Yoghurt met superfood

 

Al eerder schreven we op Proud over superfood, maar nu komt ook de Yoghurt Barn met specials die allerlei soorten zogeheten superfood bevatten: Naast de originele Yoghurt Specials lanceert Yoghurt Barn nu voor jouw winter boost de Superfood Specials. Natuurlijk 100% Loei Lekker én gezond. Bomvol vitaminen, mineralen en allerlei andere gezonde voordelen om goed de winter door te komen.

Je kunt komen genieten van de Choco Caramba, Chia Champion en Fig Fantastic met verschillende soorten biologische yoghurt. Voor wie niet tegen koeienmelk kan of een voorkeur heeft voor plantaardige voeding, is er ook soja yoghurt. Kortom: voor ieder wat wils!

yoghurt barn superfood

De Superfood Specials vervangen de populaire Zomer Specials en worden, naast de vaste Yoghurt Specials als Merry Berry en Brownie Bango, ook bij de High Tea en Brunch geserveerd.

yoghurt barn superfood

Natuurlijk kan je bij Yoghurt Barn in Utrecht en Amsterdam ook zelf yoghurts samenstellen en heerlijke koffie, ‘slowtea' en verschillende soorten smoothies drinken.

yoghurt barn superfood

Voor de nieuwe Superfood Specials kun je terecht bij de Yoghurt Barn in Amsterdam, 1e van Helststraat 80 (de Pijp) en in Utrecht, Vinkenburgstraat 15 (de Neude).

 

Gerelateerde blogposts

25
MRT
Yoghurt Barn
11

Reacties

Yelyahlisan - Donderdag 31 oktober 2013 17:36
wow dat ziet er goed uit! ben dol op yoghurt :) als het op loopafstand van het leidseplein is ga ik er zeker een x heen!
Berna - Donderdag 31 oktober 2013 18:31
Ziet er lekker uit, maar iets te ver rijden... :(
. - Donderdag 31 oktober 2013 19:32
Oh my... dit ziet er echt TE lekker uit gewoon (: *zuivel-dadel-superfood-liefde*
Waarom een eetstoornis hebben en het jezelf niet gunnen/durven? ):::

Oooit (!) komt het vast goed. De crepes van Laura's blog zagen er ook super uit ;)
C - Donderdag 31 oktober 2013 20:31
Super dat ze ook plantaardige yoghurtjes hebben! Love sojayoghurt!
ArcanaSilva - Vrijdag 1 november 2013 13:59
Wow, dat ziet er echt heel lekker uit! Als ik weer beter ben - of misschien ook wel daarvoor, als een uitdaging - en ik ben weer eens in Utrecht, ga ik zeker zien of ik daarheen kan!
Marije - Vrijdag 1 november 2013 22:56
Ziet er lekker uit..alleen vind ik noten niet echt lekker. En helaas zitten er bijna altijd noten in de 'healthy' food producten.
D - Zaterdag 2 november 2013 08:02
Superfood is onzin. Er is geen enkel bewijs dat het ziektes zou voorkomen of dat je er daadwerkelijk gezond van zou blijven. Het is gewoon een hype die bepaalde mensen heel veel geld oplevert. Maar sommige dingen zijn natuurlijk wel gewoon heel lekker.
Singingbee - Zaterdag 2 november 2013 14:33
Superfood vind ik enorm triggerend. Maar zo heeft ieder zijn eigen moeilijkheden en triggers:). Voor de zekerheid houd ik het maar bij boterhammetjes met kaas en een glas koemelk
Prue - Zaterdag 2 november 2013 20:20
@D: Is er wel gedegen onderzoek naar gedaan dan? En zo ja, waar kan ik die onderzoeken terugvinden?