch mee. We hadden een chocolade croissantje en een kaasbroodje met beleg. Wat een heerlijke lunch om de week mee te starten.

maandag

♥ Dinsdag
Met een druk weekendje achter de rug hield ik vandaag een rustdagje. Ik genoot van een ochtend en middagje met Romy die heerlijk buiten speelde. Tijdens het spelen kregen we een overheerlijk snackje van de buurvrouw. Donuts met aardbeitjes, zo lekker! Terwijl Romy een middagdutje deed, heb ik online geshopt. Het wordt hoog tijd om eens een start te maken aan de babykamer....! Stress!!!

dinsdag

's Avonds kwamen mijn ouders en zussen eten. Ik had mosselen gemaakt en daarbij hebben we frietjes gehaald. Na het avondeten gingen we nog een spelletje spelen. Mijn zusje had voor haar verjaardag het spel 'Sushi Go Party' gekregen. Dat moesten we natuurlijk even proberen. Toen we eenmaal doorhadden hoe het spel gespeeld moest worden, hadden we nog maar tijd voor één rondje.... Het was wel een leuk spel en zeker voor herhaling vatbaar.

dinsdag

♥ Woensdag
Vandaag kwam een vriendin langs die ik al een tijd niet echt had gesproken. Hoog tijd om weer bij te kletsen! Het was heel gezellig en ik had nog een cadeautje gekregen voor mijn verjaardag een tijd terug. Ik kreeg een cadeaubon van mijn favoriete ijssalon en een cadeaubon voor sushi. Ik kan niet wachten totdat ik de laatste cadeaubon kan inleveren...  Daarnaast kwam ook het pakketje binnen van het shoppen gisteren. De doos alleen al toverde een glimlach op mijn gezicht. Zo schattig! Ik had drie nachtlampjes en knuffeltjes besteld voor in de babykamer. Oh, het wordt een meisje..! ♥

woensdag

♥ Donderdag
Hoe goed ik de afgelopen dagen overdag kon volhouden, hoe moeilijk dit vandaag bleek te zijn.. Door allerlei lichamelijke ongemakken slaap ik al weken niet goed. Door hier en daar wat rustdagen in te plannen hield ik het redelijk vol. Vandaag was echter alles behalve fijn. Ik had veel pijn en dit voelde Romy ook ontzettend goed aan. Het was een behoorlijk pittig dagje geweest waardoor ik overdag geen foto's meer had gemaakt. Maar hoe rot een dag dan ook was geweest, kwam Romy in de avond nog voor een knuffelsessie voor het slapen. Poeh, wat maakt zo'n knuffel dan veel goed. Niet veel later vond ik het ook welletjes en kroop ik mijn bed in. 

donderdag

♥ Vrijdag
Ondanks dat het nog niet super ging, besloot ik alsnog op pad te gaan. Ik had mezelf getrakteerd op heerlijke croissantjes en ging op bezoek bij mijn ouders. Daar kon ik aan de slag met het boek voor Romy. In dit boekje had ik allerlei ontwikkelingen bijgehouden in haar eerste levensjaar en nu was het hoog tijd voor wat foto's. Daarnaast kon ik even relaxed in een tijdschriftje lezen terwijl Romy haar dutje deed. Ik kwam deze Tostini's tegen en ik werd meteen nieuwsgierig! Hebben jullie het al eens geprobeerd? Redelijk uitgerust heb ik 's avonds nog fijn gewerkt. 

vrijdag

♥ Zaterdag
Weekend! Ik begon mijn dag met een heerlijke knuffelsessie in bed en veel te vrolijke Teletubbies. Een per-fecte combinatie na een kort nachtje.. 

zaterdag

Na een rustig ochtendje zijn we de stad ingegaan met mijn zus en mams. We hadden geluncht bij Arneym en dit was wel even genieten. Daarna ging ik met mijn moeder naar de kapper. Na heel lang twijfelen hield ik het toch bij mijn standaard knipbeurt. Puntjes eraf, laagjes erin en uitdunnen. Vertrouwd maar toch weer fijn! 

zaterdag

♥ Zondag
Tussen het werken in de ochtend, middag en avond door hebben we vandaag het één en ander in huis aangepakt. Ik had laatst een flinke to-do lijst gemaakt en we proberen daar elke week wat dingen van weg te werken. Zo werd onze slaapbank vandaag verkocht en pakte ik de barkast aan. Het is een kast waar we de afgelopen twee jaar van alles in deden die we 'ooit' wel een plek zouden geven. Dit gebeurde natuurlijk niet en het was een gigantische rommelkast geworden. Vandaag was het hoog tijd om het op te ruimen en het heeft me echt wat uurtjes gekost om het op orde te krijgen. Mede doordat ik afgeleid werd door de fotoboeken van vakanties.. Blijft leuk om er doorheen te bladeren! Aan het einde van de dag was het opgeruimd en ik ben best trots op het eindresultaat! 

zondag

In de avond had ik nog gewerkt met mijn katje Ika naast me. Normaal gesproken lag ze op mijn schoot maar tegenwoordig is daar echt geen ruimte meer voor... Dus sindsdien ligt ze naast en of tegen me aan. Net wat anders maar toch erg fijn. 

zondag

Na een fijn werkavondje zat mijn week er weer op. Het was een pittig weekje met gelukkig hier en daar wat lichtpuntjes die me veel goeds deden. Zulke weken horen er jammer genoeg ook bij. Op naar een nieuwe week met nieuwe kansen. Doe je mee?

Fijne week, allemaal! ♥

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Dragonfly - Maandag 27 augustus 2018 19:13
Wat naar dat je zo met pijn kampt. Ik had er bij ons 2e kindje ook veel last van, de zorg voor onze peuter viel me toen er zwaar. Hopelijk kan je zoveel mogelijk rust pakken, wens je geen rolstoel toe. Ik kan ook onwijs genieten van de knuffel momentjes. Leuk dat je laat weten wat jullie krijgen :).
Honeychild - Maandag 27 augustus 2018 19:16
Lieve Phoi Cai,

Ik hoop oprecht dat de komende weken wat fijner zijn, en ik vind het bewonderenswaardig dat je toch zo positief blijft, ook al voelde je je niet helemaal top. Heel veel positiviteit en gezondheid toegewenst, en verlies de lichtpuntjes in je dagen niet uit het oog!

Liefs,
Honey
I. - Maandag 27 augustus 2018 19:37
Wat een moeilijke week zal het moeten geweest zijn. Heel veel geluk gewenst! X
Sterregoesforit - Maandag 27 augustus 2018 21:14
Wat naar die pijn, maar knap hoe je probeert te genieten van de kleine dingen. Sterkte, veel geluk en je bent heel leuk! Fijne plog :) Liefs!
Ann - Maandag 27 augustus 2018 23:07
Veel sterkte! Ik vind het altijd leuk om jouw blog te lezen, lekker ongedwongen.
D - Maandag 27 augustus 2018 23:15
Inderdaad, lekker ongedwongen, gewoon de week doorkabbelen (niet negatief bedoeld, maar juist positief!) Ook wil ik je nogmaals bedanken voor altijd jouw reacties toen ik nog op het forum was, die deden me altijd heel goed. Je kon dan van onrust, rust maken bv. of je gaf een antwoord wat alles veel mooier maakte of luchtiger! Dank je wel Phoicai en veel sterkte en succes de komende tijd!
Maan - Dinsdag 28 augustus 2018 17:02
Sluit ik me bij aan :)
britneyangel - Dinsdag 28 augustus 2018 11:48
leuke week, maar vervelend dat je veel pijn had
Katinka - Dinsdag 28 augustus 2018 18:07
Erg knap en bewonderenswaardig hoe je toch naar de fijne momentjes probeert te kijken, en hopelijk is komende week wat fijner voor je. En wat leuk dat je nog een dochtertje krijgt!
mandy - Dinsdag 28 augustus 2018 22:14
Altijd leuk om jouw blogs te lezen! Maar werk je niet op kantoor of is dit tijdelijk?
rose - Woensdag 29 augustus 2018 20:56
wat vervelend dat je zo veel pijn hebt, wat jammer voor je
ik hoop zo dat de komende weken wat gemakkelijker voor je zullen gaan

wat een prachtige foto's, je nieuwe kapsel staat je prachtig - ik vind je een heel krachtige, prachtige en lieve vrouw, heel knap en bewonderingswaardig hoe jij om gaat met tegenslagen en met alle pijn

je dochtertje haar haar wordt ook al lang trouwens, wat wordt ze al groot! ♥
Phoicai - Vrijdag 31 augustus 2018 22:46
Bedankt voor alle lieve reacties! Het doet me erg goed om ze te lezen.


Veel liefs
P - Zondag 2 september 2018 11:56
Ik weet niet hoe ik het moet zeggen, dus sorry als dit een vage onduidelijke zin wordt, maar ik vind je echt een leuke vrouw! Ik heb bewondering voor je, het lijkt me zwaar om met zo'n kleine te zijn én zwanger te zijn. Knap hoe je het allemaal volhoudt. En een goed voorbeeld dat het 'normale' leven ook niet altijd leuk is, en bij de leuke dingen ook vervelende dingen horen. Heel veel sterkte en veel liefs!
ps. voor als je het nog niet door had: met veel plezier gelezen ;), en wat is Romy lief!
P - Zondag 2 september 2018 11:56
Ik weet niet hoe ik het moet zeggen, dus sorry als dit een vage onduidelijke zin wordt, maar ik vind je echt een leuke vrouw! Ik heb bewondering voor je, het lijkt me zwaar om met zo'n kleine te zijn én zwanger te zijn. Knap hoe je het allemaal volhoudt. En een goed voorbeeld dat het 'normale' leven ook niet altijd leuk is, en bij de leuke dingen ook vervelende dingen horen. Heel veel sterkte en veel liefs!
ps. voor als je het nog niet door had: met veel plezier gelezen ;), en wat is Romy lief!