De favorieten van Phoi Cai

 

NouskaSandra en Laura hebben al eerder eens hun favorieten gedeeld en in deze blog deel ik graag mijn vijf favorieten op dit moment. Ik moet zeggen dat het bij mij regelmatig verandert, omdat ik snel uitgekeken raak op dingen. Soms zijn het handige dingen maar soms zijn het vooral bezigheidsdingetjes waar ik een tijdje helemaal zot op ben en daarna ook weer even klaar mee ben. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om mee te kijken!

collage

Waterfles
Goed drinken is heel belangrijk maar voor mij is het nog weleens een puntje. Tegenwoordig heb ik een handige drinkfles van Rosti Mepal waar een half liter in kan. Hierdoor weet ik hoe vaak ik het op een dag moet vullen zodat ik genoeg drink. Ik ben er helemaal dol op omdat ik weet wat ik binnenkrijg en het ook super handig is om mee te nemen. Ik gebruik het tegenwoordig elke dag, ook als ik thuis ben.

favo1

Frozen Freefall
Voor degene die Candycrush spelen of hebben gespeeld is dit vast een herkenbaar iets. Het is erg verslavend maar ook een fijne tijdsbesteding. Ik speel het in de vorm van Frozen omdat ik echt een Disney-fan ben. Inmiddels ben ik ook zover dat ik niet in een andere versie opnieuw wil beginnen. Ik had het al een tijdje niet meer gespeeld, maar nu heb ik het toch weer opgepakt.

favo2

Rituals
Dit pakketje had ik voor mijn verjaardag gekregen en sindsdien gebruik ik het regelmatig. Het ruikt heel lekker en fris. Ik houd namelijk niet zo van te sterke geuren en deze lijn van Rituals kende ik al. Toch vind ik het zelf vaak te prijzig om te kopen. Hierdoor is het wel een extra verwennerij als ik het heb gekregen!  

favo3

I-pod
Ik houd erg van muziek maar ik vind het best lastig om op te zoek te gaan naar nieuw muziek. Soms hoor ik wel wat leuks op de radio, maar ik ben niet zo goed in het onthouden van namen en titels. Gelukkig is mijn zusje daar heel handig in en zet ze regelmatig nieuwe liedjes op Spotify. Om de zoveel tijd vernieuw ik mijn speellijst en zo maak ik ook weer kennis met wat minder bekende artiesten. Vaak vind ik hun muziek juist leuker!

favo4

Fossil handtasje
Ik vind een klein handtasje echt ideaal. Al het belangrijke past hierin zonder dat ik een grote tas mee hoef te sjouwen. Ik heb deze gekocht in Amerika tijdens mijn vakantie en sindsdien kan ik echt niet zonder. De tas heeft meerdere vakjes waardoor ik overzicht heb over wat waar ligt. Daarnaast is het donkerblauw en past het heel goed bij mijn kleding. Ik ga eigenlijk bijna nooit weg zonder mijn tasje!

favo5

Wat zijn jouw favorieten op dit moment?

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

mrs.doubtfire - Maandag 22 augustus 2016 19:04
Oeh wat een mooi tasje! :)
hummingbirdie. - Dinsdag 23 augustus 2016 12:28
Anoniem - Dinsdag 23 augustus 2016 20:16
Leuke blog.
Je brengt me op een idee met dat spelletje hihi. Ben zelf echt nog nooit van de spelletjes geweest, maar je maakt me toch wel nieuwschierig, dus ik ga er ook maar eens 1 installeren op mijn laptop :)