De week van Phoi Cai - photo blog 78

 

Daar gaan we weer! De zomervakantie zit erop en de meisjes gaan weer naar school. Dat betekent dat ik weer meer tijd voor mezelf heb en dan is het weer even zoeken naar de juiste invulling. Ik heb het idee dat het me redelijk is gelukt deze week en het geeft me de ruimte en energie een leuk weekend tegemoet te gaan. Veel leesplezier!

intro

Maandag
Het nieuwe schooljaar is begonnen en samen brengen we de meisjes weer naar school. Niet geheel zonder tegenzin vanuit zowel ons als de meisjes, maar we hebben het gered. Daarna is het tijd om te werken. Ik edit mijn vlog en vind de tijd om een heerlijke lunch te maken.

maandag

De hele dag door word ik gespamd door mijn zusje die sinds gisteren twee kittens in huis heeft. Het zijn dotjes! Na het werken maak ik van verschillende restjes een avondmaal en geniet ik van de verhalen van de meisjes over hun eerste schooldag.

maandag

Dinsdag
Het is vandaag wieltjesdag op school en ik gebruik dit als motivatie om de meisjes enthousiast te maken voor hun tweede schooldag. Onderweg moeten ze lachen om een bureaustoel in de blikvanger. Tja, wat moet je anders als je onderweg bedenkt dat een bureaustoel onhandig is mee te nemen, hihi. Wanneer de meisjes op school zijn, ga ik boodschappen doen. Heb jij de pepernoten ook al gespot in jouw supermarkt?

dinsdag

Thuis rommel ik wat aan tot mijn schoonmoeder komt voor de lunch. Zij zijn op vakantie geweest de afgelopen drie weken dus we hebben heerlijk bijgekletst. Daarna is het weer hoog tijd om te werken!

dinsdag

Woensdag
Me-tijd! Ik laat alle klusjes liggen en neem bij thuiskomst een heerlijk uitgebreide douche. Vervolgens kruip ik in bed met een bordje vol lekkers en kijk ik de nieuwe Masterchef-afleveringen. Hier was ik aan toe!

woensdag

Na school gaan we weer zoals vanouds naar mijn ouders om samen te lunchen. Daarna is het tijd voor zwemles. We starten meteen met een kijkles en natuurlijk een ijsje.

woensdag

Donderdag
Vandaag geen rusttijd, maar een klus die ik al veel te lang heb laten liggen. Ik ruim de kasten van de meisjes op en haal de inmiddels te kleine kleding uit hun kast. Dit wordt verdeeld over textielafval, donaties en 'doorgeef'. Het heeft heel wat werk gekost, maar ik ben blij dat het er weer netjes en overzichtelijk bij hangt.

donderdag

Tijd om de meisjes op te halen en het weer nodigt uit voor een ijsje.

donderdag

Vrijdag
Ik merk dat ik weer even moet zoeken naar wat ik met mijn vrije tijd moet en wil. Thuis ligt een stapel met klusjes op me te wachten, maar toch besluit ik ons huis voorbij te lopen en mijn wandeling uit te breiden met een wandeling door kleine parkjes. Dit doet me goed en de klusjes wachten wel.

vrijdag

De eerste playdate is een feit. Na een gezellig middagje ploffen we op de bank om even bij te komen van de eerste schoolweek. 's Avonds mag ik nog even werken en vervolgens ga ik ook op tijd naar bed.

vrijdag

Zaterdag
Ik heb een maand lang vrij treinreizen in het weekend en vandaag vertrekken we richting Utrecht om daar met mijn broer en neefje te lunchen. We maken een pitstop bij een gamehall en een bubble tea mag ook zeker niet ontbreken.

za

Mijn zus heeft zin in sushi en daar zeg ik uiteraard geen 'nee' tegen. Na het eten plof ik op de bank en vind ik het wel genoeg geweest voor vandaag. Ook vandaag duik ik op tijd in bed, want morgen mag ik weer op pad...

za

Zondag
Op tijd vertrek ik richting Leiden voor ons teamuitje! Hier alvast een voorproefje maar de rest zie je morgen. Irene heeft ons uitje namelijk gefilmd om jullie een beeld te geven van onze dag. Ik vond het in ieder geval erg gezellig en voldaan sluit ik mijn weekje af.

zondag


Kom bij Proud2Bme gratis en anoniem in contact met lotgenoten, ervaringsdeskundigen, psychologen en dietisten. Op ons forum kun je jouw verhaal delen en/of vragen stellen. Ook kan je dagelijks met ons chatten (de agenda vind je hier). Wij staan voor je klaar.

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

britneyangel - Maandag 4 september 2023 18:46
ik heb de pepernoten al gespot in me supermarkt, ik heb ze nog niet gekocht maar krijg er wel zin in haha!
Cindy - Maandag 4 september 2023 19:51
Druk weekje precies! Wel leuk altijd om mee te kijken
Malukah - Woensdag 6 september 2023 22:23
Heel leuk om in jouw week mee te mogen kijken ♥ Wat ziet het eruit als een fijne week, waarin je mooie me-momentjes vol zelfzorg hebt gepakt! Prachtig voorbeeld ♥