Paaspop 2012

 

paaspopHet duurt nog maar iets meer dan een week voordat Paaspop het festivalseizoen weer opent. Voor de mensen die nog nooit van Paaspop gehoord hebben: het is een muziekfestival dat elk jaar weer tijdens het paasweekend in Schijndel wordt gehouden. Met meer dan 150 acts lijkt het me een mooi begin van het nieuwe seizoen!

Paaspop vindt dit jaar plaats van vrijdag 6 april t/m maandag 9 april. Het is (nog) niet uitverkocht, dus als je kaartjes wil dan kan je die hier kopen.

Ook dit jaar staan er weer een aantal toffe acts op het festival: Kane, Mala Vita, Racoon, Blaudzun, Extince, Gers Pardoel, Nobody Beats The Drum, Kyteman, The Wombats, Within Temptation, De Dijk, Di-rect, Note To Amy, en Selah Sue. Het zijn zomaar een aantal van de 150 acts die er dit jaar staan.

Als je met de auto naar het festival komt dan kan je je auto in ruil voor een kleine bijdrage parkeren in de weilanden van 'Boer Anton'. De opbrengsten hiervan gaan naar het goede doel. Dit jaar gaat het geld naar Jong Nederland en Stichting PHA Nederland.

Het bezoeken van een festival is niet voor iedereen alleen maar leuk. Als je een eetstoornis hebt dan gaat deze ook gewoon met je mee naar het festival. Het fijnst zou het zijn om die eetstoornis gewoon lekker thuis te laten, maar helaas werkt dat meestal niet zo. Hoe je hier het best mee om kan gaan kan je in deze blog lezen: 'Festival bezoeken met je eetstoornis'.

Als Paaspop hem dit jaar niet voor jou gaan worden dan zijn er nog meer dan genoeg andere festivals waar je heen kan gaan: Pinkpop (26-28 Mei), Rock am Ring (1-3 Juni), Rock Werchter (28 Juni - 1 Juli), Roskilde (5-8 Juli), Dour (12-15 Juli), Exit (12-15 Juli), Sziget (6-13 Augustus), Lowlands (17-19 augustus), Pukkelpop (16-18 Augustus), Appelpop (7-8 September),   ... genoeg te doen dus!

Ga jij een festival bezoeken dit jaar?

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Lamp - Donderdag 29 maart 2012 18:35
Hihi, die clip heet Raggamuffin? ^^ Dat is (ook) een superschattig kattenras!
virdatje - Donderdag 29 maart 2012 23:13
Ik ga naar ParkPop en Beatstad Festival =D