Een dagje mee eten met Anne 1

 

Als jij mijn introductieblog hebt gelezen, weet je dat ik dol ben op spontane dingen. Tijdens het filmen van mijn eerste dagje mee gebeurde er weer zoiets spontaans. Daar waar ik de dag rustig thuis begon met werken, stond ik ineens op het eind van de middag in Maastricht. Ik had geen idee wat ik daar precies ging doen, laat staan wat en waar ik ging eten. Het werd een heerlijk dagje en het leuke was: jullie mochten gezellig mee. Veel kijkplezier! 

Elke dinsdagmiddag komt er weer een nieuwe video van ons online. Deze verschijnen op onze website en op ons YouTube-kanaal. Laat gerust een reactie achter of kom eens langs op het forum of in onze chats wanneer je vragen hebt of graag door wilt praten!

 

 


Kom bij Proud2Bme gratis en anoniem in contact met lotgenoten, ervaringsdeskundigen, psychologen en dietisten. Op ons forum kun je jouw verhaal delen en/of vragen stellen. Ook kan je dagelijks met ons chatten (de agenda vind je hier). Wij staan voor je klaar.

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Cindy - Dinsdag 29 november 2022 14:25
Leuke video bedankt!
Anne - Woensdag 30 november 2022 13:25
Lief!
Nicole1970 - Dinsdag 29 november 2022 14:53
Leuke video Anne, en dan zie ik dat je bij mij in de buurt geweest bent.
Je treinreis zal beslist minder lang geduurd hebben als de reis die ik afgelegd heb toen ik naar het proudfeest gekomen ben

Liefs Nicole
Anne - Woensdag 30 november 2022 13:26
Haha wat leuk Nicole. Liefde voor Limburg!
Anoniem - Dinsdag 29 november 2022 18:29
Het gaatje in je sok :-) Dat we die mogen zien, vind ik geniaal.
Heel bijzonder ook dat je op een woonboot woont.
Leuke video!
Anne - Woensdag 30 november 2022 13:28
Haha scherp opgemerkt ;) Lief!