National Glamour Day

 

Dikke truien en vesten kunnen de kast weer in en hopelijk daar blijven. Het is weer lente! En ik vind het altijd leuk om dan rond te neuzen voor leuke zomerse kleding. Alleen heb ik jammer genoeg nogsteeds geen geldboom in mijn tuin staan. Dan komt korting vaak wel goed van pas. Twee keer per jaar wordt er een National Glamour Day georganiseerd waarop je bij meer dan 3000 winkels in Nederland en België 20% korting krijgt. Dat is nou mooi meegenomen!

Elk jaar organiseert Glamour de National Glamour Day. Vaak is het één keer in het voorjaar en één keer in het najaar. Ik vind dat zelf altijd ideaal! In het voorjaar ga ik namelijk graag op zoek naar leuke zomerse kleding en in het najaar ga ik alvast op zoek naar dikke truien om de winter mee door te komen. Alleen kan dat al snel erg duur worden. Een beetje korting kan dan zeker niet verkeerd zijn!

glamour
Bron

Dit jaar is de eerste National Glamour Day op zaterdag 28 maart. Als je de april-editie van Glamour haalt en deze op zaterdag 28 maart meeneemt, krijg je bij een groot aantal kledingwinkels 20% korting op de aankopen. Hierbij kan je denken aan Vero Moda, Only, H&M, Esprit enzovoorts. En laten dat nou ook winkels zijn waar ik graag naartoe ga om te shoppen.

Ik vind het zelf het leukst om er dan een dagje uit van te maken en te gaan shoppen in een wat grotere stad, zoals Den Haag of Rotterdam. Het is vaak wel erg druk, maar voor twee keer in het jaar vind ik dat minder erg. Mocht je niet van de drukte houden en nog langer willen shoppen dan de openingstijden, dan kan je in de Glamour ook een kortingscode vinden om jouw aankopen online te kopen.

shop

bron

Maar ik vind het zelf altijd wel erg gezellig om de winkels in te duiken. En om de dag af te sluiten, kan je met de Glamour ook bij sommige restaurants terecht voor een diner voor een leuk prijsje of met een klein extraatje. Wil je meer informatie over deze leuke shopdag? Klik hier voor meer informatie!

Ga jij 28 maart ook lekker Glamour-shoppen?

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

S - Zaterdag 28 maart 2015 07:07
Super leuk! Zo'n korting kan wel van pas komen als je goed wilt inslaan haha :)
cynt - Zaterdag 28 maart 2015 09:40
Kan iemand mij de kortingscode voor Maison Scotch doorgeven toevallig? :)
S... - Zaterdag 28 maart 2015 09:59
Nee, niets voor mij. Ik heb niets nodig en door zulke acties ga je alleen maar weer meer uitgeven dan nodig. Prima voor de mensen die dat leuk vinden, maar niet voor mij. En zo'n blaadje kopen voor de korting? Ze (= maatschappij) doen er ook echt alles aan om je van alles te laten kopen. Vreselijk. Bovendien vind ik shoppen op zaterdag de hel en met zo'n dag zal het wel drukker zijn dan normaal.
Ik - Zaterdag 28 maart 2015 10:00
Haha @s, je haalt me de woorden uit de mond
haha - Zaterdag 28 maart 2015 12:02
ik vind die cover wel n beetje dubbel
'love your body'
en dan 'n cup a naar d' en 'n killer body in 20 min kan echt'
Sjoukje - Zaterdag 28 maart 2015 18:07
Ik ben weze shoppen zonder het magazine en kreeg ook gewoon de korting
Mooie actie en de bedragen lopen natuurlijk flink opals ik de benodigde kleding haal zonder kortingen

Groetjess
@cynth - Zaterdag 28 maart 2015 20:42
Heb je de code nog nodig?
Mootje - Zondag 29 maart 2015 19:44
Tegenwoordig is er zoveel opruiming in alle winkels. Ik koop eigenlijk nooit kleding voor de volle pond. In februari hangt er al voorjaarskleding in de winkel, maar die trek ik dan toch echt niet aan. Ik wacht dan liever een paar maandjes. In Mei koop je deze kleding allemaal voor de helft van de prijs, en laat het dan net de temperatuur voor deze voorjaarskleding zijn. Ik zit nu gewoon nog lekker met mijn winterkleding aan, die ik in Januari ook allemaal voor de helft van de prijs koop. Dus korting krijg je tegenwoordig echt al heel snel in alle winkels, en als je een beetje slim winkelt voor ruim 50% of meer.