Video: Munchpak unboxing

 

Een tijdje geleden kregen wij een box van Munchpak opgestuurd. Bij Munchpak kan je boxen bestellen met verschillende lekkere snacks van over de hele wereld. Leuk om een keer te proberen dus, want in het buitenland hebben ze vaak toch net iets andere dingen dan dat wij in Nederland hebben. In onze nieuwste video unboxen Sandra en ik een Munchpakbox! Wil je meer video's van ons zien? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal. Hier plaatsen we iedere dinsdag een nieuwe video!

Mocht je nou ook geïnteresseerd zijn in zo'n box? Op de site van Munchpak kan je er een bestellen. Je kan daar kiezen uit drie formaten: een minibox met ongeveer 5 snacks, een originele box met ongeveer 10 snacks en een familybox met ongeveer 20 snacks. Als je het gewenste formaat hebt aangeklikt, moet je vervolgens aangeven hoe vaak je een box bezorgd wil hebben. Je kan hierbij kiezen uit wekelijks, om de twee weken of één keer per maand.

Tot slot kan je aangeven of je nog voorkeuren hebt voor in de box. Vind je chips bijvoorbeeld erg lekker, maar houd je niet zo van nootjes? Dan kan je dat gewoon aangeven en dan wordt er met het samenstellen van jouw box rekening mee gehouden. De prijzen van de boxen kan je op de site vinden. 

Lijkt het jou leuk om zo'n box te ontvangen?

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Anoniempje - Dinsdag 18 april 2017 18:52
Lijkt heel leuk om zo'n box te ontvangen.
voor mezelf zou ik het niet direct aankopen, maar het kan wel verrassend zijn om iemand te geven of te krijgen