Ploggen: De week van Phoi Cai 8

 

Ondertussen is het verhuizen al grotendeels achter de rug en zijn we bezig met dingen afronden en er een thuis van maken. Dat duurt vaak even maar dat komt ook vanzelf. Deze week zijn we wel al druk bezig geweest met onze vakantie. Volgende week gaan we naar Amerika! Weer een goede reden om te shoppen. Ook heb ik nog lekker genoten van de eerste echte lentedag, maar verder heb ik het vooral rustig gehouden. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om een kijkje te nemen in mijn week!

collage

Maandag
Vandaag was het tweede Paasdag en gingen we gezellig brunchen. Verder doen we namelijk niks bijzonders met Pasen. Daarna moesten we aan de slag in het oude huis om alles op te ruimen en schoon te maken. Omdat het leeg kwam te staan hadden we daar genoeg tijd voor.  

1

's Avonds heb ik nog gewerkt. Daarna was er nog tijd voor wat leuks. Ik verstop namelijk elk jaar wat paaseitjes en figuurtjes voor de rest. We zijn allemaal allang volwassenen, maar soms blijft dat gewoon leuk en lekker!

2

Dinsdag
Omdat het de afgelopen weken best druk was geweest, vonden we dat we wel een dagje ontspanning hadden verdiend. We gingen vandaag naar de sauna en konden lekker een dagje genieten van wat rust. Het zonnetje liet zich soms ook nog zien en dat maakte het wel extra genieten!

3

Toen ik thuis kwam, waren de diertjes lekker aanhankelijk. Ik ging nog even op de bank liggen en Ika kwam meteen bij me liggen. Dat was wel erg gezellig. 

Woensdag
Vandaag moest ik even wat boodschappen halen en omdat het zulk lekker weer was ging ik even met de fiets. Dat is nu vanaf het nieuwe huis goed te doen! Ik moet mezelf nu wel echt inhouden om niet te veel mee te nemen omdat het dan vaak te zwaar wordt voor op de fiets. Deze heerlijke chocolade-kokoscakejes moesten wel mee!

4

In de middag moest ik met Miso naar de dierenarts. Ze was sinds afgelopen zaterdag ziek, maar is inmiddels gelukkig al opgeknapt. Dit was even een controle en ze kreeg ook meteen haar jaarlijkse vaccinatie. Ze kreeg wel wat lekkers mee als traktatie. Hopelijk maakte dat toch iets goed. 

5

Donderdag
Op donderdag was ik vrij en ging ik het één en ander doen voor onze reis. Volgende week gaan we voor 2,5 week naar Amerika. Heel erg spannend maar ook erg leuk! Daarvoor heb ik wat spullen gehaald die altijd wel van pas komen tijdens een intensieve vakantie. Ook heb ik wat bezienswaardigheden opgezocht om te bezoeken. Hierdoor krijgt onze reis steeds meer vorm en krijg ik er nog meer zin in!

6

's Avonds ben ik fijn op de bank geploft en heb ik gesnoept van aardbeien. Heerlijk nu ze weer verkrijgbaar en lekker zoet zijn! Gelukkig vinden de katten dit helemaal niet lekker en kan ik hier rustig van genieten zonder mijn eten te moeten verdedigen. 

7

Vrijdag
Een tijd geleden heb ik wat plantjes gehaald voor in de tuin. We hebben geen perkjes en wilden graag wat potten neerzetten met wat vrolijke kleuren om het op te fleuren. Dat moet met deze roze potten en bloemen hopelijk wel goedkomen. Het is alvast een fleurig begin!

8

Ook ik ben moestuintjes gaan sparen. Ik heb niet zulke groene vingers maar vind het wel erg leuk om te doen. Omdat ik straks op vakantie ben, heb ik alvast enkele plantjes klaargezet omdat het erg lang duurt voordat het geoogst kan worden. Tijdens mijn vakantie wordt het hopelijk goed verzorgd zodat ik het zelf weer kan overnemen wanneer ik thuis ben. 's Avonds heb ik nog fijn gewerkt.

9

Zaterdag
Vandaag ben ik met mijn zussen gaan shoppen in Rotterdam met de National Glamour Day. Hierbij kreeg je in diverse winkels 20 procent korting. Dat is altijd mooi meegenomen! Als tussendoortje hadden we een heerlijk ijsje gehaald. Het zonnetje scheen niet heel erg maar het is nooit te koud voor een ijsje, toch?

10

In de middag gingen we lunchen bij een klein Koreaans restaurantje. We hadden wat gerechtjes gekozen om te delen. Verder heb ik ook deze leuke klok gevonden voor in de woonkamer bij KKEC. Het is simpel maar toch ook speels. Dat past wel goed bij onze stijl.

11

's Avonds hebben we gebarbecued. Ik moest op gegeven moment wel werken en dit kon voor even buiten. Het koelde namelijk snel af, dus ging ik rustig binnen verder werken.   

12

Zondag
Wat was het vandaag lekker weer! Omdat onze tuin nog niet klaar is, heb ik een terrasje gepakt. Dit deed ik vandaag met mijn zus en oom en tante. Met een lekker drankje en heerlijke hapjes is dat wel erg genieten!

13

Verder ben ik alvast begonnen met het inpakken. Dit is toch nog best lastig. Het weer in Amerika erg afwisselend is en de temperatuursverschillen erg groot zijn aangezien we gaan rondreizen. Zo kan het op sommige plekken nog sneeuwen terwijl het op andere plekken rond 20 graden kan zijn. Ik denk dat ik mijn koffer nog meerdere keren uit en in ga pakken...

14

In de avond heb ik nog fijn gewerkt en toen zat mijn weekje er alweer op. Ik hoop dat jullie het weer leuk vonden om mee te kijken in mijn weekje, ondanks dat ik niet veel bijzonders heb gedaan. Volgende week ga ik al op vakantie en hoewel ik het erg spannend vind, heb ik er ook heel veel zin in! Ik hoop dat jullie hele fijne weken hebben komende tijd. Tot snel weer!

liefs

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Reni - Maandag 4 april 2016 19:03
Veel plezier op vakantie!
Anoniem - Maandag 4 april 2016 19:21
Wat een bijzonder leuke reis ga je maken.
Zien we daar binnenkort ook een blog van?
karlijnxxx - Maandag 4 april 2016 20:55
Veel plezier in Amerika!
123 - Maandag 4 april 2016 21:20
leuk!
Roxsanne - Maandag 4 april 2016 21:24
Heel veel plezier in Amerika. Geniet er van.
vanAnaarB - Maandag 4 april 2016 23:24
Fijne vakantie gewenst!
vanAnaarB - Maandag 4 april 2016 23:24
Fijne vakantie gewenst!
Abenita - Dinsdag 5 april 2016 09:27
Leuke blog! En veel plezier op vakantie! :)
Gymnasticslover1999 - Dinsdag 5 april 2016 13:17
Leuke plog :) Heel veel plezier op vakantie!