De week van Irene - photo blog 47

 

Een nieuwe maand, een nieuwe week, maar wat is er nieuw bij mij? Ik ga nog altijd graag klimmen in de boulderhal, surfskaten over de boulevard en muziek maken met de band. Ik duik ook deze maand nog in de zee en bezoek weer eens een expositie. Verder ben ik natuurlijk lekker aan het werk voor Proud2Bme. Niks mis met het oude vertrouwde. Al is er ook iets nieuws. Maar zelfs hetgeen dat nieuw is, is eigenlijk oud en vertrouwd. Nostalgisch wel te verstaan! Daar heb ik dan ook een zwak voor; nostalgie

Maandag

Normaal gesproken laad je op in het weekend, maar ik heb vandaag even nodig om ervan bij te komen.

Vorige week ging alles in een ruk achter elkaar door. Het was een hele toffe en mooie week, maar het was ook veel. Vandaag kom ik - naast werk - eindelijk toe aan het opruimen van m'n huis. Ik vind de tijd om het Pokémon trading card spel te leren (op de computer; thanks voor de tips!) en kruip ik 's avond op de bank met een serie, terwijl ik wat in mijn schetsboek krabbel. Relax! 

 

Dinsdag

Het is een mistige ochtend. Zo magisch vind ik dat. Vroeg op en de trein in naar kantoor! 

Daar neem ik samen met Daphne een nieuwe podcastaflevering op, deze kan je morgen beluisteren en bekijken. 

Na een lange dag achter de computer, lekker stoom afblazen in de boulderhal. In de photo blogs hiervoor vond ik het boulderen soms een beetje lastig en eng. Vandaag zit er weer helemaal lekker in! *Voeg hier een quote over ups en downs in* Je kent het! En toch mooi om elke keer te merken. Laat je niet ontmoedigen!

Woensdag

De zomerstop is weer voorbij, dus terug naar GTST bij het ontbijt? Nee, ik ben hooked aan het Pokémon Trading Card Game! 

Na werk neem ik mijn surfskate mee naar Scheveningen. De gladde tegels en brede boulevard zijn perfect voor skateboards, longboards, rolschaatsen en dergelijke. Het prachtige uitzicht niet te vergeten natuurlijk. 

Donderdag

Op donderdag werk ik een halve dag en ben ik vrij in de ochtend. Op uitzonderingen na is het vaste prik geworden om dan een duik in de zee te nemen met een vriendin. Ik ben benieuwd hoe lang we het volhouden om dit op donderdag te blijven doen. Voor nu is het nog heerlijk. Het is misschien geen zomerse dag, maar voor een korte duik is de watertemperatuur van 18,5 graden prima!

Na werk ben ik best wel moe en ingekakt. Ik had zo op de bank kunnen blijven liggen, maar of ik me daar altijd beter door ga voelen? De zon schijnt en ik schop mezelf naar buiten. Dat is toch wel even lekker. 

Thuis lekker op tijd douchen en in de chill-modus!

Vrijdag 

Weer vroeg in de trein naar kantoor. Hallo langsrazende, wijdse weilanden waar ik zo graag naar kijk. Het nummer Bury The Moon van Asgeir staat op en ik droom even helemaal weg.  

Na een dag werken op kantoor, bezoek ik in de avond de opening van een expositie. Ik krijg vandaag overigens veel complimenten over het pak dat ik draag. Het is van Henk en ik ben ook echt verliefd op dat merk. 

Zaterdag

Na de expositie ben ik nog even naar de studio van mijn vriend geweest. Het was best laat geworden, dus we slapen lekker uit, hangen een beetje rond in huis en op het balkon en maken aan het eind van de middag een mooie wandeling. 

Ook kwam mijn nieuwe agenda binnen met de post. Nope, ook volgend jaar switch ik nog altijd niet naar mijn telefoon. Ik vind een papieren agenda toch echt het fijnst. En als je net zo van lijstjes houdt als ik, kan ik je de agenda van A-Journal aanraden!

Zondag

Weer klimmen en klouteren in de boulderhal deze ochtend. Ik zit er lekker in en doe een paar boulders die me eerst niet lukte of die ik eerder niet durfde. Twee van mijn favoriete gezegden zijn dan ook 'je kan meer dan je denkt' en 'je kan meer dan je durft'! 

 

Restjes pasta van de dag ervoor voldoen perfect als after workout maal en daarna heb ik weer energie om lekker te gaan repeteren met Ivyvox! 

's Avonds nog een spelletje Pokémon. Voor wie het nog niet door had, dat is het nostalgie gedeelte van de photo blog en ook een grote reden waarom ik het spel en de kaarten zo tof vindt. Pokémon was een enorme rage toen ik jong was en ik ging daar helemaal in op. De tv-serie, de spelletjes op de GameBoy Color, de verzamelkaarten en zelf-geprinte posters in m'n slaapkamer. 

Was er ook zo'n rage toen jij jong was? Of behoor je net als ik tot de Pokémon generatie? Dat heeft natuurlijk best een tijd voortbestaan. Volgens mij is de tv-serie een paar jaar terug pas afgelopen en is Ash eindelijk Pokémonmaster geworden. Of denk jij bij nostalgie aan heel andere dingen? Ik ben benieuwd. Ik krijg er in ieder geval altijd een fijn en warm gevoel van. 

Liefs,
Irene


Kom bij Proud2Bme gratis en anoniem in contact met lotgenoten, ervaringsdeskundigen, psychologen en dietisten. Op ons forum kun je jouw verhaal delen en/of vragen stellen. Ook kan je dagelijks met ons chatten (de agenda vind je hier). Wij staan voor je klaar. 

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

M@@rtje - Maandag 6 september 2021 20:08
Leuk dat we weer met je mee mogen kijken Irene.
Wat een prachtige foto van de mistige ochtend.
Ik kende Henk helemaal niet, maar na het zien van jouw toffe pak ga ik eens een kijkje nemen. Bedankt voor de tip!
Charlise - Maandag 6 september 2021 21:00
Ik hou ook veel van Pokemon!

De agenda ziet er handig uit. Blijft deze openliggen als je hem op tafel legt, of klapt hij dan toe? Ik gebruik ook nog een papieren agenda
Irene - Team Proud2Bme - Dinsdag 7 september 2021 10:55
Oei ik heb hem nu niet bij de hand, maar volgens mij klapt hij inderdaad vanzelf weer dicht!
Irene - Team Proud2Bme - Vrijdag 10 september 2021 18:10
Ik kom hier nog even op terug - mocht je het nog lezen - hij blijft toch open liggen! Verkeerd herinnerd. :-)
Lenty - Maandag 6 september 2021 23:06
Wat een leuke open en eerlijk blog.
MAAR nu een hele belangrijke vraag, wie was jou favoriete pokemon?

yaaay nostalgie
Irene - Team Proud2Bme - Dinsdag 7 september 2021 10:56
De onmogelijke vraag! :p Ik ga voor Charizard of Arcanine! En jij?
Lenty - Woensdag 8 september 2021 19:49
hihi ik vond charmander leuk
Patroklos10 - Dinsdag 7 september 2021 14:32
@Irene, die online game klinkt interessant. Heb je een linkje voor mij? Kan het op de pc? Is het ingewikkeld? of krijg je ook uitleg! Heerlijk dat je nog zwemt! Je hebt me geinspireerd en ik heb vanochtend hier op het stadsstrandje ook even een duik durven nemen :) Thanks!
Irene - Team Proud2Bme - Dinsdag 7 september 2021 14:54
Via dit linkje kan je het spel downloaden en spelen: https://www.pokemon.com/nl/pokemon-tcg/online-spelen/ Dat kan inderdaad in je eentje en je krijgt een uitleg. Heerlijk dat je ook even hebt gezwommen!
Patroklos10 - Dinsdag 7 september 2021 15:58
Top thanks!
britneyangel - Dinsdag 7 september 2021 18:40
ik had flipoos. je hebt weer fijne dingen gedaan.