Leuke sinterkerst cadeautjes

 

Buiten wordt het kouder, de kaarsjes mogen aan en de feestdagen staan om de hoek. Elk jaar weer een dilema: wat moet ik nou vragen van de Sint en piet? Welke cadeautjes wil ik graag onder de kerstboom vinden? Na wat speurwerk op het internet, hieronder een paar leuke ideeën voor de sinterkerstdagen. 

wishstar
Deze 3 leuke wenshangers bevatten allemaal een speciale wens voor jou. Uitleg over je wens wordt erbij gestuurd. Ze zijn €12,50 en vinden in de webshop www.applepiepieces.com

cupcakes

Voor iemand die van bakken houdt, kun je ook leuke bakspullen cadeau geven! Dit zijn cupcake bakvormpjes, te koop bij kookkpunt.nl

 

Thee

Drink je ook zo graag thee? En dan het liefst verse? Webshop Familioso heeft een leuke gadget om je theeblaadjes in te doen. Deze submarine kost €10,95 en is te vinden op www.familioso.nl

portemonnee

Vrolijke beurs van leuke stofjes voor 17,95 te koop bij Zilte.nlParaplu

Deze maanden is het niet alleen koud maar ook erg nat. Reden genoeg om deze mooie plu voor €19,95 aan te schaffen! Dit roze hartje is te vinden in de webshop www.plushop.nl waar je nog veel meer originele paraplu's kan vinden! 

iphone

Om je telefoon te beschermen tegen de barre kou heeft wat-anders.com een leuke oplossing. Dit beertje is €12,95 en in de shop zijn ook andere leuke hoesjes te vinden.

beauty pakket

Om iemand eens lekker te verwennen kun je leuke beautyproducten bestellen op brushbeauty.nl

customized iphone hoesje

Customized smartphone hoesje met bijvoorbeeld je mooist vakantie- of vriendinnenfoto voor 23,- bij futurefunk.nl

feelgoodies.nl

Feelgoodies.nl verkoopt allerlei leuke DIY spulletjes om je huisje mee op te vrolijken en allemaal andere spulletjes om iemand mee op te vrolijken!

alles van papier

Alles van papier vind je op bl-ij.nl. Een vrolijke webshop met verrassende artikelen, dingen om zelf te maken of leuk postpapier en grappige kaarten. Alles voor de creatieveling.

Welke cadeautjes voeg jij toe aan je verlanglijstje? 

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

sunshine - Vrijdag 30 november 2012 19:23
die theesub is echt cool die heb ik ook
x
Blij - Vrijdag 30 november 2012 20:00
Ja die submarine zou ik wel willen hebben hahaha
M. - Vrijdag 30 november 2012 21:43
De link van feelgoodies.nl klopt niet.
Lin - Zondag 2 december 2012 21:14
Kunnen jullie er ook zo één maken met cadeautips voor mannen? :)