Boek: Ik Vrouw van Jou & winactie

 

Depressiviteit, een eetstoornis, emetofobie, vaginisme en angsten... een pot vol problemen, maar een boek vol hoop. Ik Vrouw van Jou is een boek over het leven, de liefde en vooral ook over overleven. Het leven is niet makkelijk en de liefde is niet volmaakt, maar het leven kan wel leuk zijn. Misschien nu niet, maar alles verandert. Toen Joyce en ik ruim een half jaar geleden werden gevraagd om een boek te schrijven vonden we dat heel bijzonder.

In onze video’s en blogs proberen we al zoveel mogelijk het échte leven te laten zien, maar om dit nu in een boek te mogen vastleggen leek ons wel extra waardevol. Op die manier konden we meer vertellen over onze jeugd, de struggles van vroeger en nu, onze relatie(problemen) en kinderwens. Deze week is ons boek Ik Vrouw van Jou uitgegeven door Splint Media.

Niets is een taboe
Ieder hoofdstuk vangt aan met een (herschreven & geanonimiseerde) e-mail die we ontvingen van de vijfhonderd mannen die zich een half jaar geleden door een video van ons aanboden als zaaddonor. Aan de hand van deze berichten bespreken we op persoonlijke wijze, maar voldoende humor, de mooie en minder mooie momenten uit ons leven.

Boek: Ik Vrouw van Jou + winactie

Geen onderwerp blijft onbesproken en meerdere taboes worden doorbroken. Van de eerste zoen met een meisje, de angst om volwassen te worden en gescheiden ouders, tot aan vaginisme, vreemdgaan, depressiviteit en een eetstoornis.

Geen perfect plaatje
Joyce en ik hebben een hekel aan het perfecte plaatje dat geschetst wordt op social media. We zien het ook echt als onze uitdaging om de realiteit van het leven te laten zien en hiermee anderen herkenning te bieden. We hebben de afgelopen jaren gemerkt dat vooral deze kwetsbaarheid en eerlijkheid online zeer gewaardeerd wordt. We verloren onszelf en elkaar bijna door de angst voor het leven, maar we overwonnen. Door te doen, door het leven aan te gaan.

Boek: Ik Vrouw van Jou + winactie quotes

♥ Winactie
Van onze uitgever Splint Media mogen we op Proud een paar exemplaren verloten. Ben je benieuwd naar ons boek? Laat dan in de reacties even weten waarom jíj het boek graag wilt winnen. We zullen dan eind volgende week onder de blog de winnaars vermelden & deze een mailtje sturen. Stuur jouw reactie ook naar win@proud2bme.nl - met jouw contactgegevens zodat we het boek naar je kunnen opsturen.

Ik Vrouw van Jou is vanaf deze week verkrijgbaar via Bol.com.

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

MissPineapple - Maandag 21 mei 2018 10:34
Hoi, super leuk dat jullie dit doen!
Ik vind jullie vlogs altijd heel erg leuk en ontspannend om naar te kijken. Niet alleen omdat jullie 2 super stoere, mooie en slimme vrouwen zijn, maar ook omdat jullie de mooie en minder mooie kanten laten zien. Het lijkt me best wel moeilijk om dat voor de camera te bespreken, wat het zo veel belangrijker maakt dat jullie dit juist wel doen. Ikzelf ben inmiddels hersteld, maar ik denk toch dat ik nog heel erg veel kan leren van jullie ervaringen en verhalen. Daarom zou ik het heel erg leuk vinden om kans te maken op jullie boek.

Liefs,
MissPineapple
Meentje - Maandag 21 mei 2018 10:36
Het lijkt me zo'n tof boek! Ik zou het boek heel graag willen winnen voor mijn zusje, die een hele strijd aan het voeren is tegen haar eetstoornis! Ik denk en hoop dat dit boek haar een stapje weer kan helpen in het stukje motivatie, dat het ECHT beter kán worden, dat er in een jaar tijd veel kan veranderen, als ze maar blijft strijden! Jullie zouden mij (en zeker mijn zusje) er echt ongelooflijk blij mee maken!
Liefs!
Sabine - Maandag 21 mei 2018 10:40
Waarom ik het boek graag zou willen lezen is omdat jullie echt overkomen en de mooie maar ook de minder mooie dingen in het leven tonen. Jullie laten het leven zien zoals het leven is. Dit is voor mij goed om te zien, omdat ik een perfect plaatje in mijn hoofd heb van hoe mijn wereld eruit moet zien. Toch weet ik dat het nooit gaat gebeuren, omdat in het leven niet alles gaat zoals je wilt. Hier struggle ik erg mee en is een grootte reden waarom ik blijf vasthouden aan me eetstoornis. Op dit moment weet ik wat ik heb, nee het is geen top leven, maar wat als ik het los laat wat als dan alles al helemaal slecht gaat en dat ik dan niks meer heb. Ik heb het gevoel dat ik altijd leuk moet zijn, altijd dingen moet beleven en als ik dat niet doe dat ik dan saai ben en niet interessant om mee om te gaan. Mede door sociaal media wordt de gedachtes versterkt met al die leuke mooie foto's en verhalen wat iemand nou wel niet heeft gedaan. Het maakt iedereens leven mooier dan dat van mij. Daarom vind ik o.a. vrouw van jou, maar ook vetgezellig mooie en goeie vlogs want jullie laten het echte leven zien en dit is voor mij heel waardevol. Daarom ben ik erg benieuwd naar jullie boek en hoe jullie het allemaal zijn doorgekomen en waar jullie nog steeds mee struggle om een meer realistischer beeld in mijn hoofd te krijgen.

In ieder geval al bedankt voor de video's die dat grotendeels naar voren brengen.

Groetjes, Sabine
Marjan - Maandag 21 mei 2018 10:42
Zooo wat een leuk boek en wat zou ik dat graag lezen !
Een boekdatum eerlijk benoemd hoe het zit en voelt .
Volgens mij heb ik hier enorm naar uitgekeken .
Zou het echt heel graag winnen .
Liefs

britneyangel - Maandag 21 mei 2018 10:44
ik zou graag jullie boek willen winnen omdat ik nog een eetstoornis heb en ik wil graag weten hoe je ermee om ging en waar je tegen aan liep, en omdat ik erg benieuwd ben naar jullie boek omdat ik jullie ook erg leuk vind!
Odette - Maandag 21 mei 2018 10:49
Ik zou het boek heel graag willen winnen omdat ik heel veel bewondering heb voor jullie en jullie echtheid! Ik kijk graag jullie vlogs tijdens het eten, maakt het net wat fijner. Voor mijn e-mailadres kunnen jullie me pb'en op proud, want daar zie ik geen apart vakje voor oid. Liefs!
eke - Maandag 21 mei 2018 10:55
Ik zou het boek ontzettend graag willen lezen, omdat ik heel veel respect hebben hoeveel jullie delen over alle struggles in jullie eigen leven. Ik loop zelf nog elke dag keihard tegen angst en depressieve gedachten aan en heb veel aan artikelen of boeken waarin ik herkenning vind, of waarin ik zie dat anderen ook struggelen met dingen. Ik volg ik vrouw van jou ook en ben gewoon heel nieuwsgierig naar dit boek! Er staat me een lange vakantie te wachten, waar ik eigenlijk heel erg tegenop zie omdat ik vaak door alle leegte in de vakantie nog meer tijd heb om te denken en om depressief in mijn bed te blijven liggen. Lezen is altijd een hele fijne afleiding voor mij geweest voor dat soort momenten, dus ook hierom zouden jullie mij heel blij maken met het boek. :)
Ook ik vind het lastig om hier mijn e-mailadres te tonen, maar zoals Odette al zegt, mogen jullie mij ook pb'en voor mijn gegevens.
Honeychild - Maandag 21 mei 2018 10:55
Ik zou het boek heel graag willen winnen omdat ik zo veel bewondering heb voor de manier waarop jullie zowel de mooie als moeilijke momenten die bij het leven horen laten zien in jullie blogs en vlogs. Ik vind het persoonlijk heel moeilijk om mezelf kwetsbaar op te stellen, maar door jullie blogs en vlogs realiseer ik me steeds meer dat dat de enige manier is om ook liefde te kunnen ontvangen en te kunnen geven, en uiteindelijk is dat waar het leven om draait; liefde, kunnen delen. Oh, en daarnaast heb ik superveel bewondering voor de manier waarop Scarlet de strijd met haar eetstoornis is aangegaan. Het is zo motiverend om te zien dat er in een jaar tijd zo veel kan veranderen. Jullie zijn toppers!
Dorijn a - Maandag 21 mei 2018 10:57
Wat een toffe winactie, ik doe heel graag mee zowel voor mij zelf als voor mijn zus want die is fan van ik vrouw van jou, en is nu zelf bezig met haar vriendin om via een donor zwanger te worden ❤

Ik vind dat je mijn email ziet eigenlijk wel vervelend. Kan ik anders jullie een mailtje sturen met mijn mail adress?

Groetjes Dorijn A
Ziva - Maandag 21 mei 2018 11:01
Ik zou ook heel graag een exemplaar willen.
Jullie zijn een enorme steun voor mij op heel veel vlakken. Ik kijk uit naar jullie vlogs als een bron voor herkenning. Jullie zijn toffe mensen, eerlijke en realistische mensen! En natuurlijk is dit een ideaal boek om tijdens de examens te lezen als toch een vorm van ontspanning.
Ik weet niet hoe verre het mogelijk is om mee te doen als Belg? Kwestie van de verzending enzo. Als dat daarom niet zou lukken, is dat geen enkel probleem! :)
Lara - Maandag 21 mei 2018 11:02
Ik zou het boek graag willen winnen! Ik hou erg van lezen en ik ben sowieso heel benieuwd naar wat jullie geschreven hebben :)
De manier waarop jullie over jullie problemen spreken, de openheid, vind ik erg fijn. Jullie vlogs weten mij dan ook vaak te motiveren en ik hoop dat jullie boek hetzelfde resultaat zal hebben ;)
Femke - Maandag 21 mei 2018 11:04
Ik heb zoveel respect voor jullie beiden... ik zou het boek graag willen lezen als herkenning voor de rotzooi die het vaak is in mijn hoofd en leven. Een eetstoornis, emetofobie, twijfels over geaardheid. Het loopt allemaal door elkaar en kan je zo eenzaam laten voelen. Ik ben supporter van iedereen die dit taboe probeert weg te halen. Ik sta er de laatste tijd van te kijken hoeveel mensen in mijn omgeving mentale problemen hebben. Je bent niet alleen.

(PB voor gegevens asjeblieft :))
Team Proud2Bme - Maandag 21 mei 2018 11:07
Hi all, we hebben de winactie mbt email aangepast. Je kunt je contactgegevens mailen naar win@proud2bme.nl
eenzaam-bloempje - Maandag 21 mei 2018 11:41
Moet iedereen hun bericht sturen naar dat mail adres of alleen die gewonnen hebben.
Sorry dat het voor mij niet duidelijk is.
Maritjexx - Maandag 21 mei 2018 11:08
Geweldig dit.

Ik zou zelf graaag willen winnen omdat ik stiekem heul erg fan van jullie ben!
Jullie zijn zo oprecht, en daardoor voel je je meteen een soort van verbonden met jullie. Ik vind echt dat jullie 2 super dappere vrouwen zijn! Doosje vol complimenten voor jullie!

Maar om eerlijk te zijn gun ik het lieve Odette veeeeeeeel meer,
Al een aantal jaren kennen we elkaar door dit forum,
en ze zit diep diep diep in m'n hartje. Ik hoop echt dat zij hem mag winnen...

Via proud kunnen jullie me db'en, want ik zie geen vakje oid voor een email adres..

Xoxo Marit
Nikki - Maandag 21 mei 2018 11:08
Ik kijk al anderhalf jaar naar het kanaal van 'Ik vrouw van jou'. Ik vind het mooi hoe puur Joyce en Scarlet zijn en hoe ze laten zien dat hun leven niet perfect, maar wel echt is. Ze laten zien dat psychische ziektes net zo'n probleem zijn als lichamelijke ziektes en ik weet zeker dat dit een steun is voor velen. Ik zou het boek dolgraag lezen, want de meiden zijn een inspiratie voor mij. Het lijkt me dan ook onwijs leuk om het boek te winnen. Anders is het een mooi cadeau om te vragen aan vrienden voor mijn verjaardag op 10 juli.
Ruth - Maandag 21 mei 2018 11:08
Wauw, wat een leuke win actie! Ik zou dit boek heel graag eillen hebben/ lezen! Ik heb jullie “ontdekt” via Scarlet bij Proud! Ook al ben ik bijna 60 ik kamp al jaren met een eetstoornis en Scarlet heeft mij enorm geïnspireerd om te blijven vechten tegen deze ziekte met resultaat! Ik kijk ook altijd naar jullie vlogs en dat maakt mij vaak blij en zet me weer met beide benen op de grond als ik het soms weer even moeilijk heb! Dus vandaar dat ik ook heel graag jullie boek wil lezen, zodat ik daar ook weer motivatie uit kan halen! En natuurlijk omdat de recensies zo goed zijn , ben ik heel benieuwd!

Groetjes van Ruth!
Milou - Maandag 21 mei 2018 11:12
Het lijkt me een heel bijzonder boek echt jullie leven en ik vind jullie YouTube kanaal ook heel erg leuk en zou DAT Dan zo graag in dit boek Willen hebben :) Al's ik win krijgt het een mooi plekje en lees ik t denk ik minimaal wel elk uur door het lijkt me heel tof ook vond ik de krachtvoer van scarlet heel leerzaam en fijn om naar the kijken
memari - Maandag 21 mei 2018 11:12
Het zou mij heel leuk lijken hem te winnen.
ik heb al tijden niet meer gelezen.
en scarlet ken ik natuurlijk van hier.
het lijkt me een mooi boek vooral omdat het leven niet altijd over rozen gaat
en dit niet onbesproken blijft.
Anellin - Maandag 21 mei 2018 11:18
Natuurlijk zou ik super graag jullie boek willen winnen! Jullie zijn beide bijzonder inspirerende dames. Ik weet zeker dat jullie boek ook als inspiratiebron voor mij zou zijn!
Sil - Maandag 21 mei 2018 11:19
Whaaaaaaaaaa, ik vrouw van jouw, Sillie Billie.....50 jaar en nog worstel ik iedere dag met deze issue's, ren me te pluren om de kilo's eraf te krijgen die aan komen waaien door ze noemen het de overgang, zoveel van te genieten maar er soms gewoonweg niet van kunnen genieten. Het gevecht met een vette kleffe bak party snacks. Iedereen tevree proberen te houden.....en Ik ? Wie ben ik ? Ik weet het op mijn vijftigste nog niet ! Wat wil je later worden ......?
1 Ding, gelukkig !
Livingadifficultlife - Maandag 21 mei 2018 11:25
Ik zou het boek ontzettend graag willen winnen. Ik kijk al een hele tijd naar het kanaal 'Ik Vrouw Van Jou' en ik vind het heel bijzonder dat jullie overal open over zijn. Jullie winden er geen doekjes omheen en maken het niet mooier dan het is. Daar heb ik veel bewondering voor!

Liefs
Sanne Anoniem - Maandag 21 mei 2018 11:31
Lieve Scarlet en Joyce,

Vol bewondering kijk ik elke keer weer naar jullie video's. Wauw, wat heb ik een respect voor jullie. Jullie geven niet op na een tegenslag, nee, jullie helpen elkaar er doorheen en komen er uiteindelijk weer samen en sterker uit. Ik vind het mooi te zien dat jullie emoties oprecht zijn, niets is 'gemaakt' en dat geeft mensen kracht om te laten zien dat ze niet alleen zijn en dat er altijd hoop is.

Zeker voor mij zijn jullie een enorme steun, zowel jullie video's als proud2bme. De laatste maanden ga ik door een moeilijke tijd. Er is een zware depressie, een sociale angststoornis en een eetstoornis bij me gediagnosticeerd. Hier liep ik al wat langer mee, maar ik wilde doorgaan met mijn opleiding muziektherapie totdat ik niet meer kon! Elke keer weer over mijn grenzen heen, mezelf naar school slepen, mee proberen te doen in de les, om vervolgens doodmoe op mijn kamer te verdwijnen in m'n bed en de volgende dag weer hetzelfde: zien te overleven. Iedereen zei dat ik rustig aan moest doen, maar ik wilde doorgaan. Totdat ik knapte, ik kon niet meer, ik wilde niet meer, ik wilde rust. Samen met mijn therapeuten heb ik de moeilijke beslissing genomen om te stoppen met mijn opleiding. Aan de ene kant een gevoel van opluchting, aan de andere kant het gevoel van falen. Weer iets dat niet is gelukt. In 2014 was ik al eens gestopt met mijn opleiding, en dit leek echt iets voor mij te zijn! 'Je gaat dit halen, dat weet ik zeker!', zei iedereen. Niet dus.. Weer mislukt. Morgen een gesprek met alle 4 mijn psychologen om te kijken hoe nu verder. Ik probeer uit elke dag iets goeds te halen maar het wordt steeds minder en beetje bij beetje verlies ik de hoop dat het ooit goed zal komen.

Van mijn psychiater mocht ik het boek 'hoop doet leven' van 113online lenen, en ik merk dat ik hierdoor toch wat kracht heb gevonden om door te gaan. Helaas is dit boek nu uit en lijkt het me erg interessant om jullie boek te mogen lezen. De onderwerpen die in dit boek voorkomen zijn voor mij allemaal herkenbaar en ik hoop hierdoor de hoop en kracht weer wat meer terug te vinden!

Liefs, Sanne
eenzaam-bloempje - Maandag 21 mei 2018 11:34
Beste Scarlet,
Waarom wil ik dit boek winnen.
Ik kamp zelf al jaren met een eetstoornis van BN naar BED nu NAO.
Verder ben ik ook al een enkele tijd op zoek naar mij zelf omdat ik op vrouwen val en niet weet hoe hier mee om te gaan. Ook al ben ik 26 jaar. En nog nooit een relatie heb gehad. Dit komt door een trauma verleden. Hopelijk kan ik in jullie boek mij helpen.

PS Ik kijk altijd naar ik vrouw van jou. Jullie zijn echt top
Xx
Rens. - Maandag 21 mei 2018 11:38
Wauw, ik vind het zo knap en dapper van jullie dat jullie je leven vast hebben gelegd in een boek. Ik volg Ikvrouwvanjou al een lange tijd, zowel de blog als op youtube. Toen er een tijdje minder gepost werd, vond ik dit dan ook erg jammer. Vandaar dat ik nu ook blij ben dat het weer (relatief) goed gaat met jullie (en jullie toekomstige kindje). Een boek uitbrengen is hierbij echt de kers op de taart! Wie had dat verwacht een jaar geleden!
Ik zou het boek graag willen winnen. Zowel voor een vriendinnetje als voor mezelf. Dan delen we het boek wel :).

xx
Ingrid - Maandag 21 mei 2018 11:43
Wat een leuke Winactie!! Ik vind het zo mooi hoe jullie je open en eerlijk opstellen! Sterk door kwetsbaarheid! Jullie weten mensen te raken, maar ook laten jullie zien wat genieten is. Ik ben erg benieuwd naar het boek. Staat op m’n verlanglijstje voor mijn verjaardag. Hoe leuk zou het zijn om deze als eerste vervroegd verjaardagscadeautje te krijgen?

Groetjes Ingrid
Lenty - Maandag 21 mei 2018 11:43
Angst om volwassen te worden, depressiviteit en een eetstoornis.
Het niet perfecte leven maar de werkelijkheid.
Dit zijn thema,s dat echt aansluiten bij mij, en waar ik graag de realiteit over wil lezen.

Scarlet en Joyce zijn voor mij 2 voorbeelden, tonen eerlijkheid en oprechtheid.
het tonen van de werkelijkheid vraagt dan ook heel veel kracht.

Ik ben heel benieuwd naar het boek en hoop hier voor mezelf veel kracht en inzichten uit te halen, om de werkelijkheid ook weer een eerlijke kans te geven.

Ik hoop dit boek dan ook te winnen om mijn eigen proces weer vooruitgang te laten boeken.
Anne - Maandag 21 mei 2018 11:43
Ten eerste, wat mogen jullie trots zijn op jullie zelf zeg! Ik bewonder jullie vlogs om jullie openheid, en met de echtheid en eerlijkheid onderscheiden jullie je (naar mijn idee) van andere vlogs. Het leven gaat niet altijd over rozen, en ik vind het tof dat dat, naast alle hele leuke dingen, op jullie social media naar voren komt. En het doorbreken van taboe's, wauw! Daar kan ik alleen maar met de volle 100% achter staan!

En daarom ben ik des te benieuwder naar jullie boek! Weer een ander perspectief op jullie leven dat ik zo leuk en interessant vind om te volgen. Weer een nieuw medium om zelf ook weer wat kracht uit te halen en de positiviteit die ik hieruit haal weer naar jullie terug te stralen!

Geniet van alle dingen die gebeuren de komende tijd rondom het boek. Jullie hebben het dubbel en dwars verdient.
Ik en een vriendin gaan lekker genieten van jullie boek als het onze kant op komt. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Veel liefs! xx
aloe - Maandag 21 mei 2018 11:48
Waarom ik het boek zou willen? Ik heb via proud2bme jullie ontdekt, en elke vrijdagochtend kijk ik jullie vlog. Eigenlijk is het elke week een taartje of een kers op de taart voor mij. Jullie motiveren om te eten, leven en écht te zijn. Want jullie willen zo puur en rauw vloggen. Via proud heeft scarlet mij geholpen, en via ik vrouw van jou nu weer op een geheel andere manier. Ik wil dan ook zeker weten het boek lezen want dat beloofd nog meer beschreven taboes die ik zeker zal herkennen en daardoor zal leren erkennen. Liefs aloe
*** - Maandag 21 mei 2018 11:53
Tsja ... Probeer maar eens een goede reden te bedenken waarom je dit boek NIET zou willen lezen/winnen. ;-)

Een boek geschreven door 2 dynamische powervrouwen! Waarin met humor moeilijke thema's worden aangehaald.
Volgens mij is dit een must-read voor iedereen: voor ieder jong meisje dat ergens mee worstelt, voor iedere vrouw die haar weg zoekt, voor iedereen die een realistische kijk wil krijgen op de thema's die jullie aanhalen, voor iedereen die houdt van een boek dat vlot geschreven is, ... En ja, zelfs voor iedere man die wat meer wil weten over het complexe leven van vrouwen ;-)
Palu - Maandag 21 mei 2018 11:55
Ik heb het boek al! Super leuk, zeker een aanrader !
maddy - Maandag 21 mei 2018 12:07
ik zou het graag winnen omdat ik nieuwsgierig ben
Amanda - Maandag 21 mei 2018 12:19
Het lijkt mij super om dit boek te winnen. Ik ben heel nieuwsgierig hoe jullie jullie mooie, minder mooie en moeilijke kanten laten zien in het boek. Ik struggel al heel lang met eetstoornis nao en automutilatie. Elke keer opnieuw probeer ik er geen last van te hebben en te genieten maar door alles van onder andere sociale media, wordt ik weer beïnvloed, om toch maar minder te eten, te lijnen of te beschadigen. Maar ik wil ook graag met mijn man kinderen, maar als ik mijzelf beschadig dan zijn we niet vaak intiem en dat zet onze relatie onder druk. Jullie boek lijkt mij zo heerlijk open en tegelijk kwetsbaar. Zie er naar uit om hem te lezen.

Liefs amanda
Maureen - Maandag 21 mei 2018 12:27
Hoi Scarlet en Joyce,

Superleuk dat jullie deze winactie doen. Het lijkt me supertof om een exemplaar in de kast te hebben staan. Ik neem dit boek mee op vakantie en heb hem waarschijnlijk binnen een dag versleten!

Ik kijk met veel plezier de vlogs en kijk een week van te voren al uit naar de nieuwe vlog. Ik vind het echt mooi en bijzonder om een kijkje in jullie leven te mogen hebben en waardeer het dat jullie zo eerlijk zijn over jullie leven. De leuke kanten en minder leuke kanten!

Ik zie het boek graag op de deurmat verschijnen!
En mochten jullie tijd hebben, mag je hem natuurlijk altijd persoonlijk komen afleveren ;)!!

Groeten,
Maureen Achterberg
Tessaxx - Maandag 21 mei 2018 12:35
Hoi Scarlet en Joyce,

Superleuk dat jullie een boek hebben geschreven om de taboes te bespreken! Ik heb ontzettend veel aan jullie youtubekanaal en proud2bme die ik allebei regelmatig lees en kijk. Ik zou supergraag jullie boek willen winnen omdat ik 3 welen geleden begonnen ben met mijn eetstoornisherstel na jarenlang eetproblemen te hebben gehad. En zit nu ook nog is in mn examenperiode wat heel erg zwaar is. Jullie boek zou mij heel erg helpen!

Xxx
Elizabeth4 - Maandag 21 mei 2018 12:50
Wat tof dat jullie een boek hebben geschreven! Ik kijk altijd met plezier jullie vlogs en vind het daarin zó fijn, dat jullie laten zien hoe het echt is!
Ik hoop herkenning te vinden in jullie boek, want van veel van de besproken onderwerpen heb ik last. Ik hoop ook nog dat het boek me motiveert en inspireert!! En een goede dosis humor kan ik wel gebruiken, en die hebben jullie :)
NeverlandNatascha - Maandag 21 mei 2018 13:14
Hoi!


Een Belgisch meisje hier. Enkele maanden geleden gaf ik aan mezelf toe dat ik toch meer voor meisjes, vrouwen voel dan voor jongens. Ik ging een relatie aan met een vrouw en lichtte mijn omgeving in. Mijn leven draaide 180 graden! Nu ben ik best nog enorm zoekende, onzeker en aan de slag met mijn eetstoornis die al jaren meespeelt. Ik volg de 2 dames al lang en heb zo veel respect voor hen. Sinds kort woon ik alleen. Nooit gedacht! Nu zou ik het boek mezelf ook graag cadeau doen maar met net alleen te wonen is dat even financieel moeilijk ;). Het zou dan ook heel fijn zijn mocht ik mijn dag kunnen invullen met het lezen van een geweldig boek waar ik zo hard naar uitkijk. 


Door de 2 dames blijf ik vechten. Ze leren me door vallen en opstaan dat je er ook geraakt ik hoop dat ze deze reactie ook lezen. Deze dametjes bezorgen me steeds wat afleiding en een glimlach! Dank je dames! 


Lieve groetjes uit een warme thuis

kokosnootje - Maandag 21 mei 2018 13:22
Beste Proud,

Ik zou het boek graag willen winnen omdat ik samen met jullie wil strijden om de vele onnodige taboes te doorbreken rondom de besproken thema's.
Bente te vaarwerk - Maandag 21 mei 2018 13:35
Hoi! Wat leuk dat jullie dit hebben gemaakt! Ik zou graag zo’n boek willen winnen om mezelf weer wat lees-momentjes te gunnen. Ik heb geen leuke boeken meer maar wil toch oefenen weer iets meer te lezen, en dit boek spreekt me echt aan!!
Maartje - Maandag 21 mei 2018 14:32
Ik wil dolgraag meedoen .
Ik zit momenteel.bij human concern.in.Tilburg en.ga binnenkort naar naar de kliniek in.Portugal van.hun om.
Ik heb vanaf.mijn 17de tot nu een.eetstoornis ben.nu 35 jaar en wil niks liever dan.leven vandaaf dat mijn.keus is gevallen op het Be-leef behandeling in Portugal en ik hoop dat dit mij opweg gaat helpen met hetstellen.
Aan mijn.motivatie ligt het niet, want ik ben voor het eerst in.mijn.eetstoornisjaren zo gemotiveerd om te herstellen en ga er dan.ook alles aan.doen om dit te bereiken.
Ik heb het er behoorlijk zwaar mee nu maar ik vecht als een.tijger.
Ik ben.begonnen met zes keer eten, mijn bloedwaardes zijn goed, mijn bloeddruk is goed en.dit voor het eerst sinds mijn.17 de.
Ik hou vocht vast als een.malle en.kom.kilos aan maar ik zet door en misschien kan dit boek mij hierbij helpen in mijn herstel dus ik doe dolgraag mee !😊
Liefs maartje
Ilonca - Maandag 21 mei 2018 14:39
Hoi, wat super leuk dat jullie een win actie doen! Ik volg jullie al sinds het begin van jullie YouTube kanaal en nog steeds volg ik jullie met heel veel plezier! Ik heb jullie ontmoet op de DYTG2015 en dat vond ik zo leuk! Ik vind jullie zó tof samen! Vertellen over het vinden van een zaaddonor, vooroordelen wegnemen rondom lesbi's, taboes doorbreken met betrekking tot psychische problemen en nog veel meer, gewoon het échte leven laten zien en dat vind ik zo tof aan jullie.

Het lijkt me super leuk om jullie boek te lezen en ik weet zeker dat het een top boek is!

Jullie zijn toppers.

Liefs
Puck - Maandag 21 mei 2018 14:47
Ja, dit boek wil ik, héél erg graag zelfs!
Ik ben een hele grote fan van jullie, al vanaf het begin, toen er van een boek (en een kindje ;-) ) nog lang geen sprake was. Via Proud2Bme kwam ik op Ikvrouwvanjou, omdat ik zo benieuwd was wie Scarlet nou was en wie de sterke vrouw was die ooit deze site heeft opgericht. Zij is niet alleen Proud2Bme, zij is meer. Net zoals iedereen niet alleen is wat je ervan ziet of weet, maar zoveel meer. Daarom kwam ik terecht op Ikvrouwvanjou en ik kwam erachter dat ook deze blog me enorm aansprak. Niet omdat ik op vrouwen viel, maar gewoon omdat ik zag dat Joyce en Scarlet twee vrouwen zijn die écht zijn en echt leven, die zich voor niets en niemand schamen en ongelofelijk eerlijk zijn. Zoveel herkenning haal ik eruit, elke dag weer. De vlogs kijk ik met een grote lach op mijn gezicht en soms met een kleine traan omdat ik mee leef met jullie en het prachtig vind te zien hoe jullie zo echt en realistisch zijn. Nee, soms heb je helemaal geen zin om naar een sociale afspraak te gaan en wil je lekker met je bord kant-en-klaar eten op de bank voor een goede film duiken, helemaal alleen. Zó fijn vind ik het om te zien dat dit bijvoorbeeld heel normaal is en dat je niet de enige bent. Net als dat je soms ruzie hebt met degene van wie je houdt, dat je de druk voelt om elke dag iets nuttigs te moeten doen terwijl je daar helemaal geen zin in hebt, maar dat het leven ook heel erg leuk en bijzonder kan zijn. Jullie laten mij al een aantal jaar zien dat ook als je hele heftige dingen in je leven mee hebt gemaakt, er alsnog iets heel leuks van te maken is, op je eigen manier.

En dat is waarom dit boek me nog zoveel meer (h)erkenning, liefde en lol kan geven en waarom het boven aan mijn lijstje staat!

Hele dikke knuffel, Puck
sparkle1991 - Maandag 21 mei 2018 14:57
Ahjaa! Dolgraag maak ik kans. Steeds als ik ‘m voorbij zie komen, wil ik ‘m hebben.
Ik hoop dat het net dat zetje zou geven om door te gaan. Om te blijven strijden en te zien dat ik niet alleen sta. Dat er veel moois is en jullie al jullie strijd en moois hebben kunnen delen in je mooie boek. Jups! En misschien dat het me even weer wat meer licht laat zien in duisternis.
Merleeexo - Maandag 21 mei 2018 15:17
Ooeee, ik zou het super vinden om dat boek te winnen! Ik zit nu bijna aan het einde van mijn traject en ik ben bijna klaar. Ofja, ik ben al heel lang klaar met die eetstoornis alleen gaat dat niet zo makkelijk weg natuurlijk 😉 wel zou ik dit een super 'cadeautje' vinden als definitieve afsluiter van mijn behandelingen. Ik ben stiekem toch wel heel erg trots op mezelf hoe hard ik gevochten heb en het ook nog bijna overwonnen heb! ❤ En ik ken nog een paar meisjes uit de kliniek waar ik een hele goede band mee heb. Dus als ik het boek uit heb en ik weet het zeker, kan ik het boek ook doorgeven aan mijn vriendinnetjes! Dat zou toch hartstikke leuk zijn! Maar eerst ga ik er zelf natuurlijk van genieten!
Groetjess ❣
Anneroos - Maandag 21 mei 2018 15:29
Hey ik volg jullie al een hele tijd en daarom heb ik het boek ook meteen besteld toen het uit kwam, maar heel veel succes met kiezen uit al die mooie reacties!
xjasminee - Maandag 21 mei 2018 15:51
Heeey Joyce en Scarlet,
Wat ongelooflijk leuk dat jullie het boek ''ik vrouw van jou'' hebben geschreven. In de vlogs op jullie YouTube kanaal heb ik jullie gevolgd met hoe jullie telkens weer iets af hadden voor het boek. In de vlogs zijn jullie altijd zo open (dat vind ik ook zo leuk aan jullie, jullie doen wat goed voelt en trekken je meestal niks aan van anderen) ook zie je vaak hoe jullie omgaan met ups en downs. Jullie zijn een grote motivatie en inspiratie voor mij! En nu jullie ook een boek hebben geschreven zou ik hem echt zoooo graag willen lezen. Ik ben dus echt super benieuwd naar het eindresultaat en zou daarom erg graag een boek willen winnen! ik zit nu midden in mijn examenperiode en hierna heb ik genoeg vrije tijd om hem te lezen, waarschijnlijk heb ik hem al binnen 1 dag uit en kan ik hem wel veel vaker lezen dan 1 keer (wat sowieso gaat gebeuren haha).
-xxx- mij
Kimberley Janssen - Maandag 21 mei 2018 15:51
Volg jullie al een tijd via YouTube, waar jullie ons natuurlijk al een beetje op de hoogte hielden van jullie allereerste boek. Ben ontzettend blij voor jullie; een eigen uitgaven waar jullie hard aan hebben geploeterd. Hoe gaaf is dat?! Waar ik vooral onwijs benieuwd naar ben, is naar hoe jullie het leven hebben beleefd en wat er bij kwam kijken. Genieten van jullie boek ga ik geheid doen. Ik zie mezelf al zitten, op m'n slippers in zomer kleding, in het park, met een ijsje en jullie exemplaar. Laat de zomer maar komen!
Ashley - Maandag 21 mei 2018 16:18
Ik wil het boek heeeel graag lezen!
Vol bewondering kijk ik steeds naar jullie video’s en lees ik jullie blog
Ik vind het zo enorm knap hoe eerlijk en echt jullie zijn.
Jullie tonen het echte leven en niet alleen het perfecte platen.
Jullie doen dit echt heel goed, respect!

Enorm dapper hoe jullie je overal doorheen vechten en achter jullie dromen aangaan. Dat inspireert me, en ik denk dat jullie boek me nog veel meer zal inspireren.
Ga zo door, & ik wens jullie heel veel geluk!

Liefs x
Herma van der Kooij - Maandag 21 mei 2018 16:31
Ik wil dit boek heel graag winnen voor mijnl lieve moedige kleindochter
Aline Neven - Maandag 21 mei 2018 17:16
Ik heb veel respect voor mijn nichtje . Ik gun haar dit boek van harte
Gineke - Maandag 21 mei 2018 17:19
Heey Scarlett,

Jij bent echt een groot voorbeeld voor mij omdat jij ondanks je terugval je niet uit het veld liet slaan en dat je samen met Joyce zo'n mooi nieuw hoofdstuk, ;) bent begonnen! Ik zit nu zelf ook in een spannende periode omdat ik sinds kort op mezelf woon en met mijn bijna overwonnen eetstoornis (binge eating disorder) dit ook een pittige nieuwe uitdaging word. Daarom zou jullie boek mij veel kracht en steun kunnen geven om deze nieuwe periode met beide handen aan te grijpen!


Liefs Gineke
Lau - Maandag 21 mei 2018 17:27
Wauw! wat een cover alleen al, fantastisch!
Ik ben enorm benieuwd naar jullie boek.
Ook zou ik het boek aan mijn ouders cadeau willen doen. Ik vertel elke keer de leukste verhalen uit jullie vlog, maar ze begrijpen er maar weinig van. Ik hoop dat ik ze met het boek meer kan laten begrijpen over waarom ik jullie verhalen zo waardeer!

Gefeliciteerd met het prachtige boek en geniet van deze toffe tijd!
I. H. - Maandag 21 mei 2018 17:39
Ik zou het het boek heel graag willen winnen. Al 2 jaar lang loop ik met een depressie rond, en daarbij ook de nadelige gevolgen (waaronder het eten). Ik hoop dat ik door het boek te lezen heel veel herkenning in kan terug vinden en ook heel veel motivatie om door te vechten. Natuurlijk gun ik het andere ook! Herstel is voor iedereen net zo belangrijk. Heel veel liefs!
Sterre - Maandag 21 mei 2018 17:39
Jaaa ik zou dit boek heel graag willen winnen! Ik zit midden in mijn herstel en durf steeds vaker keuzes te maken waar ik blij van wordt. Dit boek lezen lijkt me fijn, en een goede boost om door te zetten.

Liefs,
Ruth - Maandag 21 mei 2018 18:07
Ik heb al gereageerd, maar ik ben bijna 50 en geen 60.....
Linda - Maandag 21 mei 2018 18:14
Ik zou dit boek heel graag willen lezen. Ik volg Scarlet en Joyce al zo lang en ik geniet erg van hun videos en de booschap die ze uitdragen. Ik bewonder Scarlet en Joyce om wie ze zijn en ze weten me steeds te inspireren en ik hoop ook met dit boek!
joya - Maandag 21 mei 2018 19:04
Wow, wow, wow, zeker dat ik meedoe! Echt ...jullie zijn 2 kanjers!
Xxx
Carolien - Maandag 21 mei 2018 19:09
Ik zou graag een exemplaar van jullie boek winnen omdat jullie voor velen een grote inspiratiebron zijn en een voorbeeld.
Hoe jullie schrijven, omgaan met jullie seksualiteit, het feit dat jullie op vrouwen vallen heeft mij ook het duwtje in de rug gegeven om tegen mijn omgeving te vertellen dat ik op vrouwen van. Daarvoor wil ik jullie bedanken. Jullie zijn prachtvrouwen !
Ik hoop dat ik een exemplaar win !

Groetjes
Carolien - Maandag 21 mei 2018 19:11
Ik zou graag een exemplaar van jullie boek winnen omdat jullie voor velen een grote inspiratiebron zijn en een voorbeeld.
Hoe jullie schrijven, omgaan met jullie seksualiteit, het feit dat jullie op vrouwen vallen heeft mij ook het duwtje in de rug gegeven om tegen mijn omgeving te vertellen dat ik op vrouwen van. Daarvoor wil ik jullie bedanken. Jullie zijn prachtvrouwen !
Ik hoop dat ik een exemplaar win !

Groetjes
Bloempje - Maandag 21 mei 2018 19:21
Wat lief, aardig en attent dat jullie dit doen.zelf heb ik het niet breed en ben sinds febr afgekeurd, door problematiek..ik zal het ontzettend fijn en leuk vinden om jullie boek te lezen..en erkenning en hoop er uit te halen. Ik volg jullie wekelijkse vlogs..stiekem beetje fan van jullie. Liefs bloempje
Laura - Maandag 21 mei 2018 19:26
Ik ben heel benieuwd naar jullie boek! Ik volg jullie blogs en vlogs al vanaf het begin en vind het heel gaaf dat jullie nu een boek hebben geschreven.
Ik vind het echt heel fijn om te zien hoe jullie omgaan met het feit dat jullie lesbisch zijn. Dat zorgt er wel voor dat ik er voor mijzelf makkelijker mee om ga en soms ook een grap maak over het feit dat ik op vrouwen val.
Ik hoop dat ik win, of dat het boek over een tijdje te leen is bij de bieb (dat zou pas cool zijn :D)
Felicia - Maandag 21 mei 2018 19:42
Scarlet en Joyce, ik wil zeggen dat ik heel veel respect heb voor jullie, meer dan woorden kunnen omschrijven. Beiden hebben jullie een geweldige persoonlijkheid en ik waardeer jullie enorm, voor hoe jullie als persoon zijn en voor hoe jullie met alles in het leven omgaan. Ik wil jullie bedanken voor alles wat jullie doen, jullie geven mij zoveel motivatie om het beste uit het leven te halen en mezelf te accepteren zoals ik ben. Bedankt voor alle kracht, inspiratie, positiviteit, moed, motivatie, energie en zelfwaardering die jullie mij elke keer opnieuw geven als ik het allemaal even niet meer zie zitten. Jullie mogen trots zijn op jezelf voor alles wat jullie al hebben bereikt in het leven. Ik wens jullie al het geluk toe, vanuit het diepst van mijn hart.

Het zou een eer zijn om dit boek van jullie te mogen winnen.

xxxFelicia
Andrea - Maandag 21 mei 2018 19:51
Ik zit nog midden in mijn eetstoornis en depressie en grijp elke kans en strohalm aan wat helpend kan zijn. Boeken en artikelen lezen over dergelijke onderwerpen horen daar ook bij!
En het geeft mij wat hoop en kracht te weten dat er meer mensen zijn die kampen met dezelfde problematiek 😊
Lin - Maandag 21 mei 2018 20:41
Het lijkt me een super leuk boek, ik heb al veel goede verhalen er over gehoord. Ondertussen dus flink nieuwsgierig geworden. Lijkt me heerlijk om te kunnen lezen tijdens m'n vakantie die in aantocht is.
m - Maandag 21 mei 2018 20:52
wat super gaaf dat jullie dit doen❤
ik wil.dit boek winnen omdat ik nog midden in me strijd zit en ik het erg mooi vind en emotioneel en confronterend dat het stukje vaginisme er ook bij word gepakt ook hierin herken ik mezelf en ging bij mij alles in kleine stukjes door de jaren heen.
ik heb de stap genomen weg te gaan uit mijn vetrouwde omgeving wat met veel vallen en opstaan gepaard gaat en veel eenzaamheid dus zou het fantastisch zijn het boek te winnen om zo afleiding te hebben me minder eenzaam ga voelen vanwege alles wat erin word beschreven❤ en ooit ooit op een dag zeg ik over mezelf
shine2beyou☄ every pad you take leads to another choice an same choices could change everything💚💚💚💚
Nicole - Maandag 21 mei 2018 20:58
Erkenning en herkenning, is wat in jullie vlogs en blogs mij ontzettend helpt om iedere keer week vol te houden om te overleven. Het voelt als samen in de strijd .. daarom zou ik graag het boek winnen en lezen om iedere dag kracht op te doen om door te zetten..!! En met jullie humor en openheid puur en echt... dat is hoe ik ook in het leven sta.. en wat ik ontzettend fijn vind aan jullie

Jullie zijn een prachtig stel!!!
En gun jullie alle geluk en liefde samen en met jullie wondertje in de buik (en straks eruit hahaha na 9mnd) en natuurlijk poes en Sjors

Liefs Nicole
Meaghan - Maandag 21 mei 2018 21:43
Erg gaaf dat jullie een winactie houden van het boek. Ik ben er erg benieuwd naar! Ik volg Scarlet al een hele lange tijd. Eerst alleen via Proud2bme, maar later ook via Ik Vrouw van Jou. Scarlet heeft mij geholpen om te genezen van mijn eetstoornis, stapje voor stapje. Alle goede, oprechte en eerlijke blogs hebben mij enorm geholpen in mijn herstel. Ook vind ik dat Scarlet en Joyce echte powervrouwen zijn, waar iedereen een voorbeeld aan zou kunnen nemen. Altijd kijk ik met veel plezier naar de vlogs, lees ik met plezier de blogs en bewonder ik het dat er voor deze dames eigenlijk geen taboe bestaat. Alles wordt besproken en 'de waarheid' wordt altijd getoond. Dat inspireert mij en daarom ben ik ook zo benieuwd naar dit boek. Het staat vast vol levenslessen en goede verhalen, waar ik zelf weer motivatie en inspiratie uit kan opdoen. Deze dames helpen mij om het beste in mijzelf naar boven te halen en om mijzelf te tonen zoals ik ben. Ik ben erg nieuwsgierig naar het boek! Volgens mij hebben Scarlet en Joyce hier hard aan gewerkt om iets moois neer te zetten.
Edina - Maandag 21 mei 2018 22:15
Ik vind het echt mega tof dat jullie nu jullie eigen boek hebben. Zelf vind ik jullie blog en video’s super leuk om te zien en te lezen. Jullie 2 zijn echt een topduo en zijn altijd zo spontaan,en dat vind ik juist leuk! Ik zou dit boek echt enorm graag willen lezen,ik ben er dus ook heel benieuwd naar! Het lijkt mij echt zo’n mega tof boek om te lezen!
Annebelle - Maandag 21 mei 2018 22:52
Wat leuk deze giveaway! Ik zou het boek graag willen winnen kortweg omdat ik echt heel geïnteresseerd ben in jullie verhaal. Ik kijk nu sinds een tijdje met veel plezier naar jullie vlogs en leef dan ook echt met jullie mee. Eigenlijk ben ik midden in jullie leven gevallen. Ik zou dus graag het verhaal vanaf het begin lezen! Ik heb veel bewondering voor jullie. Liefs Annebelle
cindy - Maandag 21 mei 2018 22:55
Ik volg de website veel, maar een boek in handen hebben haalt het dichter naar je toe.
C - Maandag 21 mei 2018 23:28
Hoi Lieve Scarlett & Joyce,

(ik denk nog vaak aan je lieve berichtje Scarlett die je me stuurde toen je me tegenkwam in de Ursula hier op het forum, ik vond dat zo bijzonder en dat (doet nog steeds) mij heel erg goed!) Ik vindt jullie zo bijzonder mooie mensen!

Helaas gaat het nog slechter dan toen ik je tegenkwam& krijg ik een rm/ibs.. wat ik nog wel fijn vindt om te doen (en me te vermaken) is lezen.. daarom leek het mij erg leuk om dit boek te mogen lezen, er wat afleiding ervan te hebben. Ik probeer kleine lichtpuntjes te zoeken, en dit zou toch een klein lichtpuntje in deze moeilijke tijd zijn..

Ik hoop dat het met jullie goed gaat! Heel veel lieffs! xxx

Vera - Maandag 21 mei 2018 23:35
Wauw, deze giveaway!
Ik zou het boek graag willen winnen, omdat ik ervan wil leren. Ikzelf worstel ook met bepaalde thema’s die in het boek voorkomen en ik hoop uit die herkenning kracht te halen.
Liefs, Vera
AnniekeB - Dinsdag 22 mei 2018 05:54
Ik zou graag winnen. Vanuit mijn opvoeding ben ik niet grootgebracht met een relatie tussen twee mensen van hetzelfde geslacht (pfoe, wat een volzin), en al helemaal niet bij wat daar allemaal komt kijken. Tja, sorry.. Nu ben jk zelf getrouwd en ook mama en ik wil daar - zeker icm mijn eigen kinderen- breder en ook genuanceerder naar kijken. Dit boek zal me daarin zeker kunnen helpen en ik hoop het dan ook te mogen winnen.
Arianne - Dinsdag 22 mei 2018 08:37
Ja, lijkt me echt heel leuk. Jullie zijn zo open over alles, en ik denk echt dat dat heel veel kan helpen in het leven. Niet alles gaat altijd goed, en dat hoeft ook niet. Het lijkt me zo leuk om dit boek te winnen!
Femke - Dinsdag 22 mei 2018 09:19
Ik wil dit boek heeeel graag hebben. Omdat ik heel veel van ikvrouwvanjou hou!! En het me gewoon echt een heel tof boek lijkt. En ik denk dat ik er veel steun uit kan halen. Groetjes Femke
yvonne - Dinsdag 22 mei 2018 10:46
Ik wil het boek graag winnen voor mijn dochter.
3 jaar geleden kreeg zij anorexia, een hel was het. 3 maanden ziekenhuisopname, sondevoeding, op het randje heeft ze gelegen. Gelukkig was zij zo sterk om deze ziekte te overwinnen. Wat waren we gelukkig en blij. Het leven lachte haar weer toe, ze straalde weer, leefde en genoot! Tot er toch weer een moment in haar leven kwam dat het fout ging. Ze kreeg vreet buiten en kon niet meer stoppen... ze raakte depressief en zit nu nog steeds in die depressie. Aan de medicatie. En dan de boulimia er nog bij. Ik hoop dat dit boek misschien weer een klein lichtpuntje is voor haar.
a. - Dinsdag 22 mei 2018 15:20
oh dit boek he; zit al vanaf lancering in mijn mandje bij bol, maarrrrrrrr wil m pas in huis hebben wanneer ik thuis meer rust heb om te kunnen lezen. Te druk nu op mijn werk.
Taboes doorbreken zijn jullie fantastisch in; herken veel in jullie. De eetstoornis, op een andere manier zwanger worden dan 'normaal' gesproken de manier is, depressie, openheid en realiteit..

Liefde voor jullie en ik ga duimen!
Pinklady - Dinsdag 22 mei 2018 15:56
Ha Scarlet en Joyce,

Dit boek staat hoog op het verlanglijstje van mijn vriendin en dus wil ik het haar geven. Wij hebben een relatie, die net als die van jullie, niet alleen maar leuk is. Samen vechten we om de struggles veroorzaakt door onze bagage van vroeger te overwinnen. We kijken wekelijks samen jullie vlog, en die inspireert bijna altijd weer een gesprek tussen ons. We nemen een voorbeeld aan jullie omgang met jullie issues en relatie, en bewonderen jullie openheid, eerlijkheid en respectvolle omgang met elkaar. Het boek heeft voor ons een soortgelijke functie als de vlogs: Leuk lezen, en stof tot nadenken over onze eigen relatie.

Ik ben van plan om het boek voor mijn vriendin te kopen. Om te laten zien dat ik om haar geef, voor haar wil vechten, en vooral als symbool voor het doel dat we hebben: net zo sterk en blij met elkaar zijn als jullie, zoals mij heel duidelijk werd uit jullie blog over het 10-jarig samenzijn én het huwelijksaanzoek. Zo lief als jullie nu zijn, waren wij ooit, en willen wij ook weer zijn! Het boek voor haar winnen zou natuurlijk héél leuk zijn, maar in het andere geval ga ik het gewoon voor haar kopen (dus verkooptechnisch heeft het totaal geen zin om het boek aan mijn vriendin te geven)!
Vienna - Dinsdag 22 mei 2018 17:08
Lieve Scarlet en Joyce,

Jaren lang kon ik niet huilen. Ook niet bij films. Terwijl ik eigenlijk van mezelf zo'n drol ben die nauwelijks het nieuws kan kijken omdat ik het te heftig kan vinden ;).

De laatste tijd leer ik om te voelen, om te huilen en om weer echt te lachen! Jullie vlogs en video's helpen mij daar enorm bij omdat jullie voor mij een voorbeeld zijn in het durven om je kwetsbaar op stellen. Dat je bang mag zijn en verdriet mag tonen. Dat dat menselijk is. Jaren lang heb ik me verstopt, niet geleefd maar overleefd. En nu voel ik door jullie vlogs en video's dat ik leef! Vanmorgen rolden de tranen over mijn wangen bij het zien van het huwelijksaanzoek en eerder bij de video waarin jullie vertelden zwanger te zijn. Ik voel, ik huil en voelen is ervaren dat je leeft!

Door concentratie problemen was ik lang niet in staat om te lezen, maar het gaat steeds beter en ik zou het zo gaaf vinden als jullie boek het eerste boek wordt dat ik weer uit lees! Daarom zou ik heel graag willen winnen :).

Heel veel liefs,
Vienna


Bluemoon - Dinsdag 22 mei 2018 17:41
Aaaah zo tof! Ik zou, net zoals ieder ander hier, het boek ontzettend graag willen winnen. Ik volg Ikvrouwvanjou al een aantal jaar en was naast de vlogs altijd fan van jullie sketches! De eerlijk- en oprechtheid die elke vlog en blog weer naar voren komt waardeer ik enorm. Heel veel bewondering voor jullie als mensen, zo krachtig maar zo 'down to earth'. En of ik nou win of niet, ik wil jullie in ieder geval bedanken voor jullie fijne toevoeging in de blog en vlogwereld. ♥
Sanne - Dinsdag 22 mei 2018 22:04
Wat zou ik dit boek graag willen lezen, maar heb helaas niet de financiële middelen om het zelf aan te schaffen. Ik volg ik vrouw van jou al van jet begin af aan. Wat heb ik moeten huilen en lachen om alle vlogs en mooie sketches. Wat kunnen Scarlett en Joyce ontzettend trots zijn op alles wat ze samen hebben mogen bereiken. Ik wens jullie alle moois toe met jullie kleine ik en natuurlijk in alle voorbereidingen. An jullie huwelijk.

Heel veel liefde toegewenst
WakeMeUp - Woensdag 23 mei 2018 01:30
Ik volg jullie vlogs al een hele tijd en ik wil zeggen dat ik veel bewondering voor jullie heb. Jullie oprechtheid en openheid waardeer ik enorm. Ik wens jullie alle goeds, met de mooie dingen die er aan gaan komen.

Ik hoop deze week nog bij de boekhandel te komen. Ik ben zeer benieuwd naar jullie boek!
Anna - Woensdag 23 mei 2018 06:52
Een boek over het leven, de liefde en vooral ook over overleven. Het leven is niet makkelijk Een boek voor hoop,klinkt bemoedigend. Ik wil het graag lezen
Xrecovering - Woensdag 23 mei 2018 13:57
Ik zou dit boek willen winnen. Omdat het verschillende thema’s aanhaalt wat ik interressant vind. Verder is dit dan ook handig nu ik net een weekje uit de kliniek mag, om op vakantie te gaan na 9 maanden opname, om dan terug hopelijk de moed te vinden om er verder voor te gaan, en de behandeling daarna ook te kunnen afronden. En ik jullie natuurlijk fantastisch vind!
Henriette - Woensdag 23 mei 2018 14:29
Ik zou dit boek graag willen winnen voor mijn dochter.
Zij kijkt graag de filmpjes en wordt daar helemaal blij van.
Anne-Maria - Woensdag 23 mei 2018 21:47
Helloa,
Scarlet en Joyce, ik heb jullie nauw gevolgd en doe dat nog steeds. Ik vind het heel fijn hoe open jullie zijn, taboedoorbrekend en inspirerend. Ik ben oprecht heel benieuwd naar jullie boek en zou het graag willen hebben, juist omdat ikzelf ook stoei met de thema's waar jullie zo over delen, en ik hoop in jullie boek ook over schrijven.
wietje24! - Woensdag 23 mei 2018 22:32
ik heb het boek ook al
heel leuk het eruit ziet, maar nog niet gelezen

xx
Kiezel - Vrijdag 25 mei 2018 16:05
Jullie laten mij zien dat je er mag zijn met je inperfecties. Ik word door jullie gemotiveerd om verder te gaan omdat ik zie dat ook jullie uit een dal zijn gekomen. Jullie maken mij blij op dagen dat ik het niet meer zie zitten. Dit boek zou goed te pas komen om mezelf iets te gunnen want ik wil het heel graag lezen maar gun mezelf dat niet. Iets waar ik tegen moet vechten en wat ik ook zeker doe, dit zou mij weer een stapje verder helpen.
Liefs Kiezel
Debbie S - Vrijdag 25 mei 2018 18:10
Mail verstuurd :D ♥

Benieuwd naar jullie boek, omdat ik altijd jullie videos en online social media nieuwtjes volg, Proud al vanaf begin tijd, en dat heeft mij ook veel geholpen in die begin tijd en later ook via jullie youtube filmpjes, dus ben onwijs nieuwsgierig naar jullie boek! Zeker na dat filmpje van die uitgeverij, en zag dat jullie op 9 in de bestseller lijst zijn binnen gekomen GEFELICITEERD op naar die nr 1 plek dames ;)

In mijn mailtje nog iets meer toelichting + hierboven gedeelde stukje ;)

Alle geluk en goeds Scarlet & Joyce !
Sterregoesforit - Dinsdag 29 mei 2018 21:04
Hii Scarlet en Joyce,

Ik weet niet of ik nog op tijd ben (ik hoop het heel erg), maar ik doe ook onwijs graag mee met de winactie van jullie boek!! Ik wil het sowieso supergraag lezen, maar had nog even gewacht met bestellen i.v.m. de prijs (ik dacht: ik vraag het voor mijn verjaardag :D), maar als ik het nu al kan krijgen en lezen door middel van deze winactie zou dat helemaal super zijn! Want eigenlijk kan ik echt niet wachten om het te lezen ;-)

Ik kijk jullie vlogs allemaal en volg jullie op de voet via Instagram, Ikvrouwvanjou en ook Proud, dus daarom weet ik zeker dat dit boek iets voor mij is!! Ik ben heel erg benieuwd naar jullie open, taboedoorbrekende, kwetsbare en dappere verhaal en zou het heel graag lezen ♥ Ik ben trots op waar jullie nu staan en jullie zijn echt een voorbeeld voor me. (ik heb serieus vorige week gedroomd dat ik bij jullie langs mocht komen op de thee, haha xD) En ik vind jullie ook allebei hele leuke spontane gezellige meiden! En ik vind het superbijzonder om jullie te volgen en het verhaal rondom jullie zaaddonor-zoektocht, zwangerschap en trouwaanzoek en boekpresentatie mee te krijgen, dus ben nu benieuwd naar de details en vanuit jullie :)

Liefs en ga zo door! Ik blijf jullie sowieso volgen. :D ♥