Ploggen: de week van Lonneke 4

 

Afgelopen week zijn we druk aan de slag gegaan met de resultaten van de enquête. Hieruit kwam naar voren dat de weekjes mee toch beter worden ontvangen dan de eerdere ups en downs. Vanaf vandaag kunnen jullie dan ook weer de weekjes mee verwachten!

Ken je dat...? Dat je het gevoel hebt je niet zoveel hebt gedaan maar als je terugkijkt je toch best een drukke week hebt gehad? Dat is denk ik een beetje mijn weekje. Ik heb er met volle teugen van genoten en ik hoop dat je het leuk vindt om weer eens met mij mee te kijken.

♥ Maandag

Ik begon de week met een fijne vrije ochtend. Meestal gebruik ik de maandagmorgen om lekker op te ruien en schoon te maken, maar ik heb voor de verandering eens wat langer in bed gelegen. Ook wel heel lekker! Terwijl ik 's avonds druk aan het werk was, heeft mijn vriend weer heerlijk gekookt. Ik weet eigenlijk niet eens meer zo goed wat er allemaal inzat, hopelijk hij nog wel. Ook had hij bonbons gehaald. Ik ben niet zo gek op bonbons, maar ik was ongesteld en eigenlijk voldoet alles dan wel.

Ik was denk ik toch wat vermoeider dan ik aanvankelijk dacht. Na het chatten ben ik fijn met Winnie op de bank gekropen en zijn we samen in slaap gevallen. 

♥ Dinsdag

Vandaag werkte ik een dagje in Leiden. Een productieve dag, want we hebben samen de resultaten van de enquête die jullie konden invullen besproken. Heel interessant om al jullie feedback te lezen. We gaan ermee aan de slag, dus hopelijk merken jullie snel wat positieve veranderingen!

Ook lagen er in het keukentje zelfgemaakte poepjeskoekjes! Ze zien er misschien niet zo smakelijk uit, maar ze waren wel heel lekker!

♥ Woensdag

Weekend! Omdat ik tegenwoordig ook veel in het weekend werk, heb ik meestal maar 1 dag in de week vrij. Vandaag had ik gelukkig een extra vrij dagje, dus eigenlijk is dit een beetje mijn weekend. Ik had me voorgenomen om lekker niks te doen en fijn met Winnie te knuffelen. Dat is gelukt! Het was een hele fijne, rustige dag met veel kattenknuffels. 

Die avond zijn er twee vrienden komen kaasfondue-en. We hadden lekker veel groente en brood, en het was echt een feestje! Ook hadden ze wat Japanse snackjes meegenomen die ze had gekregen van haar moeder. 

♥ Donderdag

En toen was het alweer donderdag! Vandaag werkte ik een dagje thuis. Ik vind dat altijd heel gezellig omdat Winnie dan altijd bij me komt zitten. 

's Avonds had ik een etentje met mijn familie. Mijn moeder was die dag jarig en ze wilde graag met iedereen uiteten. Ik zie mijn familie niet heel vaak, dus het was wel fijn om lekker met mijn zusje bij te kletsen. Vroeger botsten we nog wel eens (lees: vaak), maar tegenwoordig zijn we (ondanks dat we elkaar niet heel vaak spreken) wel redelijk close. Ik kan ook echt met haar lachen en besef steeds meer hoe bijzonder het eigenlijk is om zo'n fijn zusje te hebben.

♥ Vrijdag

Vandaag was een spannende maar fijne dag. Naast Proud werk ik ook nog een aantal uur in een cosmetica winkel. Een tijdje geleden hoorde ik dat ik over werd geplaatst naar een filiaal in een andere stad, best spannend. Gelukkig kende ik de mensen al, waardoor het een stuk fijner voelde om die stap ook te maken. Ik koos ervoor om met de bus te gaan, omdat ik dan door een heel mooi gebied rijd en ik de zon zo heel mooi kon zien opkomen. Heel fijn wakker worden zo! 

Het zonnetje zorgde ervoor dat ik heel energiek aankwam op mijn bestemming. Ook al was het heel fijn en leuk, toch zijn alle nieuwe indrukken ook wel vermoeiend. Met gloeiende wangetjes zat ik die avond dan ook in de trein terug.

Een tijd geleden hadden mijn vriend en ik pizza besteld, maar omdat ze toen te laat bezorgd waren, hadden we een bon voor een gratis pizza gekregen. Deze avond leek ons een goed moment om deze bon maar te gebruiken. In de trein had ik ze al besteld, en toen ik thuis kwam waren ze er dan ook al bijna, ideaal!

♥ Zaterdag

Nog een dagje werken. Vandaag voelde het allemaal al iets vertrouwder en in mijn pauze ben ik dan ook even een rondje gaan lopen. Ik weet niet precies wat er gebeurde, maar ik liep al even en ineens voelde ik me intens verliefd worden op de stad. Het licht viel precies goed, alles klopte. Met kriebels in mijn buik en een dikke glimlach liep ik uiteindelijk terug naar de winkel. 

Na het werk ben ik meteen naar een vriend doorgegaan. Weer besloten we om de kaasfondue erbij te pakken, we hadden ook nog veel groente over. Hierna hebben we fijn spelletjes gespeelt. En zoals je ziet had ik wel een hele leuke mascotte!

♥ Zondag

En we zijn alweer bij de laatste dag aanbeland. En wat een mooie dag was dat. De zon scheen en maakte alles zo mooi. Samen met mijn vriend heb ik lekker ontbeten en de plantjes water gegeven. Onze asperge plant krijgt weer een antenne, bijzonder wel om te zien! Ook Winnie genoot volop van de zon. 

Rond 11 uur kwam er een vriendin. Samen hebben we thee gedronken en zelfgemaakte koekjes gegeten die ik had gekregen de avond ervoor. Hierna zijn we naar het bos gegaan. We proberen om met een groepje elke week even in het weekend te gaan wandelen. Tot nu toe gaat het best goed en is het ook nog mooi weer. We hadden wel een beetje honger gekregen dus hebben we thuis meteen maar een lekkere lunch in elkaar gezet.

Nadat we ons buikje lekker rond hadden gegeten, zijn we meegegaan naar het huis van mijn vriendin. Haar vriend had een gameweekend met nog wat vrienden. Ik houd stiekem heel erg van gamen dus ik heb even gekeken en zelf ook wat gespeeld. Hierna hebben we met z'n allen pizza besteld, het is echt een pizzaweek!

En dit is ook meteen het einde van mijn weekje! Ik hoop dat je het leuk vond om weer even mee te kijken. Hoe is jouw week geweest?

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

stayy - Maandag 11 november 2019 20:01
leuk om te zien en te lezen x
arwen - Maandag 11 november 2019 21:13
leuk om te lezen.hoe gaat het met winnie
Lonneke - Team Proud2Bme - Maandag 11 november 2019 21:21
Hey Arwen,

wat lief dat je het vraagt!
Het gaat opzich heel goed met Winnie.
Sinds we verhuisd zijn is ze helemaal opgeleefd en ontzettend knuffelig.
Helaas heeft ze ook een auto-imuunziekte te pakken en is allergisch, maar het is nog een beetje onduidelijk waarvoor. Donderdag heeft ze een afspraak bij de dierenarts dus hopelijk komt daar iets uit :)

Fijne avond!
Liefs,
Lonneke
I. - Maandag 11 november 2019 21:49
Trots op hoe je het allemaal doet. En wie weet zien we elkaar nog op de andere locatie ;-)
Lonneke - team Proud2Bme - Dinsdag 12 november 2019 06:21
Ah, dankjewel! :)
Aine - Dinsdag 12 november 2019 08:48
Leuke plog Lonneke! Ik vind het altijd zo leuk te zien hoe close je bent met Winnie. Ik heb dat met mijn eigen cyper Saartje. Knuffel sessies rock!!
Lonneke - Team Proud2Bme - Dinsdag 12 november 2019 09:33
Hi Aine,

wat lief, dankjewel!
Wat een lieve naam ook, Saartje! :)

Liefs,
Lonneke
*** - Woensdag 13 november 2019 13:28
Wat leuk dat jullie terug 'weekjes mee' op deze manier doen :-) En ik ben fan van Winnie! Je kan daar echt zoveel steun aan hebben hé.
Ik vind het trouwens heel fijn om zo'n blogs te lezen want dan zie ik hoeveel tijd 'gewone' mensen besteden aan sociale momenten, hoe jullie voor jezelf zorgen en hoe dat soms in kleine dingetjes zit. En is telkens weer een eye-opener om het contrast te zien met een leven waarbij een eetstoornis nog sterk op de voorgrond staat. Geeft mij telkens motivatie om door te zetten.
Lonneke - team Proud2Bme - Woensdag 13 november 2019 14:29
Hahaha ahhh ik ben ook fan van winnie!
Begrijpelijk dat deze manier makkelijker is om even mee te kijken hoe anderen het doen:)
Fijn dat het je ook zoveel motivatie geeft! Daar doen we het voor!

Liefs,
Lonneke
sunny - Woensdag 13 november 2019 14:03
eindelijk weer op deze manier een weekje! heb ik echt gemist
hoop dat het wat goed gaat met winnie nu? ze ziet er wel beter uit dan een tijd terug, hoop dat het een goed teken is dat ze een beetje opknapt!

leuk dat je ook nog een andere baan hebt, maar vind je dat niet te druk? toen ik 2 banen had liep het me totaal over, hoop dat het je wat allemaal

dankje voor de mooie fotos en blog!
Lonneke - team Proud2Bme - Woensdag 13 november 2019 14:31
Hoi Sunny,

Dankjewel voor je reactie! Ik ga morgen met haar naar de dierenarts dus ik ben benieuwd. Leuk dat je zegt dat ze er beter uitziet, ik heb zelf het idee dat het ook wel een stuk beter gaat! Ze is heel knuffelig en aanhankelijk :)

Hm ja twee banen is best druk, dus voor mij ook wel belangrijk om echt mijn grenzen aan te geven en op mezelf te passen :)

Dankjewel!

Liefs,
Lonneke
Arwen - Vrijdag 15 november 2019 21:20
Hallo Lonneke ik wou nog effe zeggen wat fijn dat sinds jullie verhuisd zijn Winnie opgeleefd is en knuffelig akelig voor Winnie dat ze die auto immuun ziekte heeft naar is dat ik hoop dat het goed komt met haar groetjes
Saskia - Zondag 17 november 2019 16:07
Dit blijft zo leuk om te lezen! Ook fijn, zo’n gewone realistische week.