Blond Amsterdam magazine

 

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik ben gek op Blond Amsterdam! Ik heb hun kopjes, theekan, mokken, lepeltjes, borden, en nog veel meer. Vanaf nu is daar weer iets nieuws bij, Het Blond Magazine! Een tijdschrift wat volledig is gebaseerd op dit populaire Nederlandse merk met als insteek: Colour your life. Vanaf 23 oktober lag het eerste Blond Magazine in de winkels. Natuurlijk moest ik hem ook halen, in dit artikel vertel ik jullie wat ik van het tijdschrift vind en wat je ervan kan verwachten.

Blog

Het Blond Magazine is 116 pagina's dik en kost € 4,95, ik ben benieuwd of dit het geld waard is. De vormgeving van de tijdschrift vind ik in ieder geval erg leuk. Helemaal in het thema van Blond Amsterdam, maar niet al te druk en goed overzichtelijk. De cover van het tijdschrift ziet er ook goed uit, ze hebben gekozen voor mooie kleuren en een leuk lettertype. Op de cover staan Femque van Geffen en Janneke Dröge. In het tijdschrift geven zij een inkijkje in hun leven en hun inspiratiebronnen.

Blond

Het tijdschrift begint met een kleine inleiding van Janneke en Femque. Ze hebben tijdens hun twaalf en een half jaar samenwerking al zo vaak gedroomd over een eigen magazine. Er waren zoveel mogelijkheden en keuzes, hoe konden zij zichzelf onderscheiden? Gelukkig stond er een hele redactie achter hun en now a dream came true! Het thema Colour your life is gekozen omdat ze altijd op zoek zijn naar kleur. Of ze nou lunchen of zakelijk bezig zijn, het gaat altijd over kleur. 'Kleur bindt ons'.

Blog

Nadat ik eenmaal de inhoud pagina van het tijdschrift had gelezen werd ik al helemaal enthousiast! Na de inhoud pagina komen er een aantal pagina's over ‘Achter de schermen bij Blond'. Het bestaat uit een leuk interview met Janneke en Femque, vormgegeven met prachtige foto's. Het interview is een aantal pagina's lang maar zeker niet saai. Het interview is zo opgebouwd dat het lijkt alsof je zelf aanwezig bent in het gesprek, erg leuk!

Blog

Dit vind ik misschien nog wel het leukste gedeelte uit het Blond Magazine genaamd ‘Buurtje van Blond'. De adresjes in de Amsterdamse Pijp. Nou moet ik zeggen dat ik nog niet heel vaak in de Amsterdamse Pijp ben geweest dus dit komt goed van pas. Ook Blond zit gevestigd in de Amsterdamse Pijp wat ik nog niet wist. De pagina's zijn erg leuk vormgegeven en helemaal in de stijl van Blond. Bij elke Hotspot wordt een mooie foto weergeven met een stukje tekst, ik heb al veel nieuwe plekjes ontdekt dankzij het tijdschrift!

Blond

Ook heb je een aantal pagina's met inspiratie voor leuke cadeautjes en hebbe dingetjes, mooie spullen voor in huis, en leuke inspiratie voor je eigen moodboard. Genoeg inspiratie dus in dit tijdschrift.

Blog

Zo vind je nog veel meer in het tijdschrift. Blond vertelt jou hoe je een perfect kerstfeest kan plannen met leuke ideetjes. Ook vind je genoeg inspiratie voor lekker eten en meer.

Blond

Ben ik tevreden over dit tijdschrift? Ja zeker! Het Blond Magazine is precies wat ik van Blond had verwacht, ze hebben mooi werk geleverd. Ik vind de prijs van €4,95 wel hoog maar tegenwoordig zijn de tijdschriften helaas steeds duurder. Ik ben in ieder geval erg blij met het Blond Magazine. Helaas zijn er op dit moment nog geen concrete plannen voor meerdere uitgaves, maar als er genoeg enthousiasme is zijn er nog voldoende ideeën voor volgende nummers vertelt Marieke Cambeen, Interim-directeur van Audax Publishing.

Ga jij het Blond Magazine halen?

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Inger - Zaterdag 2 november 2013 12:18
Mijn vriendinnetje Astrid staat er in met haar bord!
Dus ik heb hem natuurlijk ook gekocht :).

Vond 4,95 wel echt te duur voor wat het is...
2,50 zou voor mij de max. prijs zijn om hem vaker te kopen...
m - Zaterdag 2 november 2013 12:20
Nee, lang over na gedacht of ik dit wel of niet mooi vind, want ik kwam bij mensen die zo'n theepot hadden en dan keek ik er steeds weer naar, het valt wel op, is een bepaalde stijl of beleving misschien waar je van zou kunnen houden, maar het is niet mijn ding, haha.
Ingrid - Zaterdag 2 november 2013 13:10
Stoer dat ze hun droom waar maken, dat vind ik altijd weer inspirerend, het blad ga ik eens lezen ben wel benieuwd. Mijn favo bladen zijn Viva, Flair, Happinez en Psychologie!
Flower - Zaterdag 2 november 2013 14:43
Heb deze laatst ook gezien in de boekenwinkel, vond het inderdaad erg duur voor wat het is. Ook vind ik het een erg druk tijdschrift met al die plaatjes, kleurtjes, foto's.
Ik zou hem niet zo snel komen denk.
Kim300808 - Zondag 3 november 2013 11:03
"Kleur bindt ons", maar achter de schermen zie ik vooral wit? Haha.