Achter de schermen van Proud2bme II

 

Het Team van Proud2bme laat jullie graag meekijken achter de schermen. Op de redactie van Proud2bme wordt hard gewerkt om leden niet alleen interessante maar ook vrolijke artikelen te laten lezen! Maar natuurlijk wordt er ook gewerkt aan het forum, de chats en wordt er druk nagedacht over hoe de site kan blijven inspireren en informeren. Een glimp van de activiteiten van het Proud Team presenteren we je aan de hand van foto's!

Cubanita

Toen Nouska onlangs uit eten ging in een gezellig Tapas Restaurant moest zij op de muren, die van vloer tot plafond zijn ondergekliederd, natuurlijk wel even iets van Proud achter laten. Mocht je ergens willen eten waar mensen van het Proud Team dus ook zijn geweest, ga dan naar La Cubanita!

flow

Omdat Proud2Bme regelmatig blogt over nieuwe items van Flow Magazine en hun papierserie, kregen we het vakantieboek toegestuurd. Heerlijk toch?!

Konijn

Toen we naar huis gingen zat dit kleine beestje voor onze auto. Een heel schattig klein eekhoorntje zorgde ervoor dat onze vermoeide gezichten weer helemaal bijtrokken na een lange werkdag!

feest

De afgelopen tijd is het Proud Team erg druk geweest met niet alleen de site, maar ook de Eating Disorder Awareness Day 2012. Versiering, workshopmaterialen, bedankjes voor gasten, presentaties en workshops voorbereiden en organiseren, maar dus ook af en toe een geintje. 

scarlet

Karren vol hebben we naar ons kantoor gesleept. Op een gegeven moment konden we ons nog maar amper bewegen tussen de dozen vol creatieve materialen, versiering, dozen met weegschalen en andere attributen voor de EDAD! De auto's van Karianne en Scarlet ontploften bijna toen we eenmaal onderweg gingen naar het theater!

ZARA    Zara

Scarlet en Nouska hebben een nieuwe vorm van winkelen uitgevonden. Het is nog niet helemaal optimaal, maar voor de toekomst zou het er best wel eens zo uit kunnen gaan zien. Beiden waren in een andere stad bij dezelfde winkel, Zara. Daar hebben ze gezocht en hun outfit gekocht voor op het podium tijdens de EDAD2012. Het was een heel gedoe met ontzettend veel ge-watsapp, lange rijen bij de kassa en de pashokjes, maar uiteindelijk is het toch nog gelukt! Een mooi lichtroze lint om de heupen en klaar!

food  thee

Ook na het winkelen werd er gezamelijk via watsapp bijgekomen en iets gedronken en gegeten. Scarlet bij La Place en Nouska dronk verse muntthee bij Bagels And Beans!

shoes

Ik, Nouska, ben nog steeds enorm blij met de aanschaf van deze ideale hakjes. Ze liepen heerlijk en ik vond ze prachtig! Echter krijg je na een hele EDAD rondparaderen op hakken wel een beetje last van je voeten, maar het was een mooie dag!

Nouska

Tijdens de EDAD droegen de vrijwilligers en iedereen die meehielp tijdens workshops deze badges. Nouska heeft deze met de hand gemaakt. En het waren er geen 4, maar 40! Een hele klus, maar wel een leuke badge!

tafels

Zo zagen de bureau's op de redactie van het Proud Team eruit de dag voor 30 juni. Grote chaos in ieder geval, kunnen we je vertellen! Gelukkig hebben we altijd een lekkere snoeppot staan om tussendoor lekker van te snoepen!

action

Om de alle vrijwilligers van Proud2bme te bedankt voor hun inzet moesten er natuurlijk leuke, hippe en vooral lieve cadeautjes gekocht worden. Van te voren had Nouska alleen niet bedacht dat ze met de fiets was en geen tassen bij zich had. Heel handig als je dan met drie grote boodschappentassen vol de winkel uitgezet wordt omdat het sluitingstijd is en je helemaal nog niet bedacht had hoe je dit ooit op kantoor gaat krijgen! 

broodjes  td

Er moest natuurlijk ook gedacht worden aan een lekkere lunch en tussendoortjes voor iedereen tijdens de Eating Disorder Awareness Day!

EDAD

De avond voor 30 juni moest er nog heel wat werk verricht worden in het Theater in Houten. Met een groepje vrijwilligers is er tot een uur of 12 hard doorgewerkt om alle versiering, lokalen en de entree gereed te maken. Maar eerst even lekker wat eten! Met de laptop op tafel natuurlijk!

garage

Om 00:30u bekeken Nouska en Scarlet foto's op Facebook van vrienden die er ook bij waren gaan liggen. Maar dan op loungebanken in een gezellige club. Onze benen hadden inmiddels vanwege vermoeidheidsklachten ook besloten om erbij te gaan liggen. De volgende dag stonden we namelijk alweer om 06:00u onder de douche en om 10:00u fris en fruitig op het podium! Ook de rest van het Proud Team heeft ontzettend hard gewerkt die dagen! Maar het was een geslaagde dag!

Hoe vond je het om achter onze schermen te mogen meekijken?

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Girl - Donderdag 12 juli 2012 16:14
Echt superleuk/gezellig om achter de schermen te kijken! Enne leuke hakjes :)
Fayee - Donderdag 12 juli 2012 16:44
Ja leuk! vaker mee laten kijken, is leuk!
Aine - Donderdag 12 juli 2012 16:56
Zo leuk zo achter de schermen foto verhaal!
Noah1200 - Donderdag 12 juli 2012 16:59
Leukleukleuk!! Ik kan niet wachten tot de volgende keer ^^
Marah - Donderdag 12 juli 2012 17:07
Ik vind het echt altijd zo onwijs grappig om dit soort reportages te zien. Zeker meer!
Isabella. - Donderdag 12 juli 2012 17:25
Ooh super leuk!
Jullie zijn echt ontzettend mooi, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant.
Lovely!
-x-
Anoniem - Donderdag 12 juli 2012 17:28
Leuk!!!
Laura - Donderdag 12 juli 2012 18:25
Echt leuk om achter de schermen te kijken moet je vaker doen. :D
lovatic - Donderdag 12 juli 2012 18:29
leuk !!!

en jullie zijn mooi Wat Isabella zegt mooi van buiten en vanbinnnen
Anoniem - Donderdag 12 juli 2012 18:34
haha, bij een foto schijnt de bh door. ;p
Nouska - Donderdag 12 juli 2012 19:11
@ Anoniem:
Haha, ja dat klopt van die BH. Gelukkig op de dag zelf dus maar netjes een hempje aangetrokken! ;)
m - Donderdag 12 juli 2012 19:52
echt heel leuk!
sky - Donderdag 12 juli 2012 20:02
wat gaaf om een keer achter de schermen te kunnen kijken, lijkt me leuk om dat vaker te kunnen doen :D
Stelena - Donderdag 12 juli 2012 20:08
Ik vind het echt zo leuk om dit te lezen! :)
Lisa-166 - Donderdag 12 juli 2012 21:22
Heel leuk om te lezen! Zou leuk zijn als dat vaker terug komt!
vera - Donderdag 12 juli 2012 21:24
Heel leuk !
meisje14 - Vrijdag 13 juli 2012 08:08
Weer leuk! En ook motiverend dat er bijgezet wordt wat jullie hebben gegeten, leuk!
Echt grappig geschreven ook! Super!
ThattGirl - Vrijdag 13 juli 2012 10:12
wat leuk zeg!
en jullie hebben echt een super dag er van gemaakt had het heel erg naar me zin
Emily - Vrijdag 13 juli 2012 11:13
Het meekijken achter de schermen is echt leuk!
M.M - Vrijdag 13 juli 2012 19:17
Echt heel leuk!!!
:D
sharon - Zaterdag 14 juli 2012 13:56
Super leuk en grappig ook om mee te moge/kunnen kijken achter de schermen.
Bedankt proudteam!
luna - Zaterdag 14 juli 2012 23:10
''vind ik leuk''
Tyrande Whisperwind - Maandag 23 juli 2012 00:01
ben blij dat ik jullie eens 'ordinair' zie snoepen uit een haribo-pot in plaats van altijd maar 'hippe dingen' zoals cakepops of verse muntthee of muffins met x en y en z erdoor en noten-bessen-blablabla en wat allemaal wel niet goed en hip is tegenwoordig.