App The Test is een hype

 

Vorige week downloadde ik de App The Test en binnen enkele dagen kwam ik erachter dat deze app niet alleen verslavend maar ook een regelrechte hype is. Ik speel de app niet enkel met vrienden, maar ook met collega's, familie en vage kennissen. Steeds meer mensen raken bekend met en verslaafd aan deze App. Daarom vond ik het wel tijd om een blog te schrijven over The Test. Heb jij hem al gedownload en gespeeld? Tjop Tjop, hij is gratis!

the test

The Test staat op dit moment op nummer 15 in de Top Gratis van de App Store. The Test geeft je niet alleen een leuke bezigheid, maar zorgt er ook voor dat je vrienden, familie en collega's op een grappige manier beter leert kennen. Als je de app hebt gedownload kan je eerst een tutorial doen, maar met een beetje handigheid kan je die ook prima skippen.

Je kunt je aanmelden met je Facebook profiel of gewoon met een zelfverzonnen naam. Je kunt via je facebook profiel eenvoudig mensen uitnodigen om The Test met je te spelen. Dit kan ook via whatsapp, twitter, sms en e-mail. Je kunt zoveel spelletjes tegelijk doen als je maar wilt. Op dit moment speel ik ongeveer 10 spellen tegelijk, natuurlijk wel met verschillende mensen.

The Test app ipad

Maar wat houd het spel nu eigenlijk in? Dat zal ik je eenvoudig proberen uit te leggen. Als het spel start krijg je twee (eigen) vragen met verschillende antwoordmogelijkheden. Als je deze vragen hebt beantwoord, wordt aan de persoon met wie je speelt gevraagd wat zij denkt dat jij hebt geantwoord. Hebben jullie een kloppende antwoord match, dan stijgt de temperatuur met een paar graden. Klopt het antwoord niet, dan daalt de temperatuur een paar graden. Je krijgt altijd twee vragen om zelf te beantwoorden en twee vragen waarbij je moet raden wat de ander heeft geantwoord. Zo kom je er dus eenvoudig achter hoe goed je degene kent met wie je speelt.

The Test app ipad

Erg leuk, vooral omdat er soms de meest bizarre vragen tussenzitten! Weet ik veel of de 50-jarige directiesecretaresse van de Ursula condooms meeneemt op een date! Maar ja, ik moet het wel beantwoorden. Ook vragen als ‘Deel je het geld als je oma jou je erfenis nalaat?' en ‘Heb je wel eens buiten seks gehad?' zijn erg grappig om te beantwoorden als je speelt met mensen waar je niet heel close mee bent. Echt lachwekkend! Bovendien kan je bij iedere vraag ook commentaar toevoegen wat de ander dan weer te lezen krijgt als jij het antwoord heeft geraden.

The Test app ipad

Tenslotte is er nog een Tinder-achtige datingfunctie. Bovenin je scherm zie je meisjes en/ of jongens uit de omgeving waarvan je een grote foto kan opvragen en ze kan beoordelen. Geef je allebei een hartje aan elkaar, dan kan je tegen elkaar spelen. Van deze laatste optie maak ik geen gebruik, maar het is wel erg leuk dat die optie er is. Nou ja, het moge duidelijk zijn dat ik op dit moment in ieder geval fan ben!

Speel jij The Test al?

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

BeertjesLoverx - Maandag 30 juni 2014 11:31
Het is echt een leuke app!
Karine - Maandag 30 juni 2014 12:02
Lijkt me een leuke app, maar ik behoor tot een van de weinige mensen die nog geen smartphone heeft.. Gelukkig maar, anders zou ik de hele dag met dit soort apps bezig zijn!
framboosxx - Maandag 30 juni 2014 12:05
Jaaaa, ga ik proberen! =)
xxJustMexx - Maandag 30 juni 2014 12:35
Ik had het eerst, maar op een begeven moment gaat het vervelen dus heb het weer verwijderd...
Emma - Maandag 30 juni 2014 12:46
Ik ga het downloaden!
A. - Maandag 30 juni 2014 14:01
Seriously? Dat vind ik dan geen grappige vragen, maar gewoon vragen waarvan de antwoorden een ander echt geen klap aangaan.

Nee dus, niets voor mij.
Claire - Maandag 30 juni 2014 19:28
Die app is al vet oud. Ik deed hem vorig jaar :p
Diantha - Maandag 30 juni 2014 23:25
Scarlet speel eens terug hahaha
PeanuttButterfly - Dinsdag 1 juli 2014 01:04
Bedankt voor deze nieuwe verslaving Scarlet haha
Hippohippo - Dinsdag 1 juli 2014 18:51
Jammuuuur niet voor Window phones haha
... - Woensdag 9 juli 2014 23:18
Had pas iemand ontmowt via deze app alleen hem perongeluk verwijderd. Kan hem helaas niet meer terugvinden
peter - Maandag 4 augustus 2014 14:30
Krijg steeds melding dat iemand me leuk vind maar Hoe kan je zien wie dat is?
nienos - Zondag 19 oktober 2014 02:00
Hoi peter,

Als je die melding krijgt, staat er een nummer achter als het goed is. ; bijv. 12
Als je dan de foto's bovenin het spel aanklikt waarbij je op een hartje of kruisje kan klikken.. is het de 12e foto van die lijst. Wanneer je dan op het hartje klikt heb je een match! (Beetje moeilijk uitleggen maar ik hoop je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd! ) (ik heb ook even gezocht, maar na wat proberen heb ik het gevonden! ;) )
Carlo - Zondag 7 december 2014 22:19
App the test werkt niet meer . Thx weer wat vrienden weg
trui - Dinsdag 10 februari 2015 01:06
Waardoor krijgt de tegenpartij mijn berichten niet binnen? Zodat deze niet gelezen kunnen worden.
ger - Maandag 11 januari 2016 12:30
Is een leuke app. Maar als je je account wil verwijderen is dat onmogelijk. Heel irritant.
ger - Maandag 11 januari 2016 12:31
Dus als iemand nog tips heeft over hoe dat moet ...graag
Ria meijer - Donderdag 26 juli 2018 18:30
Ik wil hem niet meer ben 86 hoe krijg ik hem weg
Ria meijer - Donderdag 26 juli 2018 18:31
Ik wil hem weg hoe doe ik het