Onderzoek naar de chat van Proud2Bme

 

Sinds 2009 kan je iedere avond terecht op de chat van Proud2Bme. We begonnen met 1 chat per avond, maar breidden dit al snel uit naar 3 chats per avond verdeeld over verschillende leeftijden. Hier kwamen later dagelijkse chats met de psycholoog bij, wekelijkse chats met de diëtist en maandelijkse themachats. De chats worden iedere dag door veel mensen bezocht. We zijn inmiddels 7 jaar verder en vinden het daarom tijd om eens te kijken naar hoe de chats vandaag de dag nog worden gewaardeerd.

Moeten we iets veranderen aan de chat van Proud2Bme? Wat vinden jullie nou echt fijn aan de chat van Proud2Bme? Wat zouden we beter kunnen doen en wat moeten we vooral zo houden? 

Om de chat nog beter te laten aansluiten bij jullie, deze te ontwikkelen en de kwaliteit te waarborgen, horen we graag hoe jij denkt over de chat van Proud2Bme. Vul daarvoor onderstaande vragenlijst in. Het kost ongeveer 5 minuten om onze vragenlijst in te vullen die bestaat uit acht eenvoudige vragen.

KLIK HIER om naar de vragenlijst te gaan

Proud2Bme

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

NeverlandNatascha - Donderdag 28 juli 2016 17:23
Zeer tevreden van de chat! Enkel jammer dat er soms tijd te kort is om iedereen te horen en je niet aan bod kan komen. Mooi initiatief en erg steunend! Heb de lijst ingevuld, doe zo verder!
vanAnaarB - Donderdag 28 juli 2016 18:17
Ik ben blij met de chat en heb de vragenlijst ingevuld!
Goed dat jullie dit onderzoek uitvoeren.
J.... - Donderdag 28 juli 2016 18:32
op zich een fijne tijd, voor mij mag er alleen wat meer structuur en ook wat meer oog voor de wat stille mensen, nu komen vooral de genen aan de beurt die altijd voor aan staat. Maar wel goed initiatief
D - Donderdag 28 juli 2016 18:35
Ik ben het eens met J. Mensen die niet zo snel het woord durven te nemen komen niet snel aan de beurt.
fmloverx - Donderdag 28 juli 2016 18:58
Idd wat J en D zeggen
Pams - Donderdag 28 juli 2016 18:59
Ik merk dat ik soms, meestal, niet open kan zijn in de chats. Ik worstel bijvoorbeeld met heftige gedachten over suïcide en automutilatie. Ik weet dat dit triggerend kan zijn voor (veel) mensen, en daarom sla ik mijn beurt meestal over, ondanks dat ik graag zou willen praten. Ik denk dat ik hierin zeker niet de enige ben. Misschien is het een idee om een chat aan te maken waarin je over dit soort onderwerpen kunt en mag praten. En dat er een duidelijke trigger vermelding bij de chat komt te staan, zodat mensen goed gewaarschuwd worden en ze zelf kunnen kiezen of ze naar binnen gaan of niet. Het is maar een idee natuurlijk, maar voor mij zou het erg helpend zijn.

Liefs.
Team Proud2Bme - Donderdag 28 juli 2016 19:50
Beste allemaal,

zouden jullie i.p.v. onder deze blog jullie reacties willen achterlaten bij de vragenlijst. Anders wordt het voor ons onoverzichtelijk.

Groeten, team Proud2Bme

--------------
AnaMan - Donderdag 28 juli 2016 20:54
Ingevuld! Fijn dat de chat er is voor wie steun nodig heeft!!!!
Super pluim voor alle vrijwilligers die zich inzetten!!!!
Beertje - Donderdag 28 juli 2016 23:39
Ingevuld !
Anoniem - Vrijdag 29 juli 2016 00:13
Bedankt aan het hele team om elke avond de chat voor ons mogelijk te maken.
Lost girl - Zaterdag 6 augustus 2016 02:36
Klopt het dat deze blog nu voor de derde keer wordt geplaatst met steeds dezelfde reacties eronder of zit er gewoon een foutje in mijn app? Heb de vragenlijst al wel ingevuld ondanks dat ik nog nooit op de chatten ben geweest. Maar ben zeker van plan om het binnenkort een keer te gaan proberen. Wel spannend :)
Lost girl - Zaterdag 6 augustus 2016 02:36
Klopt het dat deze blog nu voor de derde keer wordt geplaatst met steeds dezelfde reacties eronder of zit er gewoon een foutje in mijn app? Heb de vragenlijst al wel ingevuld ondanks dat ik nog nooit op de chatten ben geweest. Maar ben zeker van plan om het binnenkort een keer te gaan proberen. Wel spannend :)