Achter de schermen van Proud2Bme VII

 

Het is alweer even geleden, maar het Team van Proud2bme laat jullie graag meekijken achter de schermen. Op de redactie van Proud2bme wordt hard gewerkt om leden niet alleen interessante maar ook vrolijke artikelen te laten lezen! Maar natuurlijk wordt er ook gewerkt aan het forum, de chats en wordt er druk nagedacht over hoe de site kan blijven inspireren en informeren. Een glimp van de activiteiten van het Proud Team presenteren we je aan de hand van foto's!

Girlz Anorexia

Afgelopen maand stond er een prachtig verhaal van Fleur die een positieve ervaring heeft met Proud2Bme. Altijd weer prachtig om zulke verhalen te lezen! *Trots*

Monique Rosier

Scarlet bezocht de praktijk van Monique Rosier voor een gezellig overleg. Dat zag er gezellig uit!

VHDHBaswg

De verhuizing van Scarlet is weer voorbij. Hier zie je haar aan het werk in haar ontzettend gezellige huisje!
En wat een mooie bloemen!

Snoep

Deze keer hadden we heerlijke kersensnoepjes in onze snoeppot op de redactie! Regelmatig lopen collega's ons kantoor binnen om er eentje te komen stelen.

laptop

Aangenaam, dit is Laura. Laura is onze nieuwe stagiaire. Ze studeert Toegepaste Psychologie in Den Bosch. Ze is erg enthousiast en zal voor een half jaar stage lopen bij Proud2Bme. Ze zal verschillende taken uitvoeren, zoals artikelen en blogs schrijven, maar ook modereren op het forum en de chats.
Hier werkt ze nog op haar oude laptop. Inmiddels heeft ze lekker een wat grotere nieuwe om op te werken.  

 vinger

Nouska kneusde haar vinger toen ze het gebouw waar ons kantoor zit, binnen liep. Wat deed dat zeer! Gelukkig heeft ze nu alleen nog een blauwe nagel. 

site

Het eerste wat Scarlet doet als ze wakker wordt; even de website checken!
Gelukkig wel gezellig met Bob in bed.

Phoicai

Ook Phoicai, die sinds deze maand onder haar eigen naam met foto werkt op het forum, houdt de website overal in de gaten op werkdagen. Gelukkig wel met een gezellig kopje warme chocomel. Dat is wel lekker na al die sneeuw!

ontbijt

Een lekker ontbijtje als je thuis werkt, is natuurlijk wel heel fijn. Nouska heeft er deze keer ook een lekker eitje en wat fruit bij gepakt! Een goed begin van de dag.

Nivea Bodylotion

Wat een verrassing was het toen we dit lekkere pakket binnen kregen op de redactie. We hebben het uitgebreid getest. Wil je weten wat wij van de vernieuwde Nivea Body lijn vinden, lees dat dan hier.

Nouska de bruijn

Omdat het terrein zich ervoor leende met de afgebroken gebouwen, maakten we wat leuke foto's met teksten. Als je Proud2Bme volgt op Facebook heb je er misschien al enkele voorbij zien komen. 

Als eten een probleem is

In het boekje ''Als eten een probleem is'' van Anne Bakker vind je naast veel informatie en andere verhalen, ook een bondige versie van het ervaringsverhaal van Nouska. Het boekje werd afgelopen maand ook via Proud2Bme verloot. We hopen dat de winnaressen het boekje inmiddels gelezen hebben en er blij mee zijn.

Ook deze maand vind je weer wat leuke winacties op Proud2Bme!

pauze

Zo, even een kop koffie en koekjes tussen het werken door... Er wordt heel wat afgeschreven voor de website en ook het forum en de chat worden altijd lekker druk bezocht! Pauze nemen met iets lekkers is dan wel even fijn!

armbandjes

Jaaaa, daar waren ze dan eindelijk! De nieuwe armbandjes van Proud liggen in de webshop. Veel meiden hebben hem inmiddels al ontvangen en we hebben ook al leuke foto's gezien op Facebook van meiden die hem vol trots dragen!

Sandra

Een van onze vrijwilligers, Sandra, kwam afgelopen maand een aantal keer mee naar de redactie. Gezellig!
En ze werd natuurlijk meteen aan het werk gezet. De armbandjes worden namelijk met de hand gemaakt en dat is best een werkje.  

armbandjes

Je kunt de armbandjes hier bestellen.

scarlet

Even in de Mediamarkt Proud2Bme opzoeken. Scarlet kon het natuurlijk niet laten dit te doen tijdens het shoppen in het weekend.

afluffymonster

Nouska's kat wil altijd overal even aan ruiken. Hij zal geen hapje nemen, behalve als het ijs, slagroom of paprikachips is. Best gezellig tijdens het werk als je zit te lunchen.

Etentje

Omdat we elkaar weinig zien, gingen we met alle full-en parttimers van Proud2Bme gezellig ergens wat eten. Franka, Scarlet Nicole, Phoicai en Nouska hebben heerlijk italiaans gegeten en het was ontzettend gezellig. Aan het einde kregen we ook nog heerlijke Limoncello van het huis.

Phoicai en scarlet

 Uiteindelijk hebben we van half 6 tot half 12 in het restaurant gezeten en elkaar de oren van het hoofd gekletst. Het was onwijs gezellig.

scarlet hemkes

Scarlet ging laatst met Bob gezellig naar de Dogwash. Je kunt daar zelf je hond wassen, afspoelen en föhnen. Bob vond het prima!

kat van scarlet

Sandra werkte een ochtend gezellig bij Scarlet thuis. Helaas zat ze daar niet echt op haar gemak, vanwege de poes die haar niet zo vriendelijk aan keek. Je kon al eerder twee interessante blogs van haar vinden. Hier en hier kun je deze teruglezen. 

Proud2Bme

Ook was er deze maand een gezellige en vooral interessante vergadering met alle vrijwillgers van Proud2Bme. Het team kwam bij een om alles te bespreken dat met Proud2Bme te maken heeft. Ondertussen genoten we van koffie, thee, zelfgemaakt appelflappen van Phoicai en paaseitjes!

Franka

Franka kon daar helaas niet bij zijn. Die genoot van een welverdiende vakantie in Frankrijk op haar snowboard! Ze had blijkbaar nog steeds geen genoeg van de sneeuw!

Astrid koelewijn

Tijdens een persevent van Nivea over de nieuwste Nivea Stress Protect deodorant kregen Nouska een interessante workshop over stress van Astrid Koelewijn. Een review van het product vind je hier. 

strand

En wat doen wij als we een vrije dag hebben?
Nouska ging lekker een wandelingetje maken op het strand toen de eerste zonnestralen te zien waren begin maart.

Poes Scarlet

Terwijl Scarlet aan het shoppen was werd haar kat bij de dierenarts onder handen genomen. Hij was er voor zijn jaarlijkse scheerbeurt. Scarlet heeft, zoals je kunt zien, ook voor hem even een truitje geshopt, om even te wennen aan de kou zonder vachtje.

poes

Gezellig wakker worden met Proud en Pluk die tegen je benen aan gedrukt ligt omdat dat zo lekker warm is. 
Nouska maakt dat vaak mee als ze thuis werkt.  

pastelhaar

Rara, wat waren Scarlet en Nouska hier aan het doen. Wil je dat weten, klik dan HIER.

koffie

Als we op kantoor aan komen drinken we meestal eerst even een kop koffie of thee. Wil je weten wat we het liefst drinken, lees dan dit blog eens.

 We hopen dat jullie het weer leuk vonden om een kijkje achter de schermen te krijgen! Natuurlijk bestaat het team van Proud2bme uit nog veel mensen, waaronder psychologen, een diëtiste, ervaringsdeskundigen en veel vrijwilligers!

Wil je nog meer meer zien van wat er achter de schermen van Proud2Bme gebeurt en op de hoogte blijven, volg ons dan op Twitter en Facebook.

 

Hoe vond je het om achter de schermen mee te kijken?

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

La Joie - Zondag 17 maart 2013 12:50
Wat een leuke foto's weer ! (:
E - Zondag 17 maart 2013 12:54
Leuk! Wat mij betreft mag 'achter de schermen van proud2bme' wel wat vaker voorbijkomen.
Liever anoniem - Zondag 17 maart 2013 13:00
Weet je wat ik me afvroeg: beschouwen jullie (redactie van Proud) jezelf als beter?
Of zitten jullie nog wel een beetje in de eetstoornis?
Misschien ligt het aan mij, maar sommigen zien er op de foto's nog best dunnetjes uit.
Niet zoals de meeste gezonde meisjes/ vrouwen eruit zouden zien.
Hoort dit bij jullie of hebben jullie nog wel wat om aan te werken?
lizzy - Zondag 17 maart 2013 13:01
leuuk!!
PeanuttButterfly - Zondag 17 maart 2013 13:17
Altijd zo leuk om deze blogs te lezen ;D
Elina94 - Zondag 17 maart 2013 13:18
Leuk om te zien, maakt me blijblijblij :)
Anoniempje - Zondag 17 maart 2013 13:34
Daar ben ik inderdaad ook benieuwd naar @lieveranoniem
xEmily - Zondag 17 maart 2013 13:38
Altijd leuk de 'achter de schermen' blogs! :D
@liever anoniem - Zondag 17 maart 2013 13:40
dat valt mij ook op steeds ja, dat jullie zelf nog erg mager zijn.. is het dan wel eerlijk zo 'streng' naar ons te zijn?
R - Zondag 17 maart 2013 13:48
ik ben het eens met lieveranoniem.. ik heb al eens eerder gevraagd, zijn jullie zelf wel van je eetstoornis af.. toen werd de reactie niet geplaatst. ik vind de foto's irritant en triggerend.
anonymous - Zondag 17 maart 2013 13:48
Ik ben het eens met de reacties boven mij, op FB zie ik ook wel eens foto's langskomen bijv van scarlet een aantal jaren terug en ze ziet er nu wel gelukkiger uit maar lichamelijk minder gezond... ben benieuwd naar een reactie!

Verder echt superleuke gezellige toffe foto's! Houd ons aub op de hoogte!
-bloempje- - Zondag 17 maart 2013 13:49
hihi, wat een leuke foto's!
noa - Zondag 17 maart 2013 13:50
Ja, jullie zijn altijd 'streng' naar ons en de hele tijd over proud zijn en goed eten, terwijl als je naar die foto's van Scarlet kijkt en ook Nouska, je sowieso ondergewicht ziet..
black rose - Zondag 17 maart 2013 13:51
Weer erg leuk! :D
anoniem - Zondag 17 maart 2013 13:52
@lieveanoniem,
dat valt mij ook al heel lang op. Ik durf het nooit te zeggen, dus ben wel blij dat jij dat doet. Ik heb echt het idee dat sommige moderators geen gezond gewicht hebben en dan is het soms een beetje raar om te horen te krijgen dat ondergewicht slecht is.

Verder leuke blog weer!
Inge - Zondag 17 maart 2013 13:55
Leuke blog weer!

Beetje kortzichtig (& laf dat anoniem gaat) dat mensen hier weer het wel of niet goed gaan of genezen zijn gaan baseren op een paar foto's en op uiterlijk. Als de redactie niet genezen zou zijn, zouden ze dit werk waarschijnlijk niet doen hè ;)

Volgens mij kan je uit alle blogs van de redactie opmaken dat het goed gaat met hen en dat ze van hun eetstoornis af zijn.

Ik vindt btw dat zeker Nouska een prachtig figuur heeft!!
Liadan - Zondag 17 maart 2013 13:59
Ik vind Scarlet en Nouska er gewoon gezond uit zien, hoor! En de foto's van het eten ziet er ook gewoon normaal en gezond uit. Hartstikke goed wat ze hier op proud2bme doen, en leuk om een kijkje achter de schermen te zien!!
enjoylife - Zondag 17 maart 2013 13:59
leuke foto's!
Redactie Proud2Bme - Zondag 17 maart 2013 14:00
Beste anoniemen,

Even om jullie twijfels te verhelpen: de redactie van Proud2Bme is gezond en genezen van hun eetstoornis.

Lees evt ook deze blog eens: https://www.proud2bme.nl/Proud2Live/Zij_kan_dun_zijn_en_ik_niet

Nu graag weer on topic.

Lieve groet,
Het team van Proud2Bme

N.b. alles wat in deze blog staat is realistisch.
sterke_ik - Zondag 17 maart 2013 14:04
ik ben ook wel eens benieuwd naar een achter-de-schermen van een mod, chatmod, vrijwilliger ofzo! :-)
Freek - Zondag 17 maart 2013 14:16
nou, met z'n allen de proudshop bestelen dan maar?


[jammer, die onnodige taalfoutjes steeds.]
Liza - Zondag 17 maart 2013 14:26
Ik begrijp niet waarom iedereen zo negatief doet. Het zijn ook gewoon mensen.
Ik ben super blij met Proud en vind dit achter de schermen echt super leuk om te zien!!! Vaker doen, deze blogs!! Jullie doen goed werk voor veel meiden!
M.L. - Zondag 17 maart 2013 14:29
Heel leuk!! :-) wil ik wel vaker zien zo achter de schermen! Ik sta verbaast hoe jullie telkens nieuwe logs bedenken en per dag soms zoveel dat ik ze niet eensvallemaal kan lz! Haha

Respect :) x x
Nerveus - Zondag 17 maart 2013 15:27
Geweldig om te zien. Ook leuk al die foto's van die diertjes!
Nobnob - Zondag 17 maart 2013 15:52
Leuk! Ik vind jullie echt geweldig. Duizend maal dank dat proud bestaat, het is echt een enorme steun. En jullie zien er allemaal mooi en gezond uit, motiverende foto's :)
Sophia-Lauren - Zondag 17 maart 2013 17:01
Bedankt zeg! Mooi en Leuk overzichtelijk, gezellig Foto-verslag! Nicole, Phoicai, Franka, Sandra,Laura, Nouska, Scarlet & alle behind the Scenes Workers! Bedankt weer zeg, voor al dit harde goede werk met dankbaar ontvangen door & gelezen resultaat! :)
glynis - Zondag 17 maart 2013 17:09
Is dat echt een super groot gebouw waar iedereen samen werkt?
ziet er leuk uit !!
behalve de kat in trui is niet zo blij :p
IrisL - Zondag 17 maart 2013 17:13
Scarlet, ik vind je trui (met die strepen zwart-wit) zo mooi!
Nienke - Zondag 17 maart 2013 17:14
Ziet er leuk en gezellig uit :). Heeey ik ken scarlet's trui, hele fijne trui ^^
Ellie - Zondag 17 maart 2013 17:27
Likeee.. echt leuk om achter de schermen te kijken!
Scarlet, heel leuk haar op die 3e foto:) en überschattige kat met truitje:D
Team Proud2Bme - Zondag 17 maart 2013 18:50
Beste anoniemen,

Nogmaals, voor diegenen die niet goed lezen (of waarvan reacties verwijderd zijn), even om jullie twijfels te verhelpen: de redactie van Proud2Bme is gezond en genezen van hun eetstoornis. Dit kan je ook teruglezen in het grote aantal blogs dat is geschreven door de redactie. Je kunt er daarnaast op vertrouwen dat wat hier in de blog staat realistisch is.

We zouden het waarderen als er nu niet wordt doorgegaan op het uiterlijk en wel of niet genezen zijn van de redactie. Wellicht dat jullie kunnen begrijpen dat dit voor de redactie zelf ook erg onaangenaam is. Zeker gezien zij hun uiterste best doen om iedereen te steunen, altijd eerlijk zijn en er zelf een jarenlang gevecht op hebben zitten om zover te komen, als in: hersteld van hun eetstoornis.

Mocht je het toch noodzakelijk vinden om door te praten over dit onderwerp, dan kan je wellicht even mailen naar de redactie.

Lieve groet,
Het team van Proud2Bme
esta - Zondag 17 maart 2013 19:28
Echt zo leuk om te zien weer altijd, die achter de schermen blogs!

ann - Zondag 17 maart 2013 20:06
Het enige wat ik me afvraag is of die kat vrijwillig die trui aan heeft gedaan?
(of dat iemand nu geheel onder de schrammen zit)

Is het een speciale trui voor katten of stiekem voor een hond (anders zou ik als kat helemaal beledigd zijn :D)

angstig meisje. - Zondag 17 maart 2013 20:27
Altijd leuk de "achter de schermen blogs"!

wat een leuke en heerlijke picaa's weer.
Esther S - Zondag 17 maart 2013 20:34
Leuk, leuk, leuk om te zien en lezen!

liefs
Peanutbutter - Zondag 17 maart 2013 21:29
Wow, wat ziet Scarlet er mooi uit. En wat een leuke katten. Beetje zielig van die kleertjes aan doen.
liza - Maandag 18 maart 2013 00:34
ohh die onderste beker van Nouska is leuk!!
Joo17 - Maandag 18 maart 2013 12:02
Super leuk weer, ik hou van deze blog! Hopelijk komt ie nog veel vaker langs!
dwarsvlindertje - Maandag 18 maart 2013 12:57
Scarlet, zo'n kat heb ik ook, maar ze haart onwijs veel... Ik kam haar wel elke dag, ongeveer... Wat doe jij? Kaalscheren vind ik zielig... Of is dat echt nodig?
Voor de rest hele leuke foto's!
Gr. DV
glynis - Maandag 18 maart 2013 13:15
haha volgens mij is iedereen fan van de katten

maar de hond is ook leuuukkkk ^^
Sari - Dinsdag 19 maart 2013 12:43
Super leuk weer deze 'achter de schermen van Proud2Bme'!
Vooral om de foto van Scarlet's kat heb ik heel hard gelachen :D (dat arme beest...geen gezicht hahahaha :p).
Annalisa - Dinsdag 19 maart 2013 17:32
Heel leuk om weer achter de schermen te mogen kijken! Scarlet, je hebt echt een lieve hond!