Cadeautjes voor beste vriendinnen

 

Je hebt van die momenten dat je niet weet wat je moet kopen voor je beste vriendinnetje. Je wilt haar natuurlijk een heel leuk cadeautjes geven, maar dat is niet altijd makkelijk. Het maakt niet uit hoe oud je bent want het blijft belangrijk wat je je beste vriendin cadeau doet. Hieronder cadeautips voor je beste vriendin.

Wat ik ook leuk vind zijn die cadeautjes voor jou en je beste vriendin samen. De vriendschapsketting waarvan jullie allebei 1 helft hebben en meer van zulke dingen. Daar vind je er in deze blog ook een aantal van.

Deze 2 t-shirts vind ik echt geweldig. Ze komen van de H&M en jij en je beste vriendin kunnen er allebei 1 aan, hoe leuk is dat?!

Op vriendschapshartje.nl vond ik nog een paar leuke vriendschapscadeautjes. Hierbij hebben jij en je beste vriendin er allebei 1. Een vriendschapsketting, vriendschap navelpiercing of vriendschapssleutelhanger die in elkaar passen :) Ik vind vooral de navelpiercing erg leuk want die heb ik nog niet eerder gezien.

vriendschapscadeaus

Wat ook altijd leuk is, is een tijdschrift abonnement cadeau geven. Bijvoorbeeld de Cosmogirl, Cosmopolitan, Viva, 101 woonideeën, Libelle, Delicious, Jamie Magazine, National Geographic, Home en Garden of psychologie magazine. Op 123tijdschrift.nl kan je deze en nog veel meer leuke abonnementen vinden die je cadeau kan doen.

123tijdschrift.nl

Een ander bijzonder cadeautje is zeep. Dat klinkt misschien niet zo bijzonder, maar tegenwoordig kan je de mooiste zeep kopen. Bijvoorbeeld bij Sabon. Daar vind je mooie geschenkverpakkingen, bijzondere kleuren en geuren zeep en schattige zeepjes.

sabon

sabon

Wat ik ook een erg leuk cadeau vind is om iets samen te gaan doen en dat jij betaalt voor je vriendin. Bijvoorbeeld samen naar de bioscoop, lunchen/ uit eten, een pretpark, een dagje shoppen, een dagje verwend worden in een welness centrum, bonbons maken of iets anders wat jij leuk vindt om te doen. Hierbij zit je eigenlijk altijd goed, zolang je maar weet dat je vriendin het ook leuk vindt. Maak een leuke 'tegoedbon' voor de activiteit en je hebt een super cadeau of kijk op belevenissen.nl.

Een fotoalbum, agenda of foto op canvas is ook een erg leuk cadeau. Je kan bijvoorbeeld een album of agenda maken met alle foto's van de belevenissen van jullie samen doorgebrachte jaren. Of een foto op canvas van jullie samen die ze in haar kamer/ huis kan hangen. De voorbeelden komen van albelli.nl.

Wat vind jij leuk om aan je beste vriendin te geven?

 

Gerelateerde blogposts

03
DEC
Fashionology
10

Reacties

R - Zondag 8 januari 2012 12:38
Ik wil heel erg graag ze nog een keertje een foto album geven.. ze zijn in augustus en juli jarig dus misschien dat dat dit jaar maar eens komt! maar moeten we nog even kijken want we gaan ook als het goed is met de hele groep gezamelijk een album maken. Maar ik vind ook heel erg leuk, wat wij gedaan hebben, voor iedereen een persoonlijk schilderij maken. Echt heeeul erg leuk! Beetje in cartoon stijl en dan gewoon belevenissen en zo uitschilderen.
Ilse - Zondag 8 januari 2012 12:46
@ R een fotoalbum is echt leuk om te geven. Het kost wel heel veel tijd want je moet alles uitzoeken en zoveel mogelijk leuke foto's verzamelen. Ik heb vanaf geboorte tot nu. En ze kan er elke keer foto's bijplakken want het is een ouderwets fotoalbum. Het is echte en aanrader als cadeau. Je bent echt lang mee bezig dat zeg ik wel. Ik ben 4 maanden van tevoren begonnen. Je hebt natuurlijk ook nog andere dingen te doen dan een fotoalbum maken.
Hockeymeisje95 - Zondag 8 januari 2012 13:29
Vaak willen ze toch vaak geld, want dan kunnen ze kopen wat je zelf niet kan geven..
In plaats van een kaart heb ik laatst een foto laten afdrukken en daar een lief tekstje opgeschreven, vond ze toen helemaal leuk!

Die kettinkjes bind ik persoonlijk behoorlijk 'klef' hihi.

Maar nog erger, als een vriend en vriendin dat samen hebben, dan haak ik echt af ;)

Maar die zeepjes ga ik onthouden, vind ik erg leuk!
Ruth - Woensdag 29 februari 2012 20:21
ik vind die t-shirts super leuk waar kun je die vinden bij h&m?
nell - Donderdag 14 maart 2013 16:20
leuk
Melissa - Dinsdag 13 augustus 2013 17:17
Die zeepjes zijn echt leuk!! Nu is mijn BFF echt een beetje een nerd, voor haar kijk ik graag een beetje tussen gadgets enzo.. Kwam megagadgets.nl via de zoekmachine tegen, heb daar al hele coole dingen gezien :-)
laura - Maandag 4 november 2013 20:16
die T-shirts zijn echt super gaaf
Lieke - Maandag 23 december 2013 09:58
Echt super leuke cadeautjes
louise - Woensdag 12 februari 2014 17:24
heel leuke cadeautjes
louise - Woensdag 12 februari 2014 17:24
heel leuke cadeautjes
Yu-Li - Zondag 4 mei 2014 17:33
Ik en mijn bff zijn meer dan 4 jaar bff dus wil ik wat maken voor ons maar weet niet wat ik moet maken of geven.
de cadeaus zijn leuk maar waar haal je ze vandaan?
mijke - Donderdag 8 mei 2014 18:47
zijn die shirts nog steeds te krijgen??? die zijn echt vetleuk! en wat kosten die?
lila - Donderdag 1 januari 2015 19:09
ik zoek echt een vriendschapsketting om zelf te maken
Anoniempje - Zondag 1 maart 2015 14:12
Die shirts zijn zeker leuk! Alleen jammer genoeg is m'n BFF nog niet jarig ;)! Wat ook leuk is is een taart maken.
michelle - Woensdag 20 mei 2015 15:03
ik weet niet wat ik aan me bff moet geven kan jij me helpen
jesna - Donderdag 3 december 2015 12:38
je kan een foto album maken voor je bff dat ga ik ook doen
Isa - Maandag 27 januari 2020 14:29
Ik ga denk ik een bff keting kopen die zilfere denk ik helemaal rechts onder
Isa - Maandag 27 januari 2020 14:30
Ik bedoel rechts boven