De week van Irene - photo blog 74

 

Met een frisse kleur op de muur en nieuw vinyl op de vloer in de gang, wordt m'n huis steeds een beetje meer eigen. Zo leuk om dat stukje voor stukje te doen, want elke keer heb ik weer een nieuw stukje huis, waar ik helemaal blij van word wanneer ik er langs loop. Verder bevat mijn week een powernap, een kapotte en weer gemaakte fiets, hervonden zin in de sportschool, uiteraard muziek, maar ook weer tekenen en ik deel graag nog even de nieuwe single van m'n band!

Maandag

Goedemaandag, fijne werkdag. En in de avond ga ik naar het concert van Loveless. Even een powernap, dan kan ik er weer tegenaan.

Maar kan m'n fiets de weg naar het station ook aan? Nee. M'n fietsketting valt er weer eens af, iets dat vaker gebeurt op deze oude fiets, maar nu krijg ik hem er echt helemaal niet meer op. De ketting is te lang geworden. Ik zet hem op slot aan de eerste de beste lantaarnpaal en pak snel de tram. Toch nog op tijd!

Het concert van Loveless is ontzettend leuk en gezellig! Ben je benieuwd hoe deze band klinkt. Wel, zo: 

Dinsdag

Na werk pak ik snel de tram naar m'n fiets. Het geluk wil dat ik hem redelijk in de buurt van een fijne fietsenwinkel heb gestald, dus in een handomdraai wordt mijn fietsketting weer wat korter gemaakt en kan ik weer doortrappen. Het eerste waar ik heentrap is de sportschool. Bijna wilde ik m'n abbonnement weer opgezeggen, maar toen voegde iemand mij plotseling toe aan een groepsapp met vrienden die bij dezelfde sportschool zitten. En dan is het ineens toch wel weer heel gezellig! En eigenlijk voelt het toch ook wel lekker, als je eenmaal bezig bent. Zo gaat het altijd een beetje af en aan bij mij. 

Woensdag

Op kantoor hebben we een super vruchtbare brainstorm-meeting over het vormgeven en invullen van de nieuwe website. Achter de schermen gebeurt er echt ontzettend veel op dit gebied en we kunnen niet wachten om dit te delen. 

Donderdag

In de ochtend probeer ik weer eens een 'ontbijt + Q&A'-video op te nemen, maar ik kom maar niet lekker uit m'n woorden. Ik heb dat niet vaak, dus besluit de video voor nu maar even te staken. Blijkbaar wil het niet vandaag. Ik richt me op andere taken die er te doen zijn en heb zo alsnog een fijne werkdag.

Ik stop twee uurtjes eerder om Pokémon te gaan spelen. Gezelligheid! Als ik het café weer uitloop, app ik een vriendin, gewoon om even te vragen hoe het met haar gaat. "Ben je toevallig in het centrum?" appt ze terug. "Zullen we even ergens zitten en bijkletsen? Echt even zin om de deur uit te gaan." We belanden bij SLA voor een goede maaltijd en een nog betere gesprekken.

Vrijdag

De twee uurtjes dat ik eerder ben gestopt, compenseer ik vandaag door alsnog de Q&A-video op te nemen. Kijk, en nu lukt het wel prima! Dan op naar de Gamma, want ik heb een knoop doorgehakt wat betreft de kleur die op de muur op de gang moet komen. Ik ga meteen aan de slag. (Lakroller, I know, maar zo heb ik een paar andere muren in mijn huis ook gedaan en dat ging prima.) Toch altijd een beetje spannend, haha.

Er waren drie evenementen waar ik deze avond misschien wel heen wilde gaan, maar de regen is niet motiverend, behalve voor zin om met een pumpkin weizen (je hebt een goede klant aan mij wat betreft pumpkin (spice) marketing) en met plotselinge inspiratie aan m'n Inktoberschetsen te gaan werken. En die inspiratie was er! Yehehes! Een heel fijne avond dus.

Zaterdag

Ik was nog niet helemaal blij met de vorm die ik op de muur had geschilderd, dus nu de groene verf droog is, werk ik hem weer wat bij met witte verf. En dan op naar Steenwijk voor een leuke show met de band!

Oeee, oh ja! Onze videoclip - waar ik het in mijn vorige photoblog over had - is inmiddels uit! We hebben al veel leuke reacties gekregen en natuurlijk deel ik hem hier ook graag nog even vol trots.  ♥

Zondag

Ik had me niet ingeschreven, maar hoor dat er een afmelding is bij het volgeboekte een Pokémon-tournament in Haarlem, dus ik kan toch nog meedoen. Leuk, leuk, leuk! "Zal ik dan je vloer erin leggen vandaag als jij weg bent?" vraagt m'n vader. Hoe lief! Ja, graaaag. Ik kan namelijk niet wachten op het eindresultaat en dat is een toffe verrassing wanneer ik thuis kom. Super blij mee. 

Ik wil de vorm op de muur nog een mini-beetje bijwerken met groene verf, maar dat zal ik ergens komende week wel met een kwastje doen, kleine moeite. Een fijn weekje zo! Ik hoop dat je weer leuk vond om mee te kijken en ik wens je een goede komende week. En is jouw komende week een beetje moeilijk of voel je je even niet zo fijn? Dan een dikke knuffel van mij. Ik wens je een goede dag, want die gaat op een moment weer komen. Beloofd. En wil je even van je afschrijven (zowel over minder leuke als leuke dingen!) dan weet je ons forum en onze chats te vinden. We zijn er voor je!

Liefs, Irene

♥ 


Kom bij Proud2Bme gratis en anoniem in contact met lotgenoten, ervaringsdeskundigen, psychologen en dietisten. Op ons forum kun je jouw verhaal delen en/of vragen stellen. Ook kan je dagelijks met ons chatten (de agenda vind je hier). Wij staan voor je klaar.

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Anoniem - Maandag 25 september 2023 13:50
Super leuk om weer mee te kijken.
Helpt me echt heel erg!
M@@rtje - Maandag 25 september 2023 14:03
Wat is je muur gaaf geworden!
En op die videoclip mag je echt trots zijn, super vet!
Cindy - Maandag 25 september 2023 14:53
Tof die muur!
Malukah - Maandag 25 september 2023 15:19
Ik krijg tranen van geluk van allebei de mooie muziek en je lieve afsluiting ♥
Juul__ - Maandag 25 september 2023 16:31
Heerlijk dat je je creativiteit zo de ruimte geeft in je huis. En fijn dat jullie zo goed bezig zijn met de nieuwe website, wordt vast mooi.
Saskia - Maandag 25 september 2023 19:31
Wat is de muur/vloer combinatie tof geworden! Past echt bij je (ook al ken ik je niet persoonlijk haha)
Dankjewel ook voor je lieve woorden onderaan de blog. Komt op het goede moment voor mij.
Sewy - Dinsdag 26 september 2023 12:24
Lekker bezig!! Mooi nummer ook! Keep up the good workšŸ˜ŽšŸ¤©
D - Dinsdag 26 september 2023 19:07
Hoe is de pumpkin weizen ?
Irene - Team Proud2Bme - Woensdag 27 september 2023 07:35
Niet heel bijzonder, wel lekker! :)
Malukah - Dinsdag 26 september 2023 22:07
Hee Irene! Waar heb je de kaars vandaan (pumpkin iets?) Binnenkort ga ik naar Den Haag, heb je nog aanraders om naartoe te gaan?
Groetjes, fijne week!
Irene - Team Proud2Bme - Woensdag 27 september 2023 07:40
Hey wat leuk! Die kaars heb ik van de TK Maxx, misschien zijn ze er nog wel. Leuke tips voor Den Haag, hmm, het is sowieso tof om naar het strand te gaan, als je dat niet in de buurt van je eigen woonplaats hebt. Maar wat vind je leuk om te doen? Of ben je ergens naar op zoek? :) x
Malukah - Woensdag 27 september 2023 08:52
Jaa ik wil naar het strand, naar leuke winkeltjes en lekker (vega) eten! :D
Irene - Team Proud2Bme - Woensdag 27 september 2023 10:40
Ahh heerlijk! Loop als je in het centrum bent zeker even langs de Papestraat en de Oude Molstraat. De Passage en Lange Poten. Baladi in de Torenstraat verkoopt heel lekkere wraps (en zit tegenover het Spellencafe waar ik altijd kom, daar kan je een spelletje spelen en ook wat eten of drinken, mocht je dat leuk vinden). Op Scheveningen ga ik zelf altijd graag naar Hart Beach en het is ook leuk om over de Pier de wandelen. De Keizerstraat is een leuk winkelstraatje op Scheveningen. In het Zeeheldenkwartier heb je de Piet Heinstraat en de Prins Hendrikstraat met leuke plekjes om te eten of te winkelen. En het Vredespaleis en het Binnenhof is mooi om te zien. Mocht je van musea houden dan is het Escher Museum ook tof. Dat is al veel te veel om te doen in een dag, maar hopelijk kan je ermee vooruit. ;)
Malukah - Woensdag 27 september 2023 11:59
Waauw super goeie tips dankjewel!! M'n vriend en ik zijn al gelukkig van het woord spellencafe hahaha. Klinkt als voldoende tips voor het weekend, thanks!!
patro - Donderdag 28 september 2023 20:34
https://nos.nl/artikel/2492172-opmerkelijke-samenwerking-pokemon-in-van-gogh-museum

kijk nou Irene, heb je dit gezien?