De week van Phoi Cai - photo blog 37

 

In mijn vorige photo blog schreef ik nog dat mijn week voorbij vloog. Afgelopen week voelde het juist regelmatig alsof de dag eindeloos was. Gelukkig had ik ook fijne momenten en voelde Hemelvaartsdag zelfs zomers. Ik heb mijn week weer voor jullie vastgelegd aan de hand van foto's!

collage

♥ Maandag
Oeps, ik was vergeten dat ik deze week mijn photo blog ging bijhouden! In de ochtend had ik dus al boodschappen gedaan en bij thuiskomst maakte ik een aardbeiensmoothie voor bij de lunch.

maandag

Terwijl Liv (onze jongste dochter) sliep, gingen mijn man en Romy (de oudste dochter) appelflappen maken. Zoals je ziet, hielden de meiden een pyjama-dag. Dat moet ook eens kunnen! Dat hield ze echter niet tegen om in hun pyjama buiten te spelen. In de avond moest ik plots invallen voor Lonneke, zij begeleidt op maandagavond altijd de chatavond op Proud2Bme. Het was een fijn werkavondje.

maandag

♥ Dinsdag
We begonnen vandaag rustig met Jokie op tv. Terwijl zij tv keken, kon ik hun knutsel- en speelgoedkast opruimen. Het wordt altijd zo'n zooitje en als het weer geordend is, voelt het toch wel erg goed. 

dinsdag

In de middag moest ik werken. Ik was weer druk bezig met het monteren van mijn nieuwe vlog. De tweede! Volgens mij heb ik de smaak te pakken, want ik vond het weer erg leuk om te doen! Tijdens het filmen kwamen de meiden regelmatig in beeld, waardoor ik soms meerdere opnames over moest doen. Dit resulteerde in héél veel bestanden.

dinsdag

Na het werken 's avonds had ik ineens zin om wat trouwfoto's te bekijken. Ik kwam ook het gastenboek tegen met daarin een foto van mijn collega's van Proud2Bme toen. Wat was het bijzonder dat ze erbij waren om deze dag met ons te vieren. 

dinsdag

♥ Woensdag
Na een onrustige nacht met nare dromen stond ik vanochtend wat vermoeid op. Echter wilde ik niet in deze stemming blijven hangen en dus ging ik met de meiden richting mijn ouders. Onderweg stopten we nog bij een speeltuin waar ze even konden spelen.

woensdag

Tussen de middag moest ik even naar huis om Ika, de kat, te voeren. We proberen haar al een tijd meer brokjes te geven omdat ze continu miauwt om eten. Maar jammer genoeg moet ze erna vaak spugen... Voor de zekerheid zou mijn man haar vanavond naar de dierenarts nemen ter controle. Thuis wilde ik ook de was ophangen, maar de dekens waren zeiknat. Zucht...

woensdag

In de avond kroop ik met Ika op de bank terwijl ik de film 'The Intern' keek. Ika was dus behoorlijk moe van haar bezoek aan de dierenarts. Het lijkt erop dat ze geïrriteerde darmen heeft waardoor ze niet zoveel kan eten als ze daadwerkelijk zou willen. We kregen medicijnen mee en hopelijk is het daarmee opgelost.

♥ Donderdag
Vandaag was het Hemelvaartsdag en was mijn man ook thuis. We konden rustig aan doen in de ochtend en hebben na het opstaan een fijne wandeling gemaakt in de omgeving.

donderdag

We genoten vandaag enorm van het zomerse weer. Ondanks dat voor nu maar voor één dag was, besloten we een zwembad op te zetten. Het viel goed in de smaak. Ik genoot zo enorm van vandaag! Vorige week hebben we onze zomervakantie definitief geannuleerd en daar baalde ik zo erg van... Maar als dit een voorproefje was van hoe het ook kan zijn, dan komt het toch wel goed!

donderdag

♥ Vrijdag
Wat een rommelig dag was het vandaag... Het voelde ook alsof we alweer aan een nieuwe week begonnen doordat we gisteren samen vrij waren. In de ochtend had ik eerst een vergadering met de collega's van Proud2Bme. Daarna stond een berg met huishoudelijke taken op mij te wachten. Ik merkte ook dat iedereen wat moe was van gisteren. Voor het eerst sinds een hele lange tijd viel Romy in de middag ook in slaap op de bank.

vrijdag

Doordat Romy overdag had geslapen, wilde ze in de avond niet makkelijk in slaap komen. Ze kletste nog minstens een uur lang met haar knuffels en riep om aandacht voordat ze toegaf. Dit gaf mij eindelijk de tijd om daarna onze heg te snoeien. 

vrijdag

♥ Zaterdag
Vandaag moest ik door de dag heen enkele momenten werken. Voordat ik in de ochtend begon, kregen de meiden het nieuwe boek van 'Woezel en Pip'. Een favoriet bij ons thuis. Ze waren er ontzettend blij mee en ik stiekem ook!

zaterdag

Tussen het werken door ging ik boodschappen doen en kregen we een gratis hondensnack bij de kassa. Romy kon niet wachten om het aan Tygo, de hond van mijn schoonouders, te geven. Thuis had Romy nog een knutselwerkje gemaakt van Ebi, onze overleden kat. Ik vind het nog altijd moeilijk als ze er over begint en tegelijkertijd vind ik het ook mooi dat ze hem niet vergeten is. Lang kon ik er dit keer niet bij stil staan. Liv had één van haar waterwratjes opengekrabt..

zaterdag

♥ Zondag
Weekend, maar nu echt! Doordat mijn man en ik altijd tot en met zaterdag werken, begint het weekend vaak pas op de zondag. We begonnen de dag met een ontbijt op bed. Daarna gingen we een knutselwerk maken voor mijn vader. Hij is komende dinsdag jarig!

zondag

Terwijl Liv sliep, ging ik nog wat boodschappen doen. Daarna heb ik een vruchtenslof gemaakt. 

zondag

In de avond maakte ik deze photo blog nog af en ben ik met de voeten op de bank gaan liggen. Eergisteren werd ik gestoken door een beestje, waardoor mijn enkel nu behoorlijk opgezwollen is. Hopelijk trekt het snel weg, want ik ben klaar voor een nieuwe week! Gaan jullie nog wat fijns doen?

zondag

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

dianne - Maandag 25 mei 2020 20:09
Leuke plog Phoi Cai! En zo leuk om te zien dat je geregeld wat bakt :)
Phoi Cai - Team Proud2bme - Zaterdag 30 mei 2020 14:57
Als het aan mij lag, deden we het zelfs vaker! Maar misschien gaat dat ook makkelijker als de meiden wat groter zijn en we het echt samen kunnen doen :)

Liefs
Rebeccaa - Maandag 25 mei 2020 21:03
Je lijkt me zo'n lieve, warme moeder!
Phoi Cai - Team Proud2bme - Zaterdag 30 mei 2020 14:56
Dank je! :)
ZoetigeSnoepje - Maandag 25 mei 2020 21:22
Yess, morgen dus een what i eat in a day video van jou? ;)
Phoi Cai - Team Proud2bme - Zaterdag 30 mei 2020 14:55
hihi daar moet je nog eventjes op wachten ;)
Tiger Lily - Dinsdag 26 mei 2020 08:22
Ik vind altijd zoveel herkenning in je plogs.
Jonge mama, 2 kleine kindjes.. misschien jezelf soms iets teveel wegcijferen door alle drukte van het gezinsleven..
Je bent een mooi mens!
Phoi Cai - Team Proud2bme - Zaterdag 30 mei 2020 14:58
Hey Tiger-Lily,

Ja, dat gaat dan vaak zo onopgemerkt he? Des de belangrijker het is om er vaker bij stil te staan. Hopelijk lukt dat jou ook vaak genoeg.

Liefs
sunny - Dinsdag 26 mei 2020 15:43
ik kijk heeeeeeel erg uit naar je nieuwe vlog! dankjewel x