Simpele wraps van leftovers

 

Soms kom ik thuis en heb ik even geen zin meer om te koken. Toen ik dat gevoel laatst eens had, heb ik wat restjes bij elkaar gezocht en een simpele maaltijd samengesteld met wraps, groenten en ei. Het beviel me goed en daarom leek het mij leuk om dit recept met jullie te delen. Je kunt eindeloos variëren met wraps en je kunt ze trouwens ook heerlijk als lunch eten. 

wraps

Ingrediënten:

  • Whole Weat Wraps
  • Twee eieren
  • Blikje linzen
  • Houmous
  • Peper & Zout
  • Sla
  • Tomaat
  • Komkommer
  • Ketchup 

ei

Gooi de eieren in een grote beker en voeg daar een paar eetlepels linzen aan toe. Mix dit met wat peper en zout door elkaar heen en bak het ei in een koekenpan. Je kunt er nog wat kaas op strooien, maar dat had ik niet meer in huis. Smeer vervolgens de wrap in met houmous, leg de groenten er op en daarna het ei met de linzen er bovenop. Je rolt nu de wrap op en snijdt hem in twee stukken. Als je hem schuin afsnijdt, blijft hij beter dicht zitten. Je kunt er ook een satéprikker doorheen prikken. Je kunt de wraps in ketchup dippen als je dat lekker vindt. 

wraps

Ik at bij deze wraps ook nog wat vega stukjes die ik naast het ei in de pan heb gebakken. Zelf kun je eindeloos varieren met wraps. Heb je even geen idee wat je moet eten, dan kun je er simpel, lekkere combinaties mee maken. Varieer jij wel eens met wraps?

Eetsmakelijk!

liefs

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Roeline - Zondag 14 juni 2015 19:19
Jammie, wraps! Vooral die met kruiden en knoflook! Zowel als lunch en als avondeten eet ik ze. Wel steeds een beetje op dezelfde manier dus maar eens een keertje anders doen :-)
DaantjeBanaantje - Zondag 14 juni 2015 19:46
Al mijn favo ingredienten bij elkaar!
Maanmeisje - Maandag 15 juni 2015 01:01
Ik eet eigenlijk nooit wraps, maar dit ziet er wel goed uit!
kelly - Maandag 15 juni 2015 08:27
jaaa heel graag en heel vaak. Het vegetariche mexicaanse gerecht Huevos Rancheros is mijn favoriet! Recept ook mijn blog! :)
Silent-Tears - Maandag 15 juni 2015 12:56
Ik eet ook regelmatig wraps. Als lunch met kaas, tomaat en lente ui uit de oven. Of wanneer we griekse salade over hebben van het avondeten, dan doe ik de salade erop met een laagje kaas en dan in de oven (tomaat ui komkommer paprika olijf witte kaas). Of gewoon uit een pakje: burritos van knor, hmmm
Maria - Maandag 15 juni 2015 16:06
Heb wel dat brood me zwaar op de maag valt en zo'n wrap is wel beter. Moet alleen voorzichtig zijn met tarwe dus dan kan ik ze beter zelf maken. En dan zonder ei want daar kan ik slecht tegen.
Karin - Maandag 15 juni 2015 20:09
ziet er heerlijk uit!
kun je ook zoete wraps maken trouwens? of zou dat niet lekker zijn? iemand ervaring? ^^ (maar dan zonder chocolade want daar krijg ik migraine van..)