Video: Vreemde Pindakaas proeven

 

Het is weer tijd voor een nieuwe video! Vandaag een video waarin we vreemde pindakaas proeven. Ik zag de nieuwe potjes van Mister Kitchen bij Albert Heijn staan en was direct benieuwd. Zoveel bijzondere smaken! Ik was een beetje te enthousiast, want toen ik met 6 potjes bij de kassa kwam en zo'n 17 euro moest afrekenen, schrok ik wel een beetje. Wauw, die pindakaas is niet goedkoop. Op de super crunch variant na kost ieder potje maar liefst 2,99 euro.

Pindakaas op brood eten kan best lastig zijn als je lijdt aan een eetstoornis. Je hebt er misschien allerlei ideeen bij, over de calorieën, de vetten en ga zo maar door. Toch is pindakaas best gezond én heel lekker. Ik hoop dan ook voor jou dat je binnenkort ook weer van een bammetje met pindakaas kunt genieten. Daar word je sterk van ;)

Het leek me leuk om een wat ander soort review te doen dan jullie gewend zijn van ons. Gewoon lekker snel én duidelijk. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden en of jullie vaker zo'n type vinden willen zien. Let us know! Je kunt trouwens binnenkort (ik hoop volgende week) ook weer een nieuwe #krachtvoer video van mij verwachten.  

Welke pindakaas lijkt jou lekker?

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Kimberley Janssen - Dinsdag 25 juli 2017 10:17
Lekkere korte, maar krachtige video. Leuk om de 'nieuwere' gezichten ook eens te zien en te horen.
Ik kijk alweer uit naar de nieuwe #krachtvoer video. Vind video's op Proud net wat fijner en duidelijker dan blogs. Ga zo door.
IV93 - Dinsdag 25 juli 2017 10:38
Leuk! Krachtig, vlot, origineel. Love it!
Anoniem - Dinsdag 25 juli 2017 11:36
Ja leuk zo! Anders spoel ik altijd gedeeltes door, haha.
Maxi - Dinsdag 25 juli 2017 12:33
Leuuuk
Hoi - Dinsdag 25 juli 2017 13:25
Jullie zijn niet vies van een beetje reclame zo te zien
Team Proud2Bme - Dinsdag 25 juli 2017 13:36
Hoi, we krijgen niet betaald voor deze video en hebben de potten zelf gekocht zoals je kunt lezen in de inleiding. Dit heeft dus niets met reclame te maken. Vond je de video verder leuk om te zien?
Jolien - Dinsdag 25 juli 2017 14:00
Dit mag vaker zo!
Anoniem - Dinsdag 25 juli 2017 14:33
De review is lekker snel, maar wat ik nog meer merk dan bij normale reviews, is dat ik graag meer wil weten dan "(niet) lekker". Smaken verschillen immers en daardoor weet ik nu alsnog weinig. Hoe is het in vergelijking tot normale pindakaas? Hoe is de structuur? Met stukjes/zonder stukjes? Smeuiïg, dik, steviger? Zoet, zout, bitter? Bijzonder of niet? Als je kaneel proeft, hoe is dat, behalve lekker? Waarmee zou het lekker te combineren zijn? Sommigen benoemen wel iets, maar ik vind de video te weinig informatief en te snel.

Overigens vind ik het wel heel leuk dat jullie reviews maken, dus blijf dat vooral doen!
Anne-Maria - Dinsdag 25 juli 2017 17:23
Hier sluit ik me bij aan. Ik vind de video lekker vlot en krachtig, ik zou het echter wel fijn vinden als er iets meer review in zit. (Én dan nog steeds in een krachtige vorm, hihi. Beetje veeleisend mss :P Dit was iig heel leuk zo, dat wel!!)
Naomi - Dinsdag 25 juli 2017 14:37
Oh, ik heb die super crunchy en zeezout caramel gekocht. De eerste al paar keer op brood gehad (zo lekker!) en die tweede ben ik nog erg benieuwd na. Naar aanleiding van dit filmpje wil ik die met chocolade en kokos ook nog kopen. Correctie, ik ga ze gewoon allemaal een keer proberen.
Anoniempje k - Dinsdag 25 juli 2017 15:42
Leuk zo !
Ik lust echt geen pindakaas .
Dus ik ga het niet proberen
Marloes - Dinsdag 25 juli 2017 18:30
Leuke video, maar inderdaad weinig details!
Zelf ben ik erg fan van de honing chili variant, echt een aanrader!
De andere heb ik nog niet geprobeerd aangezien het erg prijzig is, maar wil ik nu zeker ook proberen.

G. - Dinsdag 25 juli 2017 19:40
Heeel erg leuk! Misschien ergens aan begin / in midden / of einde ;) een langzaam overzicht. Welke producten getest + waarom wel/niet een aanrader.

Verder: per definitie verkocht indien er iets knapperigs of iets zouts aan toegevoegd is..#h e a v e n
Miekio - Woensdag 26 juli 2017 10:24
Leuke video! Toen hij afgelopen was dacht ik wel even: huh zdat is snel, ik ben toch de langere variant gewend.
Maar ben wel benieuwd naar sommige smaken nu! Vooral die met zeezout.
JAAvdW - Woensdag 26 juli 2017 10:38
Video ziet er professioneler en flitsender uit! Toch heeft de oude variant mijn voorkeur... vond dat wel gezellig zo met zijn tweetjes zo'n proeverijtje, sfeervol 😊
Anne - Woensdag 26 juli 2017 10:48
Ik vind dat deze video heel weinig zegt over de producten,nog minder dan een reclame..Ik vind het geluid ook heel onduidelijk.
Alles hoeft niet in een flits vind ik.Persoonlijk word ik vaak zenuwachtig van deze manier van filmen die je overal ziet en ik heb liever een rustigere versie.

kokosnootje - Woensdag 26 juli 2017 13:17
Beste team proud2bme,

Mijn voorkeur gaat uit naar jullie 'oude' stijl van video's.
Voor mijn gevoel zijn die video's persoonlijker. Ik houd juist van die rustige en ontspannen manier als tegenhanger van de 'superflashy' en wannabe hip & cool supersnelle video's. De oude stijl vind ik meer down to earth. Bij die superhippe, snelle video's krijg ik vaak het gevoel dat er meer gewerkt wordt aan het plaatje dan dat het om de inhoud draait.
Sim - Donderdag 27 juli 2017 09:00
Pindakaaaaaas!
Scarlet - Donderdag 27 juli 2017 10:54
Dank voor alle leuke reacties en fijne feedback! We zullen deze meenemen bij het maken van een volgende video ♥