De lichtpuntjes van Danique

 

In deze blog deel ik met jullie mijn lichtpuntjes van de afgelopen tijd. Mijn lichtpuntjes zijn voor mij leuke dingen die ik heb gedaan of dingen die ik fijn vond. Het zijn momenten waar ik veel plezier uithaalde. Het is belangrijk om te kijken naar de positieve, leuke dingen in het leven. Koester die momenten. Het leven kan af en toe flink tegenzitten, maar juist dan is het belangrijk om te kijken naar de momenten waarop jij je heel goed voelde. Daarom deel ik in deze blog voor mij die fijne momenten door middel van foto's.

Lichtpuntje 1
Ik had samen met mijn vriend een vrije dag. Het was heerlijk weer en we hadden zin om iets leuks te doen. Toevallig had ik nog zegeltjes van de Albert Heijn liggen waarmee je met korting naar de Efteling zou kunnen gaan. We besloten om deze te verzilveren en er naartoe te gaan. Super gezellig! Het was al best een tijdje geleden dat ik naar de Efteling was geweest. Ik vind dat de Efteling leuk blijft ongeacht hoe oud je bent. Het is een mooi park en de attracties zijn leuk. Na de Efteling zijn we nog lekker uit eten geweest! Het was fijn om zo'n samen zo'n dagje ergens naartoe te gaan. 

efteling

Lichtpuntje 2
Mijn tweede lichtpuntje heeft te maken met het mooie weer. De afgelopen tijd hebben we kunnen genieten van zomerse temperaturen. Ik ben daar zo blij mee! Ik heb het volgens mij al eerder geschreven, maar ik word ontzettend vrolijk van de zon. Ik voel me dan actiever en heb nog meer zin in de dag. Het fijne aan het mooie weer vind ik dat je lekker buiten kan eten. Zoals je op de linkerfoto ziet, eet ik daar een pasta pesto op het balkon in plaats van dat ik het binnen eet. De rechterfoto heb ik in de avond gemaakt toen ik met een vriendin een rondje ging wandelen om weer even bij te praten. Het ziet er daar niet echt uit alsof het super warm is, maar dat was het wel. 

mooi weer

Lichtpuntje 3
Een ander lichtpuntje voor mij is dat ik naar een weekendfestival ben geweest waar ik echt al een tijd super erg naar uitkeek. Het was een muziekfestival dat van vrijdag tot en met zondag duurde. Ik ben echt een groot fan van festivals. Een festival is voor mij een dag onbezorgd genieten van goede muziek, mooi weer, lekker eten en drinken en gezellige mensen. Deze keer ging ik met mijn vriend en zijn vriendengroep mee. We stonden daar met ons tentje op het campingterrein dat bij het festival hoorde. Op maandagochtend gingen we weer naar huis. Ik heb ontzettend genoten van dit weekend en het vloog echt voorbij. Voordat ik het wist stonden we onze tent alweer af te breken. Gelukkig hebben we de foto's en de herinneringen nog! Volgend jaar ga ik zeker weer.

 

intents

Lichtpuntje 4
Mijn laatste lichtpuntje is dat ik samen met mijn moeder een paar dagen naar Madrid ben geweest. Het leek ons leuk om een keer met z'n tweeën een stedentrip te doen. Omdat we allebei nog nooit in Madrid waren geweest, lag daar onze keuze. 

madrid

We gingen vier dagen waarvan we twee echt volle dagen daar hadden. De andere dagen waren we vooral aan het reizen, maar dit was prima zo! Madrid is een prachtige stad en we hebben een hoop gezien, gewinkeld én gegeten. Op de foto hierboven zie je churros met chocolademelk. Churros is typisch Spaans en deze aten we bij Chocolataría San Ginés. Zeker een aanrader.

madrid

Twee foto's hierboven zijn genomen in de markthal van de Mercado de San Miguel. Het leek een beetje op de markthal in Rotterdam. Ze hadden hier allerlei verschillende kraampjes met een hoop verschillende soorten vlees, vis, kazen en vers fruit. Ik kreeg gelijk trek! Op de foto eet ik een Spaans hapje met ham erin, heerlijk! Ook dronken we er nog een vers fruitsapje bij met ananas, aardbei en kokos. Al met al hebben we een paar fijne dagen gehad in Madrid!

Dit waren alweer mijn lichtpuntjes. De afgelopen tijd heb ik dus best wat leuke dingen gedaan. Ik vind het belangrijk om zulke dingen te ondernemen, omdat ik hier veel plezier uithaal en ook echt naar uit kan kijken. Nu doe ik natuurlijk niet altijd zulke 'grootste' dingen en haal ik ook veel plezier uit de kleinere momenten, maar ik vond dit wel leuk om met jullie te delen. Ik hoop dat jullie het ook leuk vonden om te zien!

Wat waren jouw lichtpuntjes de afgelopen week?

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Kimberley Janssen - Maandag 5 juni 2017 19:01
Naar wat voor festival ben je precies geweest? :-)
Anbn - Maandag 5 juni 2017 19:03
Saaie blog weer dit
Joe!
Nelle - Maandag 5 juni 2017 19:07
Kan niet voor iedereen altijd even leuk zijn :) maar ze doen hun best en helpen heel veel meiden positiever in het leven te staan!
LeRose - Maandag 5 juni 2017 19:16
Vind je dit zelf niet een ontzettend rare reactie? Ik wel, ik denk dat meerderen het met me eens zijn.
Je kan toch ook netjes suggesties voorstellen, tenminste opbouwende kritiek.

Een hele korte negatieve reactie en joe, daar kun je echt niks mee.
DragonFly1991 - Maandag 5 juni 2017 19:12
Leuk om te lezen. Juist omdat het zo belangrijk is de lichtpuntjes te blijven zien
Anbn - Maandag 5 juni 2017 19:12
Euhm, Nelle laat mij gewoon? Ik vind hem stom omdat Danique er niets van bakt, punt.
LeRose - Maandag 5 juni 2017 19:17
Jij vind dat Danique er niets van bakt, er zijn ook anderen. Als je haar blogs niet wilt lezen begin er dan ook niet aan.
Emma - Maandag 5 juni 2017 19:18
Hahahahaha ik moet hier gewoon om lachen. Danique doet het hartstikke goed en vult het proud team perfect aan. Ga zo door Danique :) Ik word er blij van en ik ben zeker niet de enige.
Ik - Maandag 5 juni 2017 20:04
Kijk er dan niet naar! Voegt helemaal niks toe om zo'n reactie te plaatsen!
anoniem - Maandag 5 juni 2017 22:17
Pardon? Zij doen hun best voor ons. Misschien bak jij niks van je leven anbn maar laat ajb zij die ons helpen in hun waarde
Anoniem - Maandag 5 juni 2017 23:46
Als je alleen maar negatief over iets kunt zijn, waarom reageer je dan Ć¼berhaupt? Houd lekker voor je wat je denkt.
Nelle - Dinsdag 6 juni 2017 19:52
ik wil je wel laten denk wat je wil, maar zoiets zeggen is echt gemeen! Ze is hier nog maar net begonnen en verdient op zijn minst respect. Ik ben net van plan om ruzie te maken, maar als je je echt ergert aan Danique is het misschien beter voor jou om gewoon even haar blogs en vlogs niet te bekijken, want als ja alleen maar gemene dingen kunt zeggen is dat heel erg voor Danique, ze doet het trouwens heel goed!
anoniem - Dinsdag 6 juni 2017 22:06
Whaaahahaha dat Danique er niks van bakt? Weet niet hoor maar volgens mij heeft ze een prima leven en trouwens die pasta pesto ziet er ook niet uit alsof ze er niks van bakt šŸ˜‚
Anoniempje k - Maandag 5 juni 2017 19:17
heel leuk weer ! fijn dat je zo kunt genieten van allerlei dingen
ginie - Maandag 5 juni 2017 19:18
Leuk om te lezen mijn lichtpuntjes waten deze week;
- lekker aan het werk geweest op mijn nieuwe werk heb sinds kort daar een contract en gelijk vast!!!

- gisteren heerlijk buiten gemediteerd
- gezellig met me zus en nichtje geluncht
@ginie,,DragonFly1991 - Maandag 5 juni 2017 19:26
Leuk om te lezen
Lily - Maandag 5 juni 2017 19:33
Danique, je doet het hardstikke goed.. Niks van die negatieve reactie aantrekken. Die negatieve reactie zegt alles over die persoon zelf... en helemaal niks over jou.
Je lichtpuntjes zijn leuk om te lezen. Vooral doorgaan.
britneyangel - Maandag 5 juni 2017 19:45
ik vind het ook erg leuk en je mag denken maar niet alles zeggen zoals dit want dat is niet leuk voor danique, zei doet ook haar best voor ons !
LittleElf - Maandag 5 juni 2017 19:50
Superleuk om te lezen! Je kan heel goed merken dat je er enthousiast over bent haha :-) Dat werkt heel motiverend en is super fijn! Dankjewel voor deze blog xx
M. - Maandag 5 juni 2017 20:25
Leuke blog, Danique! Vind het fijn om te zien wat jouw lichtpuntjes zijn. Madrid is een superstad he! Ik hoop er ooit te gaan wonen:) En mooi weer / warme temperaturen zijn ook mijn lichtpuntjes (of zonnestraaltjes, haha)
Sheila - Maandag 5 juni 2017 20:26
@Anbn: Danique doet het fantastisch. If you don't have anything nice to say, it's better to say nothing at all. Danique haar blog hebben mij nu al enorm geholpen, ik herken er zo veel in, het is fijn om te lezen over haar vroegere struggles met boulimia, in plaats van alleen maar blogs over anorexia te zien. Het geeft me een gevoel dat ik niet alleen ben. En kijk, dat je niet al haar blogs leuk vindt, prima, maar geef dan op z'n minst kritiek waar ze wat aan heeft, aka suggesties om het te verbeteren. Beetje ironisch dat je zo'n reactie plaats op Proud2BME.

Joe!
vanAnaarB - Maandag 5 juni 2017 20:38
Leuke blog!
Ik vind je echt een aanwinst voor de redactie :).
Mi - Maandag 5 juni 2017 20:43
Bedankt Danique!
Jij doet dat geweldig.
Ik denk dat sommige mensen gewoon jaloers op je zijn. Niks van aantrekken! Je hebt er hard voor gewerkt.

Doe zo voort ;-)
SPARKLE1991 - Maandag 5 juni 2017 21:03
Fijne blog en mooi te zien wat jouw lichtpuntjes zijn. Thnx voor het delen :)
an - Maandag 5 juni 2017 21:09
Wat een leuke inspirerende blog! Leuke spontane activiteiten ook! Super!
LYJ85 - Maandag 5 juni 2017 21:19
Leuk om te lezen!!!
En mensen laat dat figuur met die kinderachtige opmerkingen lekker lullen.

Danique je doet t super!
G. - Maandag 5 juni 2017 21:22
Fijne blog om te lezen - dankjewel dat je weer een stukje van jouw leven met ons wilde delen! Enn.. festivals: agree! Voor mij soms zelfs lastig er een goede balans in te vinden :) maar uiteindeijk is die er linksom of rechtsom wel.
Jiho - Maandag 5 juni 2017 22:50
leuke blog, super! leuk zo iets te zien dat je weer wat meer van je leven deelt
MissPineapple - Maandag 5 juni 2017 23:33
Wow, klinkt als een super leuke afgelopen week/maand! Fijn dat je zo veel leuke dingen hebt kunnen doen :)
Zelf geniet ik ook lekker van het weer, heerlijk! šŸ˜
Liefs!
X - Dinsdag 6 juni 2017 00:03
Leuk dat we mogen meekijken Danique, dankjewel!

@ onvriendelijk medemens
Verder denk ik dat je zelf een saai leven hebt vandaar je comment hier
en gewoon jaloers bent op haar hoogtepunten
Doe zelf wat aan je leven en ga niet projecteren.
Snoezel - Dinsdag 6 juni 2017 00:40
Altijd leuk om dit soort blogs te lezen en een kijkje te mogen nemen in jullie leven :).
xiomara - Dinsdag 6 juni 2017 10:45
Ik vind dat Danique een leuke blog heeft gemaakt!
Al haar blogs zijn erg goed, ga zo door Danique!
Trek je niets aan van negatieve reacties, ze zijn bovendien flauw.
E - Dinsdag 6 juni 2017 10:52
Danique kan best voor zichzelf opkomen als ze dat wil, vind ik!

Fijn om te zien dat je zo geniet van het weer en de leuke dingen van deze tijd. šŸ˜ƒ
Ik houd zelf helemaal niet van pretparken en festivals enz.,maar ik geniet op stille plekken en momenten ook van de zomer. Ik voel mij meer ontspannen.
Aloe - Dinsdag 6 juni 2017 12:18
leuk leuk leuk! Dankjewel voor de moeite en het delen,leuke fotoĀ“s en ik herken het wat betreft de zon en lekker weer heel erg. Ik ben dan echt een veel actiever mens vooral met warm weer, terwijl de meeste mensen wat lomer worden door warm weer bijvoorbeeld. Love it, misschien toch maar in madrid gaan wonen;-)
meisje - Dinsdag 6 juni 2017 16:22
Superleuk om te lezen :). Ik word altijd vrolijk van van die lichtpuntjes!
I - Dinsdag 6 juni 2017 21:43
Intents festival weekend zo te zien haha! ;)
Jet - Vrijdag 9 juni 2017 10:20
Superleuk om te lezen!