Kookboek Uit Pauline's Keuken

 

Pauline is een kookboekenschijfster die al meerdere kookboeken op haar naam heeft staan. 'Uit Pauline's keuken' is haar laatste en naar mijn mening, leukste boek. Een vrolijk kookboek vol gezonde, maar ook vooral gewoon hele lekkere recepten. Pauline neemt je mee in haar keuken aan de hand van allerlei leuke recepten. Je vindt ontbijtjes in het boek die uitgebreid zijn, maar ook leuke meeneem-ontbijtjes of simpele ideeën. Van ochtend tot avond weet ze je tafel te vullen met lekkere gerechten.

LIVE-LOVE-EAT

Uit Pauline's Keuken

In het boek vind je hele gezond recepten, altijd goed natuurlijk, maar Pauline laat je ook heerlijke verwennerijen zien, zoals pizza, dipsausen, cake en zelfs je eigen, zelfgemaakte ijs! Ik vind vooral de diversiteit in gerechten heel erg leuk aan haar boek. Ook bevat het boek prachtige foto's, zoals je ziet. Het staat vol met mooi opgemaakte borden die er gezellig en vooral heerlijk uitzien. Te mooi om op te eten bijna!

Pauline's keuken

Uit Pauline's Keuken bevat ook veel vegetarische recepten, aangegeven met een V in de hoek van de pagina's. De andere boeken van Pauline zijn wat meer gericht op gezond eten en slank blijven. Een beetje serieuzer, maar met dit boek van Pauline kun je heel goed uit de voeten en hoef je daar even helemaal niet mee bezig te zijn. Het is lekker gewoon, maar zit juist vol speciale, bijzondere en creatieve recepten. Dit boek is leuk om nieuwe dingen mee te ontdekken, nieuwe combinaties te vinden en heerlijk te genieten van koken en natuurlijk ook vooral het opeten van alles wat je maakt met het boek.

pauline's keuken

Ik kan één recept uit het boek met je delen en ik heb gekozen voor de aardbeientiramisu. Deze lijkt mij heel erg lekker. Ik heb hem nog niet gemaakt, maar ben zeker van plan dat te gaan doen! 

Pauline's keuken

kookboek

Ik vind het boek heerlijk om lekker door te bladeren op de bank. Ik raak alleen daar al van geinspireerd. Soms maak ik uit een kookboek exact het recept na, maar vaak laat ik me voornamelijk inspireren en maak ik iets dat er bijna helemaal, maar toch niet helemaal op lijkt. Uit Pauline's Keuken heeft mij dan ook al op een hoop leuke ideeën gebracht. Het boek is te koop bij heel veel boekhandels en natuurlijk Bol.com voor 19,95

Lijkt jou dit een leuk boek?

liefs

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

S - Zondag 10 mei 2015 20:27
Lijkt me een leuk boek! Ik haal zelf ook altijd ideetjes uit kookboeken:)
Jelle - Zondag 10 mei 2015 21:17
Ik kijk ook vaak op haar website voor recepten.
Muisje - Zondag 10 mei 2015 22:45
Super leuk! Ik zag hem laatst liggen ik de winkel.
Vind het fijn om ideeen uit kookboeken te halen omdat ik door mijn eetstoornis soms niet goed meer weet wat ik lekker vind of wat ik wil eten.
*MAAN* - Maandag 11 mei 2015 09:56
ik heb haar via de website leren kennen zulke leuke recepten!
m - Maandag 11 mei 2015 12:37
Lijkt me een leuk boek! Die aardbeien tiramisu ga ik zeker een keer proberen. Echt iets voor op zo'n zonnige dag als vandaag.