De week van Lonneke - photo blog 51

 

Plog 51 alweer, bijna een jaar aan photo blogs! Oké, ik loop alweer op de zaken vooruit. Eerst eens deze week bijhouden, haha. We zijn ons druk aan het voorbereiden op de verhuizing en die sluimerspanning maakt nu langzaam ruimte voor merkbaar enthousiasme. Er gaat geloof ik geen week zonder bezoek aan de Ikea voorbij en ook deze week was daarin geen uitzondering. Het was weer een volle week, vol muziek, verlichting en lekker eten! Ik ben niet erg lang van stof dit keer, maar misschien is dat juist ook wel eens even fijn. Kijk lekker mee en laat me vooral weten hoe jouw week is geweest!

Maandag

Ik was twaalf jaar toen ik voor het eerst de muziek van Simple Plan hoorde. Nou, ik was direct verkocht. Achttien jaar later staan Irene en ik maar mooi mee te blèren met alle nummers die ik destijds - en nu nog steeds trouwens - grijs heb gedraaid. Oh, echt een waanzinnige avond was dit!!

OMG, en ze speelden zelf 'ons' nummer, terwijl dat niet in de setlist van voorgaande shows stond???!!

Dinsdag

Laat in bed en slecht slapen. Gelukkig heb ik vandaag vrij genomen en kan ik lekker rustig aan doen. Ik rol rond het middaguur uit mijn bed, draai wat plaatjes en speel Baldurs Gate en rommel wat in huis. We hebben een nieuwe platenspeler, maaaaaaaar, de muziek klinkt net niet helemaal lekker. Iets klopt er niet.

Woensdag

Dat gevoel dat er iets niet klopte met de platenspeler was helemaal correct. Terwijl ik zat te werken, belde mijn vriend vanuit de winkel. "Ja, we kunnen hem opnieuw krijgen met de garantie dat het weer niet goed is, of...." Ja, toen wist ik het al. We hadden eigenlijk een andere platenspeler op het oog, maar die was iets duurder, dus we twijfelden. Maar toen deze niet werkte en we aan de telefoon hingen met elkaar, wisten we allebei dat we dan toch maar die duurdere moesten kopen. Nou, dan meteen maar even een kek kleurtje gekozen.

De dag vloog om en voor we het wisten, was het al bijna avond. Omdat ik die avond een afspraak met mijn D&D-groepje had, was er ineens niet veel tijd meer om te koken, dus haalden we frietjes.

Donderdag

Vorige week werden wij benaderd naar aanleiding van een interview over eetstoornissen en social media, dat we een tijd geleden voor de Groene Amsterdammer hebben gedaan. Dus vandaag heb ik opnieuw een interview over de eetstoornisfuik. Ik vond het een heel leuk gesprek en ik ben benieuwd naar de uiteindelijke tekst. Volgende week worden er ook nog foto's gemaakt, dus dat is ook leuk!

Weinig dieren in deze photo blog tot dusver. Ik krijg op mijn persoonlijke Instagram vaak de vraag hoe het eigenlijk met Chef is. Chef is onze baardagaam, maar in de winter is hij niet zo actief, vandaar dat ik niet zo veel over hem deel. Inmiddels is hij lekker wakker en struint hij graag ons flatje af. Zeker voor zijn leeftijd is hij nog erg actief!

Tijdens het opruimen zijn we ook het laserspeeltje van de katten weer tegengekomen.

Vrijdag

Na het werken reden mijn vriend en ik naar de woonboulevard. Sowieso lopen we graag rond in de Ikea, maar we hebben sinds kort een fixatie op lampen. We hadden online een heel tof model gezien, waarbij mijn vriend dacht dat we het zelf wel kunnen maken. We haalden een glazen tegel en een lampje voor erbij. 

's Avonds hadden we een rustige avond. Een wijntje, wat plaatjes draaien: heerlijk!

Weekend

Zaterdag was ik, samen met mijn vriend, op de hunt voor de speciale Van Gogh-Pickachu pokémon kaart voor Irene en gelukkig is het gelukt! Vanwege carnaval reden de bussen niet, dus liepen we het stuk naar huis. Onderweg kwamen we langs een Italiaanse delicatessenzaak, dus daar besloten we te lunchen.

Verder ruimden we flink op en deden we eindelijk die klusjes waar we langer tegenaan hikten dan dat ze daadwerkelijk aan tijd in beslag namem en 's avonds aten we bij de ouders van Bram. 

Hoe is jouw week geweest? Waar kijk jij met een glimlach op terug?


Kom bij Proud2Bme gratis en anoniem in contact met lotgenoten, ervaringsdeskundigen, psychologen en dietisten. Op ons forum kun je jouw verhaal delen en/of vragen stellen. Ook kan je dagelijks met ons chatten (de agenda vind je hier). Wij staan voor je klaar.

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Snufkin - Maandag 12 februari 2024 13:09
Leuk dat je samen met Irene naar concert bent geweest ziet er leuk uit
Lonneke - team Proud2Bme - Dinsdag 13 februari 2024 12:22
Ha Snuf,

ja leuk he! Dankjewel! :D
Lasse - Maandag 12 februari 2024 14:50
he Lonneke, wat fijn om weer mee te kijken in jouw gezonde, volwassen mensen week. Ik wil niet te snel conclusies trekken, maar het klinkt alsof je een goede week had. Zit je sowieso wat lekkerder in je vel de laatste tijd? Hoe gaat het verder met de therapie die je volgde of is die afgerond? Hoe gaat het met je autisme nu en hoe je daar je weg in vindt?

Veel vragen van mij weer, maar gewoon benieuwd hoe het los van wat je doet met je gaat. Geniet van wat goed gaat iig.

Deze week blij met een fijne haarverzorgingsbehandeling op woensdag toen het ook zonnig was. Dit weekend beetje ingestort en doodmoe, maar kon accepteren dat ik even bij moest slapen. Ook niet altijd vanzelfsprekend voor mij.

Liefs.

ps. hoest met je andere 'reptiel' even de naam kwijt en zijn nieuwe plekje?
Lonneke - team Proud2Bme - Dinsdag 13 februari 2024 12:39
Hi Lasse,

haha nee dat klopt wel hoor, ik had zeker een goeie week! Merk inderdaad dat het gelukkig over het algemeen een stuk beter gaat weer. Ik heb ook geen therapie meer, dat is helemaal afgerond. Het blijft zoeken wel wat wanneer werkt en ik blijf het lastig vinden om daar soms berusting in te vinden, maar het verloopt allemaal iets rustiger dus dat is fijn.

Och, wat heerlijk ja. Ik herken het ook ja, dat je echt jezelf even tot rusten toe moet zetten, maar goed dat dat je is gelukt!

Liefs!
Lasse - Dinsdag 13 februari 2024 19:43
en hoe is het met je dierenplan? wie blijven en wie weggaan?
Lonneke - team Proud2Bme - Woensdag 14 februari 2024 07:56
haha nou ik ben niet van plan om dieren echt weg te doen verder, hoor. Dit kwam toevallig zo uit, maar ik vind niet dat je dieren 'zomaar' weg kan doen, dus iedereen gaat gewoon mee :)