Veggie World Beurs Utrecht

 

Dit weekend zal op zaterdag 5 en zondag 6 maart voor het eerst een VeggieWorld beurs georganiseerd worden in Utrecht. Dit zal de eerste editie zijn van de beurs voor de veganistische levensstijl in Nederland. VeggieWorld is de Europese vak- en publieksbeurs voor producten en diensten binnen de vegan lifestyle. VeggieWorld is hiermee het grootste en oudste evenement in zijn soort. De beurs zal plaatsvinden in de Jaarsbeurs en toegangskaarten zijn nog te koop en kosten 5 euro per stuk online en 7,50 per stuk aan de kassa. 

Beurs voor vegetariërs, flexitariërs, vegans, raw foodies en alle andere bewust-etende mensen die in het onderwerp geïnteresseerd zijn. Er worden meer dan 10.000 bezoekers verwacht. Er is op beide dagen een uitgebreid programma met lezingen en presentaties welke allen bij de toegangsprijs zijn inbegrepen. De beurs start 's morgens om 10:00 uur en eindigt om 18:00 uur.

veggie world

Er staan ruim 60 standjes van allerlei verschillende veganistische/vegetarische merken. Denk daarbij aan Alpro, Better Candy, De Ijsfiets, Lekker in een Potje, Powerpeul, PureRaw, The Dutch Weed Burger, Vegan Church en Veggiebites. 

Bij het Live Programma dat duurt van 11:00 tot 17:00 uur is ook voor elk wat wils: 10 eenvoudige tips voor veganistisch eten, Tofu masterclas, Hoeveel dieren kun je redden in 1 minuut?, Vegetarian Trends 2016, Natuurlijke schoonheid vanuit innerlijke overtuiging, Waarom eten mensen vlees? En hoe kunnen we ze van gedachten veranderen? en Wat als dieren konden praten. Hier vind je het hele programma.

veggie world veggie world veggie world veggie world

Via Facebook kan je ook veel informatie vinden over deze veganistische Beurs. Hier zie je ook welke standjes er komen te staan en wat er allemaal nog meer te doen is. Veggie World vindt ook plaats in Hamburg, München, Zürich, Düsseldorf, Berlijn, Rhein-Main.

De beurs sprak mij direct enorm aan en ik ben heel benieuwd wat er allemaal te zien en vinden is. Ik heb inmiddels twee kaartjes besteld en ga dit weekend een kijkje nemen. Ik ben benieuwd wie er nog allemaal meer gaan. Laat je het even weten?

Liefs, Scarlet ♥

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Laura - Woensdag 2 maart 2016 19:22
Ik ga zondag! Ben ook heeel benieuwd :)
Aniek - Woensdag 2 maart 2016 19:40
Leuke tip!
M. - Woensdag 2 maart 2016 20:17
Zaterdag ga ik. Erg benieuwd!
Feline - Woensdag 2 maart 2016 21:38
Leuk dat dit hier wordt aangekondigd! Ik werk dit hele weekend voor het kraampje van Dee's en sta daar vega worstjes enzo te bakken! Lijkt me leuk om mensen van proud tegen te komen :D
Liz - Woensdag 2 maart 2016 22:01
Oh wat leuk! Wil heel graag gaan, maar weet niet of ik iemand vind die met me mee wil.. Zouden er ook mensen alleen komen?
Haremaje - Woensdag 2 maart 2016 22:05
Ik ga er heen!
roby - Woensdag 2 maart 2016 22:15
ik ga er zaterdag heen met mijn moeder.
Lamp - Woensdag 2 maart 2016 23:30
Ja, ik ben erbij!
Natasja - Donderdag 3 maart 2016 10:07
Ik ga misschien alleen heen! Lijkt me super leuk en doe vaker dingen alleen, valt altijd honderd procent mee! Dus als je heen wilt Liz zou ik gewoon lekker gaan!
Birdy - Donderdag 3 maart 2016 12:54
Ik kan niet, dat is balen! Ik hoop dat er nog een blog komt over hoe het geweest is!
Kristien - Donderdag 3 maart 2016 13:19
Ja, ik ga! Zondag :-).
Lynn - Donderdag 3 maart 2016 22:54
Ah super leuk!! Ik ga zondag :)
Didimay - Vrijdag 4 maart 2016 13:47
Als ik naar het programma kijk vind ik het, ik spreek alleen voor mijzelf persoonlijk he, niet echt helpend om hierheen te gaan met mijn eetstoornis verleden. Ik weet dat ik daar alleen maar op een negatieve manier door beïnvloed wordt en dat wil ik niet. Ik zeg dus niet dat je daar niet heen moet gaan als je een eetstoornis hebt/hebt gehad! (Ben zelf vegetariër vanaf mijn achtste en dat had dus helemaal niets met mijn eetstoornis te maken) Wel is het goed denk ik om bij jezelf af te vragen naar welke stem je luistert als je bezig bent met vegetarisch/veganistisch/suikervrij/zuivelvrij etc eten.
mariska - Vrijdag 4 maart 2016 22:49
Yes ik ben er zaterdag, heb er zin in!
M. - Zaterdag 5 maart 2016 20:44
Vandaag heb ik de beurs bezocht. Waren veel leuke standjes etc. Maar t was naar mijn mening wel erg druk. Al met al, wel een leuke dag gehad.