Deel jouw blogtip en win!

 

Wij zijn heel blij met alle trouwe bezoekers van Proud2Bme en de waardevolle reacties die jullie plaatsen op onze blogs. Wij vinden het ook altijd leuk om jullie ideeën en suggesties voor nieuwe blogs en artikelen te lezen. Het is voor ons belangrijk om aan te sluiten bij dingen waar jullie mee zitten en wat jullie belangrijk vinden. Is er een bepaald thema in jouw leven waar je nu veel mee te maken hebt? Is er iets wat je mist op de site en waar een leuke blog over geschreven kan worden? Laat het ons weten en maak kans op de Limited Edition van het Proud2Bme armbandje en de Waterfall Nude Bracelet van By Indy.

Stuur ons jouw blogtip voor 1 september via win@proud2bme.nl. Vermeld duidelijk in het onderwerp van je mail dat het om de blogtip winactie gaat en vergeet je adres niet in de mail te zetten. Wie weet verschijnt er binnenkort een blog over jouw onderwerp. Maar dat is nog niet alles...
 
Met het insturen van jouw tip kun je de Limited Edition van het Proud2Bme armbandje en een armband van By Indy winnen. De leukste, mooiste of origineelste tip belonen wij met deze prijs.

Armbandjes

De Waterfall Bracelet staat voor verbondenheid, voor de ups en downs in het leven en de kracht om hier samen met de mensen om je heen uit te komen.
 

Proudarmbandje

 

Belangrijk: Kijk voordat je ons jouw tip mailt even op de website of er niet al een soortgelijke blog over dit onderwerp is. Dit kun je makkelijk doen door in de 'search' balk rechtsboven op de website zoektermen in te vullen. Het zou zonde zijn als je je best doet om iets te bedenken en de blog die jij in je hoofd hebt bestaat al.

Zoekfunctie

Veel succes en we zien jullie ideeën heel graag tegemoet!

Ps. Niet gewonnen of geen gouden blogtip maar vind je het wel leuk om dit Proud armbandje te hebben? Kom naar de workshop in Leiden op 20 september en maak hem zelf tijdens de Proud2Meet.

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Lot1995 - Dinsdag 27 augustus 2013 20:30
leuk, misschien ga ik wel meedoen maar niet persé voor de winactie want ik heb regelmatig ideen voor blogs.