Achter de schermen van Proud2Bme nr 11

 

Het is alweer een tijdje geleden dat we jullie mee lieten kijken achter de schermen. Gelukkig hebben we weer een hoop leuke foto's verzameld om met jullie te delen. Zo zijn er weer een aantal gezellige Proud2Meet bijeenkomsten geweest, is Laura op vakantie geweest en is Jessy regelmatig op pad gegaan voor een leuke video. We laten je dan ook graag meekijken achter de schermen aan de hand van wat foto's. 

lauralaura

Laura ging eind september nog even lekker een paar weken naar Suriname. Daar heeft ze heerlijk genoten van het weer, de natuur, familie en lekkere drankjes. 

Samen met Jessy is Nouska afgelopen maand naar het event van Keune geweest. Ze kregen daar een rondleiding door de fabriek, maakten zelf gel en kregen advies over verschillende kapsels. Toen ze de fabriek in gingen, moesten ze een heel gek pakje aan en mutsje op. Niet zo charmant, maar vooruit. Klik hier voor de video van Jessy. 

proud2meet

Ook zijn er natuurlijk afgelopen tijd een aantal Proud2Meet bijeenkomsten geweest. De laatste drie bijeenkomsten gingen over Positief blijven, Zelfbeeld en Jezelf serieus nemen. Op deze foto zie je Nouska en Laura samen de thee en koekjes klaarzetten. 

scarlet hemkes hond sjors

Scarlet kreeg een paar dagen geleden een hondje. Sjors heet hij en hij is hier 8 weken oud. Sjors komt samen met zijn moeder en 7 andere pups uit Kroatië. De moeder is langs de weg gevonden met haar pups.

function nix() {}