Achter de schermen IX

 

Ongeveer iedere maand laten we je meekijken achter de schermen van het Team van Proud2Bme. Op de redactie van Proud2bme wordt hard gewerkt om leden niet alleen interessante maar ook vrolijke artikelen te laten lezen! Maar natuurlijk wordt er ook gewerkt aan het forum, de chats en wordt er druk nagedacht over hoe de site kan blijven inspireren en informeren. Een glimp van de activiteiten en hoogtepunten van het Proud Team presenteren we je aan de hand van foto's!

verjaardag scarlet

Afgelopen woensdag, 10 juli, was Scarlet jarig. Ze was lekker vrij en heeft die dag heerlijk genoten, van het weer, van lekkere taart, kaartjes, lavendel en meer... ♥

Proud2Bme

Vorige maand is er ook weer een Vlog online gekomen op het Youtube kanaal van Proud2Bme. Nouska vertelde daar over haar ervaring met aankomen vanaf ondergewicht en geeft tips.

Je kunt de video hier bekijken. 

pluk en poes

Als Nouska en Scarlet vanuit huis werken, zitten ze soms allebei zo met hun huisdier op de bank.

Gezelig toch?

Chat

Hier zie je een stukje van de woonkamer en de sokken een van onze moderatoren. Zij begeleidt regelmatig chats en werkt op het forum. Ze zet meestal een lekkere kop thee na het avondeten en gaat dan aan de slag. 

Proud2Meet

Afgelopen 7 juni was de eerste bijeenkomst van Proud2Meet. En het was al meteen een succes. Veel meiden waren enthousiast. Er waren zo'n 24 meiden gekomen en we hebben een hoop gezellige gesprekken gehad. Hier kun je de uitgebreide terugblik bekijken. 

Scarlet Hemkes proud2Bme

Rechts zitten Nouska, Sandra, Scarlet en Laura al klaar om iedereen te ontvangen tijdens de eerste Proud2Meet. De tweede keer Proud2Meet was 21 juni. Hier waren nog meer mensen op af gekomen. We hebben daar shirtjes gecustomized en weer fijn gekletst! Meer over de volgende Proud2Meet lees je in de terugblik.

Proud2Bme

Een van onze moderatoren werkte gezellig met twee hondjes naast zich op de stoel. Ze is hier lekker aan de slag op het forum in haar relaxte trainingsbroek. 

Proud2Bme

Nouska is afgelopen maand verhuisd. Aan het einde van de middag bezocht zij nog wat dagboekjes en plaatste ze wat berichtjes. Want ook tussen het klussen door, is het altijd druk op Proud2Bme.

Al eerder plaatsten Nouska en Scarlet samen vlogs over eetstoornissen, maar komende tijd zullen er ook steeds meer luchtige vlogs online komen! Scarlet heeft ook een aantal vlogs samen met haar vriendin Joyce gemaakt. Er zijn al wat Foodvlogs online gekomen deze maand.

Je kan je hier abonneren op ons Youtube Kanaal.

Proud2Bme

Ervaringsdeskundige Nicole, die werkt voor Proud2Bme, heeft sinds kort een gezellig konijn in huis. Hier zie je hoe die haar lastig valt als ze haar computer opstart om te gaan werken voor Proud2Bme.

Proud

Ook deze maand gingen er weer heel wat pakketjes de deur uit. Armbandjes, boeken, sleutelhangers en tasjes heeft Nouska hier vast in een doos vol enveloppen. Ieder sieraad wordt trouwens heel leuk verpakt. Je kunt deze items bestellen in de webshop van Proud2Bme.

scarlet hemkes van der valk

Scarlet was afgelopen weekend lekker twee daagjes naar Limburg. Ze had een supermooie kamer en heeft van het heerlijke weer genoten en gezellig gewinkeld in Maastricht.

andre rieu

....Oh en ze kwam André Rieu ook nog tegen op het Vrijthof in Maastricht.
Even samen poseren voor een foto!

Proud2Bme

Afgelopen maand was Proud2Bme ook nog jarig. Al vier jaar bestaat de website en nog steeds zien we veel groei en krijgen we goede berichten van meiden (en jongens) die blij zijn dat de website er is. Scarlet schreef op deze bijzondere dag een blog over het ontstaan en bestaan van Proud2Bme

knitten pluk knitten proud2Bme

Ervaringsdeskundige Sharon breide voor Scarlet en Nouska twee knittens. De ene lijkt natuurlijk op Pluk en de ander op het konijn van Proud2Bme: Nijnemans. Hier lees je hoe je zelf een knitten kunt maken.

pinkpop proud2Bme

PinkPop

Scarlet is deze maand samen met Joyce en een vriendin naar Pinkpop geweest. Ze hadden een leuke dag met veel zon en geen regen. Scarlet heeft ondere andere The Script en Paramore gezien die vrijdag. En ook op zo'n lange dag moet er natuurlijk lekker gegeten worden!

Proud2Bme

Er zijn afgelopen tijd niet alleen meer vlogs gekomen van Proud2Bme, maar ook wat meer persoonlijke blogs waarin het team van Proud2Bme wat meer van zichzelf laat zien. Zo waren er de blogs ''Wat ontbijt de redactie van Proud2Bme'' en Wat eet de redactie als avondeten?''.

Zo zullen er vanaf nu steeds meer persoonlijke blogs verschijnen die niet per se enkel gericht zijn op eetstoornissen. 

Proud

Afgelopen maand gingen we op een vrijdag na werk weer eens lekker ergens eten met een klein aantal leden van het Proud Team die op de redactie waren die dag. Het was heel gezellig en we hebben heerlijk gegeten!

remington perfect Waves

Nouska trakteerde zichzelf op een Remington Perfect Waves krultang. Je kunt hier beachy krullen mee maken. Ze had er veel reviews over gelezen en bekeken en besloot er voor te gaan. De tang had ze besteld bij Douglas en was de volgende dag in huis!

thee

Hier zie je hoe één van onze moderatoren lekker aan het werk is in de tuin. Nu het wat warmer is, is het ook mogelijk om eventjes in de tuin te werken voor de website. Al kan dat natuurlijk niet te lang, omdat je laptop dan heet wordt. 

Proud2Bme

Kort geleden hadden Nouska en Scarlet een hele dag lang sollicitaties. Sandra hielp toen op de redactie. Dit betekende echter dat ze nagenoeg de hele dag alleen was op kantoor. Dat was wel een beetje saai voor haar. Toen we terugkwamen van alle gesprekken lag Sandra er zo bij :)

Proud2Meet

Tijdens de tweede Proud2Meet hebben we eerst wat creatiefs gedaan met T-shirts en later een themagesprek gehad over ''De zomer en een eetstoornis''. Hier zie je alle spulletjes klaar liggen voor het creatieve gedeelte. 

Grazia

Nouska staat binnenkort in de Grazia met een verhaal over haar eetstoornis en Proud2Bme. Hiervoor had zij een fotoshoot in Amsterdam. Ze werd mooi opgemaakt, haar haren werden gedaan en ze kreeg kleding aan van de styliste. Het was een leuke dag. We laten jullie weten wanneer deze Grazia in de winkels ligt.

Nouska is afgelopen weken af en toe lekker 's avonds naar het strand gegaan vlak bij haar ouders. Even lekker tot rust komen, want laat op de avond zijn er bijna geen mensen meer op het strand. 

Strand

Rond een uur of 22:00u gaat de zon onder en ontstaan er prachtige plaatjes op het strand. En wat fijn dat het met een vest aan gewoon nog heerlijk is zo laat op de avond in de zomer! Een aanrader van Nouska: Ga laat in de avond het strand op. 

We hopen dat jullie het weer leuk vonden om een kijkje achter de schermen te krijgen! Natuurlijk bestaat het team van Proud2bme uit nog veel mensen, waaronder psychologen, een diëtiste, ervaringsdeskundigen en veel vrijwilligers!

Wil je nog meer zien van wat er achter de schermen van Proud2Bme gebeurt en op de hoogte blijven, volg ons dan op Twitter en Facebook en Youtube

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

angstig meisje. - Dinsdag 16 juli 2013 14:07
Super leuk om weer een kijkje te mogen nemen, ziet er allemaal erg leuk uit!

hahaa, toevallig,, ik had de afgelopen week ook een paar x zo'n aardbeiengebakje als td. ;p

(& er mag ook best zo'n proud2meet in Arnhem komen ;)
Somebody19 - Dinsdag 16 juli 2013 14:54
Ik hou echt ontzettend veel van deze blogs, het straalt zo'n gezelligheid uit maar ook serieus. Ik zou willen dat ik familie was, haha!
Oh & Nouska hoeft niet mooi gemaakt te worden voor een fotoshoot, ze is al prachtig van haar zelf.
m - Dinsdag 16 juli 2013 15:26
Super leuk om te zien zeg en wat een leuke positieve activiteiten. Het maakt dat je zin krijgt om je eetstoornis los te laten. (Dat is natuurlijk ook de bedoeling, haha)
Elise - Dinsdag 16 juli 2013 16:15
Jullie zijn echt geweldig :-) Leuk dat jullie ook allemaal huisdieren hebben...

Enneh, ben het helemaal met Nouska eens... ik ga zelf ook altijd 's avonds laat naar het strand! Als iedereen zijn biezen heeft gepakt en de zon bijna de zee in zakt is het strand en de zee op zijn mooist!
anoniem - Dinsdag 16 juli 2013 18:43
Het blijft leuk, zo'n 'achter de schermen' :)
m - Dinsdag 16 juli 2013 19:52
Wat een gezellig kijkje bij jullie 'thuis'!
xlikeaflower - Dinsdag 16 juli 2013 21:14
leukjes om te zien ^^
xMaureen - Dinsdag 16 juli 2013 21:35
Super leuk om te zien !
Jorana - Woensdag 17 juli 2013 15:52
Ik vind die witte kat met dat zwarte vlekje (pluk?) zoooooo geweldig en mooie kat!
Melissab - Woensdag 17 juli 2013 17:02
Leuk om het allemaal te zien!
*Esther* - Woensdag 31 juli 2013 17:26
Als ik een gesprek heb met een ervaringsdeskudige, zitten we wel eens in jullie ruimte in Leidschendam, zo gezellig ingericht! :)