Leuk nieuwtje voor Proud2Party!

 

We hebben nog iets leuks aan het programma voor zondag toegevoegd. Je kunt een saai kledingstuk of linnen tasje meenemen om te laten opleuken met een exclusieve illustratie!

Sanne Boekel is illustrator en maakte voor de Proudfunding de mooie gelimiteerde zeefdruk Nourish to Flourish. Tijdens Proud2Party staat ze klaar met een kleine pop-up drukkerij waar ze een kleine speciale illustratie zal zeefdrukken. Dus wil je zo'n motiverende zeefdruk of ken je iemand die wel een hart onder de riem kan gebruiken? Kom dan even langs! En als je altijd al eens zelf had willen zeefdrukken ben je van harte welkom om je eigen printje te drukken!

Tip: Heb je verouderde kleren die wel een opknapbeurt kunnen gebruiken of is je lievelingsshirt een beetje saai? Dan mag je ze meenemen en drukken we ook daar een mooie illustratie op!

 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Sanne Boekel (@sanne_boekel)

We hebben er zin in!

Meer lezen over het Proudfeest? Dat kan hier!


Kom bij Proud2Bme gratis en anoniem in contact met lotgenoten, ervaringsdeskundigen, psychologen en dietisten. Op ons forum kun je jouw verhaal delen en/of vragen stellen. Ook kan je dagelijks met ons chatten (de agenda vind je hier). Wij staan voor je klaar.

 

Gerelateerde blogposts